mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vi cykler til arbejde

img_6261 annonce

De her damer, er nogle af dem, jeg tilbringer allermest tid sammen med. Vi snakker ofte, men allermest er vi helt stille, når vi er sammen. De er nemlig nogle af mine kollegaer inde i Andedammen og de er søde, er de. Og pæne. Og glade for at cykle, ligesom jeg.

Min gamle, elskede cykel blev, som I måske husker, stjålet i efteråret og jeg har derfor brugt en stor del af vinteren på at transportere mig rundt i bus og selvom jeg faktisk for længst har fået en ny cykel, så trækker bussen alligevel af og til lidt mere end hvad godt er. Undskyldningerne skal ikke være store, for at jeg godtager dem, og lader cyklen stå og det er jo i virkeligheden noget pjat. Især fordi jeg faktisk elsker at cykle!

Derfor var jeg ikke sen til at få stablet et lille hold på benene til dette års “Vi Cykler Til Arbejde” som er en kampagne som Cyklistforbundet står bag og som i bund og grund handler om, at sætte positivt fokus på at cykle til arbejde. Man skal bare have mindst tre kollegaer, som er med på at cykle på arbejde, for at man kan melde sig til, og på den måde være med i  dysten om, at cykle mest muligt til arbejde i maj måned og så er der altså samtidig en mulighed for at vinde lækre præmier. Hovedpræmien er fx et rejsegavekort på 10.000 kroner til alle deltagende på holdet. A’hva’behager! Det gad jeg altså godt at vinde sammen med mine Andedamer. Jeg tænker allerede på en forlænget weekend på et luksuriøst hotel med kulørte drinks og masser af solcreme på næsen!

Var der nogen der sagde god motivation? Ja tak, for pokker! Det er nemlig lige præcis dét jeg trænger til. Nogen der motiverer mig til at tage cyklen hver evig eneste dag og til at skrive ned hvor mange kilometer jeg kører. Tænk, hvis det af og til kunne få mig til at køre en omvej, for at få lidt flere kilometer i benene og bevægelse i kroppen. Jeg kunne i alle tilfælde trænge til det, ovenpå en jul der i sandhed – i hvert fald når det kommer til kalorieindtag – har varet lige til påske.

Vores lille hold i Andedammen består – indtil videre i hvert fald – af Frederikke (til venstre), Danica (til højre), undertegnede og så vores allernyeste kollega, Maria, som faktisk først starter, når kampagnen bliver skudt igang, d.1.maj og jeg glæder mig helt vildt, til at dyste mod de dejlige damer. Vi kommer selvfølgelig til at have en lille indbyrdes konkurrence kørende og jeg er bange for, selvom jeg elsker fart over feltet, at jeg kommer til at sakke helt bagud, fordi alle de andre har lidt længere herind end jeg og fordi det altså ikke handler spor om, hvor hurtigt man cykler, men hvor langt. Men altså, så må jeg jo ty til den der omvej eller tage en arbejdsdag i weekenden i ny og næ – jeg kan trods alt sagtens tage børnene med på job, så det går jo nok 🙂

Det koster en lille skilling at deltage, men til gengæld mistænker jeg at det er sjovt – og altså, hvis I har lyst, så vil jeg også mægtigt gerne “konkurrere” mod alle jer <3 I er jo også en slags kollegaer for mig. Eller chefer, om ikke andet. Og de må altså også gerne være med, cheferne. Op på pedalerne og meld jer til HER inden 1.maj, hvor kampagnen bliver skudt igang.

img_6295

… Og se så lige min nye arbejdscykel, hva’? Jeg siger jer, den kører hurtigt!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

    1. Jamen altså, så skal du da have stablet et hold på benene inde på jobbet og være med 🙂 Det bliver knaldhyggeligt!

  1. En vildt fin idé med den årligt tilbagevendende kampagne, men kan nogen forklare mig sloganet “Lyst på styret”?! Er der et ordspil jeg misser, det giver ingen som helst menig for mig.
    Krydser fingre for i vinder!

    1. Helt vil fin! Og nej, jeg forstår det heller ikke, ha ha! Måske er det dét der er meningen? At det skal være så lummert og svært at forstå meningen bag, at man altid vil huske det 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven