mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Sådan bruger vi byen – København i børnehøjde

IMG_9362

Der er rigtigt mange – især af mine jyske veninder – som spørger ind til, hvad man egentlig laver med sine børn i byen, udover at gå på café og rende i Tivoli i tide og utide og jeg forstår godt hvorfor.

Når man ikke lige færdes i København på nogenlunde hverdagsbasis, er det let bare at tro, at København er Strøget, Amalienborg og et virvar af mennesker som render (ofte forvirrede) rundt, som høns uden hoved.

“Københavnerne har altid så travlt” hører jeg ofte om mine byfæller, men virkeligheden er jo i virkeligheden, at der blandt de mange, mange mennesker som render rundt på Strøget lørdag formiddag, kun er en meget, meget lille procentdel københavnere. Eller herboende jyder, som jeg nærmere vil betegne mig selv som, for jeg ser på ingen måde mig selv som “rigtig” Københavner. Jeg er jo sønderjyde by heart!

Men altså, jeg er sønderjyde bosat i København, som jeg elsker mere og mere for hvert år der går. Jeg elsker at cykle rundt – især nu hvor det er ved at blive lidt mere sommerligt i vejret – sammen med min familie, hænge ud ved forskellige legepladser og spise (alt for dyre) vaffelis, ligesom jeg elsker byens mange parker og små hyggelige kaffebarer og økologiske spisesteder. Her ér dejligt og det altså også når man har børn.

Man kan lave masser af forskellige ting, når man har børn og nogle af mine favoritter har jeg løftet sløret for ovre hos Børn i Byen, som for nyligt bad mig om at komme på mit bud til nogle gode, børnevenlige aktiviteter. I kan læse det hele HER og så håber jeg selvfølgelig at I kan bruge det til noget. Ellers skal I være mere end velkomne til at spørge løs – jeg kender ikke alle legepladser, men jeg kender mange!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven