mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Mormor Buttenschøn på en racerbane

img_6341

Jeg skal da lige love for, at der pludselig sker noget i fru Buttenschøns liv. Godt nok ikke lige i skrivende stund, hvor jeg ligger, stopmæt efter en dejlig middag i godt selskab, velplaceret på gulvet ved siden af sengen, hvor mine drenge ligger og karter rundt, ovenpå en heftig dag i FDM Jyllandsringen, hvor vi – nu på et hotel i nærheden – har indfundet os for weekenden.

Planen var egentlig at jeg skulle have tilbragt aftenen med røven placeret i ét af de bløde sæder inde på Bremen Teater, hvor jeg forhåbentligt skulle sidde – sådan nogenlunde nu – og klappe begejstret i hænderne og tage mig til lårene af grin, fordi Thomas har indtaget scenen, hvor han formentlig fyrer den af med både guitar og jokes, men altså, da jeg for nogle uger siden blev spurgt om ikke jeg kunne tænke mig at prøve kræfter med jyllandsringen, i et særligt “vip-løb” kunne jeg ikke sige nej tak. Jeg kunne sgu da herregodt tænke mig at køre racerbil for en dag og således måtte mit sæde i Bremen altså vige pladsen til fordel for brændte dæk og fuld smæk på adrenalinen.

Det var i alle tilfælde hvad jeg havde tænkt, inden prøvekørslen i dag, hvor jeg endte med, under testkørslen, at ligge næsten allerbagerst i feltet, bag mine knivskarpe modstandere.

Mormor Buttenschøn viste gebis, men jeg satser på, at min indre drengerøv nok skal få lov til at kigge frem i morgen, når det rigtigt gælder. Om ikke andet, så ved jeg nu hvor jeg har prøvet det, at det er smadderskægt. Også selvom det er pissehamrende lidt angstprovokerende. Jeg havde med træfsikker garanti været en bedre racerkører inden jeg fik børn. Til gengæld tror jeg, at jeg nu er blevet en bedre taber.

Hvis I har lyst til at kigge med, bliver løbet så vidt jeg har forstået sendt direkte på TV2 Sport, sådan lige omkring klokken 14.45 og mon så ikke også det kan ses på TV2 Play, på et tidspunkt? Det er mig i den blå bil, nummer 7.

… Shit, der blev jeg lige nervøs!

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Du er da simpelthen så sej altså. Jeg er møg hamrende misundelig. Jeg skal helt klart se det. Gi den gas og hvis at en ægte sønderjyder kan give baghjul. Held og lykke 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven