mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vores påskeplaner og en konkurrence

img_5895 annonce

Det er sjældent set, at vi har været ude i så god tid med ferieplanlægningen, som det er tilfældet med vores påskeferie. Okay, der er selvfølgelig kun en uges tid til, men normalt, når det ikke lige handler om udlandsrejser, så plejer vi faktisk altid bare at være planlægge fra dag til dag. Det hænder typisk, at Thomas og jeg kigger hinanden i øjnene om morgenen, og tager en hurtig beslutning om at køre ét eller andet sted hen. Nogle gange har det været i sommerhus, imens det andre – og flest – gange har været til vores familier i henholdsvis Midt- og Sønderjylland.

Denne gang – nærmere betegnet i vores påskeferie – har vi forsøgt at være lidt mere på forkant og vi har således planlagt at vi tager på en lille kør-selv-ferie herhjemme i Danmark. Det er en super let måde at holde ferie på, fordi vi ikke er afhængige af stort andet end os selv, benzin på bilen og højt humør, som jeg bestemt satser på kommer til at sætte dagsordenen for vores tur.

Som jeg kort var inde på HER, så har jeg for nyligt været i kontakt med FDM, som jo har vist sig at være noget helt og ganske andet end jeg troede. Eller altså, i virkeligheden gik jeg ikke og troede så meget, men jeg var da temmeligt overbevist om at den slags “gåen med livrem og seler” ikke var noget for mig. Nu har det imidlertid vist sig, at virkeligheden forholder sig ganske anderledes og at det netop er sådan noget for mig! Ja ja, sådan kan man jo have en holdning til man får en ny og jeg er altså særdeles omvendt.

Man kan nemlig, hos FDM, blive medlem og med et trylleslag for adgang til seriøst mange rabatter på alt muligt nice. Altså, vi snakker alt lige fra brændstof til forlystelsesparker, som jeg, på vores lille get-away i næste uge, har tænkt mig at prøve af. Udover rabatterne kan de selvfølgelig også en masse andet; som for eksempel at hjælpe med alt muligt bil-agtigt, som det i hvert fald for sådan én som mig, kan være rigtigt rart at have nogle allierede til at hjælpe med. I ved, det er for eksempel meget rart at det ikke er forhandleren man skal rådføre sig med om den nye bil, så man er sikker på, at man faktisk får den rette vejledning. Nuvel, det var et sidespor, men det er altså kun fordi det pludselig er gået op for mig, hvor tosset det er, at vi ikke bare altid har været medlem af FDM, for jeg er temmeligt overbevist om at det, udover at kunne have scoret os en masse besparelser, faktisk også kunne have givet os en overordnet set bedre biløkonomi, end det har været tilfældet for os igennem de seneste 4-5 år.

For i dag, skal det dog handle om påskeferien og for pokker, hvor kan I tro jeg glæder mig! Hvis I vil vide mere om hvad det rent faktisk er vi skal, så se med i videoen herunder – og så lov mig lige, at I siger hej, hvis vi støder på hinanden et sted derude, ik’?

[vidcore vid=”oDFd61e2″]

Fordi FDM er så glade for min begejstring for deres medlemsskab, så har de faktisk tilbudt mig, at udlodde hele to medlemsskaber inklusive deres vejhjælp guld (som vi for eksempel kunne have draget god nytte af HER) til jer. For at deltage i konkurrencen skal I være fyldt 18 år og så skal I bare skrive en kommentar om, hvad I skal lave til påske 🙂

Hvis I vil vide mere om medlemsskabet og dets mange fordele, kan I klikke jer ind lige HER.

Pøj pøj!

Skriv din kommentar

Kommentarer (111)

 1. Vi skal ikke lave så meget i påsken – besøge familie og til enkelte påskefrokoster. Når man skriver speciale, så har man aldrig rigtig fri, og når man er på SU, så har man aldrig rigtig råd til at tage nogen vegne 😉

 2. Jeg skal holde 40 års fødselsdag lørdag d. 15. april, så dagene op til skal gå med at bage en masse og dagene bagefter går nok med oprydning og afslapning

 3. Vi skal til København på ferie. Vi bor i Nordjylland så det er en lidt længere køretur vi skal på. Det er flere år siden vi har været I København alle 4. Det har enten været min mand og vores søn der har været på herrer tur, eller min mand og jeg der har været på kæreste tur. Jeg glæder mig til at vise vores datter på 5 år København. Hun var knap et år da hun var der sidst.

 4. Vi skal noget så vildt som i haven, sætte billeder op og så skal vi nok en tur til æ’ westerhaw. Efter meget sygdom trænger vi bare til at tage den med ro og nyde hinanden. Så er det nærmest ligegyldigt hvad vi laver.

 5. Min søn skal holde påskeferie hos sin far i år, så jeg har planer om at tage min nye kæreste med på roadtrip rundt om på Sjælland og Lolland/Falster. Vi skal nyde hinanden, naturen og (forhåbentlig-da vi skal sove i bivuak) det gode forårsvejr 😀

  Et medlemskab ville passe mig perfekt, da min gamle bil fra 98′ snart skal skiftes ud!

 6. Lyder super og ja nødvendigt:-)
  I påsken skal vi være i haven en masse, lave bål og bålmad, nyde hestene og de øvrige dyr, nyde hinandens selskab:-)
  Ønsker du og din familie en dejlig påske!

 7. Med det her skønne vejr skal der bruges en del timer på at få haven i lidt bedre stand og forhåbentlig gynges og tegnes med kridt. Måske en lille påskeæggejagt 🙂 og ture ud i det blå med madpakker

 8. Vi tager bilen fra København på familiebesøg i Jylland. Det er ved at være længe siden sidst, så vi glæder os til at se familien, spise en masse god mad og måske få set nogen af de venner, vi ikke får set så ofte 😊

 9. Vi skal på familiebesøg i Schweiz, og en tur i termisk spa bad, det glæder vi os til🙂
  Vi overvejer FDM og de fordele de tilbyder.

 10. Vi tager tre generationer af kvinder (min lillesøster på 6 år, jeg på 25, min mor og min mormor) afsted til Sønderjylland, hvor vores familie oprindelig stammer fra (to generationer tilbage). Der kunne vi godt bruge et FDM-medlemskab, så vi rigtig kan gå på opdagelse 🙂

 11. Her er der ikke de store planer, andet end den obligatoriske påskefrokost… Manden er på arbejde udlands, så det bliver noget med en masse hygge alene med sønnen…

 12. Vi skal til en par påskefrokoster. Hvis vejret holder gå tur ved stranden og starte lidt i haven 🐞🌱🌻🐕

 13. Det er jo en virkelig god og brugbar præmie!
  Jeg skal i sommerhus med hele min mors familie, fejre min nevøers 1 og 3 års fødselsdage og ellers arbejde videre på mit speciale. 🙂

 14. Gøre haven sommerklar. Hugge og flække brænde, så det kan tørre et års tid, samt hente ny jord på genbrugspladsen;-). Livet i en forstad er for fedt!!

 15. Nyde at vi ikke behøver at sætte vækkeuret (børnene vågner sikkert stadig mega tidligt, men man har vel lov at håbe ☺) Ellers skal vi slappe af, hygge og gøre haven klar til at robotplæneklipperen skal i gang. ☺

 16. Vi skal en blanding af venne- og familiebesøg på kryds og tværs og forhåbentlig nyde lidt tid i haven også

 17. Vi skal til den årlige påskefrokost ved min mormor og morfar, og så får vi besøg af min kusine fra Thailand. Det glæder jeg mig helt vildt til!! Hun er 23 og vi mødte hende første hang sidste år, så det er kun anden gang vi ses. Glæder glæder glæder mig:)))

 18. Jeg skal arbejde – som sygeplejerske har jeg ikke fri i påsken (desværre). Men det kender du jo alt til som jordemoder 🙂 Så jeg holder Danmark i live på neonatalklinikken <3

 19. Vi skal for første gang i flere år i sommerhus og NØJ hvor jeg glæder mig! Til at holde fri uden vaskemaskine, man burde støvsuge samvittighed og hårdt havearbejde!

 20. Sommerhuuuus! Første road trip i ny bil. Håber at finde et sted med læ på terrassen: dyne, solseng og Familie Journal 😆 mens Vesterhavet og klitterne dæmper alle børnestemmer.

 21. Vi skulle have været hos min gode veninde og hendes mand på Bornholm, men i kraft af, at jeg er lige så hurtigt ude med planlægning som i plejer at være, kan vi desværre ikke få færgebilletter så nu er planerne ikke så mange … På den positive side er der god plads til impuls 😀

 22. Vores påske står igen er husets tegn – vi skal videre med vores ombygning, så noget kan blive færdigt.

 23. Jeg skal hygge med min familie og vores lille nye baby på 4 uger. Er lidt spændt på at have den syvårige hjemme fra skole og min mand på arbejde – det betyder jo at jeg ikke kan sove lur med babyen, der holder mig vågen om natten. Så der skal nok drikkes en masse kaffe 😄

 24. Vi skal garanteret knokle herhjemme i huset, som vi stadig ikke er kommet helt på plads i… vi har også kun boet her i to år nu… oops 🙂
  Der kommer så heldigvis også til at være plads til hygge med familien i Helsingør, Værløse og København og lur mig om ikke zoologisk have også bliver frekventeret når den 5-årige får lov til at bestemme.

 25. Påsken kommer til at handle om arbejde for både min mands og mit eget vedkommende.
  Jeg er ny startet selvstændig, så der knokles meget i perioder, dog giver det også den frihed en gang i mellem, at vi sammen kan hive et par dage ud af kalenderen (ofte midt på ugen) og smutte afsted bare ham og jeg 🙂

 26. Påsken bliver lidt anderledes end forventet, da jeg var igennem en akut operation i aftes, men satser helt klart på godt vejr, familie-hygge og tid til både veninder og legedates 😍

 27. Der skal slappes af hjemme. Manden arbejder i påsken så jeg tror det bliver en kombi af alenetid og lidt oprydning i skuffer og skabe. Og mon ikke også der bliver tid til et par kaffedates med venner og familie 😉✌🏻 Tager det som det kommer. God påske! 🐣

 28. Påsken bliver fyldt med nærvær, hjerterum og kærlighed – ikke nogen planlagte aftaler, men tid til spontanitet og tosomhed ❤ Lige som det skal være!

 29. Vi skal være hjemme i påsken, der er en konfirmation der ‘banker på’. Ville ellers elske at pakke mand og børn i bilen og køre syd på:) Bilferie passer godt til min familie 😊. God påske🐥🐣

 30. Vi starter ud med påskefrokost i min familie. Derefter skal vi ned og besøge nogle dejlige venner der er i sommerhus. Jeg er sten sikker på at vi også kommer til at hygge, tegne og spille en masse spil, tjekke vores ny plantede grønsager og lege i haven.

 31. Vi skal gøre vores have og drivhus klar. Grave større hul til børnenes nye trampolin.
  Og måske et smut til Givskud Zoo

 32. Herhjemme kommer den til at stå på afslapning, familiebesøg, en hulens masse legobygning og dejligt samvær med den øvrige familie! ❤️

 33. Hej Cana pigen 🙂
  Vi skal lave køkken 😉 eller ihvertfald lave det færdigt og holde påskefrokost for dem som har hjulpet til med køkkenet, men kan da læse jeg også skal på ‘find cana tur’ hahaha 🙂 Kunne være perfekt at møde dig, du har virkelig givet mig mange smil og hjulpet 🙂
  Nok om det, håber i får en perfekt påske med ro og nærvær: )
  Mvh Camilla 😘

 34. Vi skal afsted til vores hus i Sverige og for første gang have lillesøster på 4 uger med! 🙂

 35. Vi er så heldige at vi alle har ferie både før og i påsken, skønt! Vi skal nogle dage i et sommerhus og ellers skal vi fejre fødseldag og forhåbentlig nyde det det gode vejr😎

 36. Vi holder for en gangs skyld ferie sammen alle tre (far, mor og søn på knap 3 år) så vi skal være sammen i hele 10 dage 😊😊😊
  Vi skal ud og se noget amerikansk fodbold, ha en masse slappe af dage og holde påskefrokost for hele vores skønne familie ❤❤❤

 37. Vi skal bare hygge hjemme og nyde hinanden😍 Påskelørdag skal vi med to vennepar og deres børn ud og klappe får🐑 For det er sådan noget man kan når man bor i udkantsdanmark❤️

 38. Vi skal til årets påskefrokost hos farmor/oldemor den ene dag, på tur med vennepar og børn den anden dag og så er resten vist bare til hygge og spontane ideer 🙂
  Vi har tit talt om vi skulle have “sådan noget falck eller fdm”, bl.a. fordi jeg kører 80 km hver vej til og fra arbejde, men vi er aldrig kommet længere end tanken.

 39. Vi skal på familie tur til Sønderjylland i en luksushytte på camping plads. Min mand, vores to drenge og mine forældre 😍. Det bliver bare så hyggeligt med en masse god mad, gode gåture, spille spil, Tysklandsnoller og meget mere. Det bliver skønt og jeg vil da med glæde vinde denne fine konkurrence 👍😊. God tur og ferie til jer Cana 💙

 40. Vi får besøg af en veninde fra Ungarn, så vi skal ud og lege turister med hende ❤️ Så der skal hygges rundt på Sjælland 😁

 41. Manden skal desværre arbejde det meste af påsken så jeg holder påskeferie med vores 4 dejlige børn ❤ primært hjemmehygge da mindstemanden kun er 4 uger, men en tur eller to ud i det danske land

 42. Vi skal renovere hus i påsken! Pyha… så jeg satser på getaway i maj, når vi er på den anden side 🙂

 43. Påsken..det blir en god blanding af alt godt fra mit liv 👏🏻😉 lidt arbejde, være sammen med familien og venner, afslapning, købe gaver til de par fester vi skal til snart, ha styr på outfittet til de par fester (I ved, samme gæster med 14 dages mellemrum = TO outfit – ‘sørens osse’! 😄) – ja vist egentligt det! God påske allihop! 🐣😉

 44. Vi skal i haven og ordne en masse projekter der, men vi har også snakket om en endagstur til Samsø. Derudover er vi ved at kigge på ny bil, så forhåbentlig bliver der tid til endnu et lille kig, men phy det er svært at finde rundt i.

 45. Her i påsken skal min mand til Norge på foto-ekspedition med sin far, så jeg og vores 4 små børn skal tilbringe påskedagene på min barndomsgård. Her skal vi finde chokoladeæg i haven, besøge gode folkeskoleveninder og bare blive forkælet af bedsteforældrene i stor stil. Ih hvor jeg glæder mig!

 46. Jeg lægger ud med at blive gift på lørdag! Fra tirsdag og resten af påsken står den så på honey moon på Island ✈❤

 47. Vi skal være sammen med min familie og min mands familie, derudover skal vi til gudstjeneste påskesøndag.

 48. Vi skal begge arbejde de første dage op til påske – herefter blot hygge og holde en påskefrokost med gode venner og alle ungerne 😉 Og en enkelt familie påskefrokost bliver der også plads til..

 49. Jeg skal forhåbentligt arbejde en hel masse. Jeg er alene med 4 drenge og i gang med min nr 2 uddannelse, så skal gerne ha suppleret min SU i påsken 😊

 50. Jeg skal hjem til min familie og hygge er par dage, hvorefter jeg skal til en masse familiefester med kærestens familie😀😊

 51. Vi skal ræse rundt, mellem fødselsdage, påskefrokoster og dåber. Så landevejene bliver pløjet tynde af manden min og jeg, i påsken.
  Åhh hvem der bare kunne stikke af.. Eller sådan kan mine tanker godt være, selvom alt det vi skal er piv hyggeligt. 🙂
  Rigtig god tur til alle her i påsken, mad hvad end i skal. 🙂

 52. Vi skal bygge legehus. Og så plejer vi altid at køre ud og tage en påskefrokost i det grønne et sted i Danmark 🙂

 53. Da min kommende husbond var involveret i en grim bilulykke i mandags, er vores ene bil nu smadret til ugenkendelighed. Og påsken står derfor på bilkiggeri. Indtil vi finder en ny, gammel, bil, er mine drenge og jeg låst mere eller mindre fast til vores nærområde.
  God ferie til Thomas, dine drenge og dig. 🙂

 54. Min mand skal arbejde i påsken og har kun fri i selve weekenden, så vi har ikke de store planer – udover lidt havearbejde hvis vejret er til det.

 55. Jeg skal til barnedåb på Færøerne sammen med min søster. Vi har et par dage deroppe, så den står på familiehygge og masser af udforskning 🙂

 56. Vi skal bare slappe af og hygge lidt om hinanden hjemme i min lille familie, det trænger vi til 🙂 og ud og kigge ny bil til mig.. en “lille dame bil” som gemalen ynder at kalde det 😂 et FDM medlemskab havde været snu til den gamle røver jeg har i øjeblikket 😂

 57. Hvis det bliver alene ferie med mine to drenge, skal vi bare slappe af og hygge i haven. Hvis min mand får ferie, så tager vi nok til Sjælland og besøger min mands famile 😊

 58. Jeg skal hygge hjemme med mine tre små under 2,5 – farmand arbejder, så jeg planlægger en del legeaftaler og chokoladeæggejagt i haven hver dag 😉

 59. Åh jeg ville ønske det var os der skulle et smut væk i påsken. Men vi skal i stedet knokle i haven ved at lægge to terrasser og lave græsplæne og højbede. Der skal dog også være tid til at hygge med vores tvillinger på 1 år, familie hygge og forhåbentlig et brætspil eller to😊

 60. Min mand og jeg skal til København og besøge min familie hele påsken. Min søn Holger på knap 8 uger skal med for første gang og vises frem til venner og familiemedlemmer <3

  Vi bor i Kolding og kører ofte til hovedstaden. Nu med en lillemand kunne det være fornuftigt med et medlemskab til FDM. Det må jeg undersøge nærmere. Tak for anbefaling! 🙂

 61. Jeg skal lave ledelseskursus for seje, unge spejdere 🙂

  (og min nye bil vil så gerne være medlem af FDM.. 🙂 )

 62. Jeg skal desværre arbejde, om natten, hele påsken.
  Så min kære kæreste og 1 årige søn skal hygge alene, mens mor sover.
  Vi holder så fri ugen efter og skal en tur til Jylland/Aalborg og besøge vores familie og dele påskeæg ud lettere forsinket.

  Ville så gerne vinde, så vi som forældre kan vise vores søn hvor mange muligheder vores lille land har, og når vi nu ikke rejser udenlands i år, kunne det være genialt at holde ferie lidt rundt omkring i det danske land. 🌱🌻🌞🌸

 63. Jeg skal et smut i sommerhus ved Løkken med min familie.
  Og så har jeg frivilligt taget ekstra arbejde lørdag 😊

 64. Her skal påsken helt sikkert bruges på, at forkæle vores 2 store børn på 7 og 4 år. De fik en lillebror for 1 mdr. Siden, så de kunne godt trænge til lidt ekstra hygge. Vi skal puste æg (har de ikke prøvet før), lede efter æg, som påskeharen har lagt og så skal vi garanteret en masse i skoven 🙂

 65. Vi skal holde fri! Altså fra onsdag eftermiddag.. nogle dage i sommerhus hvor vi også skal holde påskefrokost for første gang 😳 🐰

 66. Vi skal på Harry Potter tur til London – og til påskefrokost med familien i svigerindens sommerhus i Rågeleje

 67. Jeg skal lave så lidt som muligt – Med dét sagt, så skal min familie snuses helt ind!

  Jeg har ikke selv børn, men min søster skal arbejde, så jeg får æren af at passe hendes to mindste – Håber på godt vejr, så vi kan leve livet udenfor <3

  Håber I får en fantastisk ferie, og jeg er enig i, at ferie i DK er dejligt!

 68. Vi skal lege i haven i det forhåbentligt gode vejr, måske en tur i svømmehallen, og selvfølgelig spise chokolade (det er jo det påsken handler om!) inden hverdagen starter op efter barsel ugen efter.

 69. Vi skal i sommerhus med min familie, det er snart en fast tradition og jeg glæder mig helt vildt! I år skal vi til Houstrup, tæt på nr. Nebel: )

 70. Fedt manner ! 🙂 Vi kører til Berlin i påsken. Bilferie er absolut vejen frem med små børn hvis du spørger mig 🙂

 71. Min søde kæreste og jeg skal til Budapest og nyde hinanden, væk fra børnene, hverdagen og alt det andet. Det bliver skønt!

 72. Påskeferien skal bruges på først at køre nordpå og besøge familien i Nordjylland og derefter at køre sydpå til en miniferie i Hamburg.

 73. Vi skal bruge påsken på at forberede og holde barnedåb for lillemanden.
  Det er dyrt at have bil. Selv om vi skulle være brændstoføkonomiske med en ny bil, så koster den bare i service (hos forhandleren), så vi kunne helt sikkert godt bruge et medlemskab af FDM. God påskeferie til jer 🙂

 74. Her står der kun afslapning på programmet – nyde at kunne ligge i sengen lige til man ikke gider mere, bare fordi man kan!!!

 75. Uh, vi skal i sommerhus med mine søstre og moster – 7 voksne og 6 børn. Det bliver en fest 😁 Jeg glæder mig i hvert fald. Også selv om min mand lige skal arbejde lørdag… Vi tager hjem igen søndag aften og så har vi lige mandag til at hygge hjemme (i haven).

 76. Jeg skal en tur til Berlin med en gruppe venner. Vi er 5 unge, der har været på ferie sammen flere gange og nyder hinandens selskab helt vildt

 77. Vi skal køre en lille tur til neumünster den store outlet dernede😊
  Derudover holde påskefrokost med familien og seføli påskeæg jagt med børnene 😀
  Frederik på 5 har de sidste par morgener set en hare ude på vejen og er stensikker på det er påskeharen der er ved st planlægge hvor den skal gemme æggene 😍😂❤️

 78. Jeg skal til Fyn, hvor min mand og jeg stammer fra (bor nu i Køge), og vi skal besøge hver vores forældre, min søster og hendes mand og børn samt holde påskefrokost med mine to fætre og deres koner og børn. Det bliver så hyggeligt.

 79. Vores yngste børn skal til påskecup (håndbold) i Aarhus, og der skal jeg med og manden skal arbejde

 80. Skal arbejde det meste at påsken, men er dog så heldig at have fri weekend..der går turen fra fyns land til Kolind hvor jeg skal fejre min datter der fylder 21 😊

 81. Vores påske i år skal helt sikkert bruges på at få vores lille båd sejlklar. Og fordi jeg er sygeplejerske skal vi i påskeugen og helligdagene også arbejde og bære hos børnene lidt på skift. Forhåbentlig får vi tid til at åbne sæsonen i Haunstrup, Jyllands Park Zoo.
  Jeg er nærmest vokset op der og nu gør vores2 piger det samme. Lillebror kommer med for første gang, inde i maven 😉

 82. Jeg skal desværre arbejde HELE påsken, så hvis jeg vandt et medlemskab til FDM, ville jeg eksplodere i lykke, og sikkert have svært ved at tro, at det var sandt! Og måske bedre kunne udholde, at jeg skal arbejde.
  Rigtig god påske til dig og familien

 83. Jeg skal holde påskeferie fra fredag sammen med vores tre dejlige børn i alderen 2,4 og8, og vi skal bruge de første dage hvor far arbejder på ture i svømmehallen, pokemonjagt og hygge. Så bliver det måske til et par dage i campingvognen og familiesammenkomster – lige sådan som en påske skal være…og med påskeægsjagt i haven til slut. 🐣

 84. Vi skal sysle med de sidste forberedelser til min ældste datters konfirmation den 12. maj. Vi skal holde lidt påske frokost med nærmeste familie og ellers bare nyde at være sammen uden at skulle noget.

 85. Vi skal fejre 2 fødselsdage, min mands og min egen 🇩🇰 og så skal vi rydde op i garage og på loftet, så vi er klar til at flytte i andet hus til sommer. Og så skal vi nyde det forhåbentlig gode vejr og vores 3 dejlige børn på 7 år, 6 år og 8 uger 👧🏻👦🏼👶🏻

 86. Vi har lige fået et på udvekslingsstudenter på besøg, som skal opleve Roskilde og København inden de flyver hjem til USA på mandag. Så vi når at være turister i KBH inden vi flyver til Calabrien og nyder påsken med familie og venner der 🙂
  Bilferie overvejer vi til sommer
  God påskeferie til jer

 87. I påsken skal jeg sy, jeg er bagud med ca 4 kjoler, et par bukser og en jakke inden den første konfirmation d. 30. Og nå ja, så er vi også ved at hive tapet af og skal ha pudset væggene op på to værelser i næste uge… heldigvis kommer der en murer og gør det. Men travlt, det har jeg 😊

 88. Vi skal til familiefødselsdage i det jyske og når nu vi er derovre har jeg lejet et lækkert sommerhus hvor vi skal være 4 dage bare mig og min lille familie. Vi skal have fællesbad i kæmpespa, hygge foran brændeovn, lange gåture, god mad og vin, masser af slik osv. 😝
  Jeg vil mega gerne vinde det her medlemskab. Til sommer kaster vi os ud i kør-selv-ferie til Italien for 1. gang, så det vil være super med professionel rådgivning så vi kommer godt fra start 😊

 89. Den første halvdel af påskeferien gør min kæreste og to børn mig selskab på Bornholm, hvor jeg arbejder. Vi skal bare holde fri, gå ture, spise en god middag i Allinge i anledningen af 11 år sammen og måske en tur i NaturBornholm.
  Anden halvdelen af påskeferien skal bruges sammen med først den ene side familien og så den anden side. Påske-grillaften og den mere traditionelle påskefrokost.
  Og egentlig er det også meningen at vi skal være lidt praktiske og komme videre med nogle projekter i huset og haven, men jeg har på fornemmelsen at det er hyggen der vinder. Det trænger vi nemlig til i år.

 90. Vi tager sgu to overnatninger på Sønderborg Camping 😀
  Der er kommet et nyt lille medlem til familien dernede. Og ham -og hans forældre skal vi ned at hygge med <3
  Og så er der et par påskekomsamner….og det var så den påske!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven