mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Sommerfornemmelser og girl power sneakers

img_6677 ikke-navngivet-5

Det mest nærliggende lige nu, ville måske være, ligesom nærmest alle andre, at kommentere lidt på det vanvittigt gode vejr weekenden har budt på indtil videre. Vi har i alle tilfælde både spist jordbær, koldskål og is, imens vi har leget ude, uden jakker på og jeg kan have svært ved at forestille mig, at det ikke gør noget godt for de fleste af os. Det gør i hvert fald noget godt for mig.

Foråret og sommeren kan så mange gode ting og én af dem er, at indbyde til sneakers. Bevares, det havde selvfølgelig også været oplagt at skrive sandaler, men personligt skal jeg altså lige se lidt flere dage med solskin og lune temperaturer, før jeg gider at begive mig ud i at erhverve mig nye sandaler, som jeg godt ved, at jeg formentlig alligevel ikke når at bruge så meget som de fortjener, fordi jeg 4 ud af 5 dage om sommeren, ender i sneakers, som jeg elsker. 

I år er jeg faldet fuldkommen pladask for blandt andet den første model som I kan se her nedenfor. Jeg er helt pjattet med “GIRL POWER” statementet og jeg kan simpelthen få så gedigent meget optur over, den fornemmelse jeg af og til får af at vi kvinder rent faktisk (igen) tager vores ligestilling og berettigelse (over alt i verden) seriøst. Power til jer – og hey, flere af nedenstående modeller, inklusive føromtalte, er ovenikøbet nedsat med 20% i denne weekend, hvis I bruger koden “EXTRA20” inden I betaler 🙂

 

sneakers

/1+2+3 Girl Power! De her sneaks er jo de SEJESTE! Jeg er vild med dem i alle tre farver og jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for, hvilken farve jeg skal bestille hjem. Hvad synes I? De er fra Billi Bi og I kan se mange flere billeder af dem (i alle tre farver) og købe dem, hvis I får lyst HER

/4 De ser jo åndssvagt dyre ud, de her sneaks, som er en lille smule gucciinspirerede, uden at se plagierede ud. De er også fra Billi Bi og kan købes HER

/5 Det er vist en enten-eller med de her sneakers fra Gabor. Jeg tror jeg elsker dem, fordi de mest af alt ligner et fodsmykke og dét synes jeg er sejt! HER

/6 De her lækre labaner er måske ikke de sejeste i selskabet, men til gengæld mistænker jeg, at de er de bedste. I hvert fald kan jeg ikke mindes nogensinde at have haft bedre sko, som jeg engang skrev om i dette (sponsorerede) indlæg. De er fra Ecco og så er de lige nu nedsat med 30% HER

/7 Ritsch-ratsch til voksne, siger du? Ja tak, siger jeg! De her sneakers fra Samsøe & Samsøe er jo mega seje – især, tænker jeg, til damer med fødder i de lidt mindre størrelser. Find dem HER

/8 Knude-på-sko-trenden er kommet for at blive og jeg synes at Carvela Kurt Geiger er sluppet umanerligt godt fra det med de her sneakers, som både er seje og elegante på samme tid. Find dem HER

/9 Det lader til, at Billi Bi simpelthen tager prisen for denne sæsons sneakersdesign med hele tre par på min lille ydmyge liste her. De har lavet mange forskellige udtryk og ligesom de to forrige, er jeg vild med disse. Knuden er jo trods alt kommet for at blive og I kan finde dem HER

… Og hvis så nogen synes at jeg har været lidt vel rigeligt kedelig i mit valg af sneakers, så tjek lige de her PUMAxRihanna ud. Kæft, de er seje – de passede bare så skidt ind i farvetemaet 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven