mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Min lillebitte hemmelighed

img_6413

Som et par stykker allerede gættede på i går, da jeg postede et billede af min hullede uldsokker og en kop kaffe med #40ugerefter på instagram, så er der noget jeg har gået og holdt lidt hemmeligt for jer, men efter at have fundet en lykkesten ved stranden, har jeg besluttet, at det er tid til at fortælle jer hvad jeg går og pønser på.

I mandags, efter at have været med Thomas inde til prisoverrækkelse af Carlprisen, hvor han og Carl Quist Møller vandt prisen som Årets Komponist indenfor børnemusik, for musikken til Bare Kald Mig Tofte, tog jeg hjem og kyssede drengene, inden jeg kørte afsted mod Dronningmølle, hvor jeg lige nu sidder i et sommerhus jeg har lejet for at arbejde på et lille projekt jeg har haft gang i, i løbet af de seneste måneder.

Et lille projekt som lige nu fylder en hel del, faktisk.

Jeg er nemlig ved at skrive en bog, skal jeg sige jer. Eller rettere, jeg er ved at lægge sidste hånd på en bog jeg efterhånden har skrevet. En bog som kommer til at hedde “40 uger efter” og som handler om de 40 uger, der følger efter en fødsel.

Vi taler så ofte om de 40 graviditetsuger og om fødslen og om hvor vild hele den process selvklart er, men det er min erfaring og oplevelse, at vi i samme ombæring ofte glemmer at fordybe os i de følgende 40 uger. De 40 fuldstændigt vanvittige uger, hvor vi for alvor har brug for sparring, for hjælp og for nogen at spejle os i, fordi det hele er så overvældende, når man har fået et barn. Derfor fik jeg idéen til denne bog, som jeg selv ville ønske, at nogen havde stukket mig i hånden, inden jeg blev mor for første gang tilbage i 2011.

Der går stadig nogle måneder eller måske endda helt op mod et halvt år, inden bogen kommer på gaden, men i mellemtiden kan vi jo, hvis I har lyst til at være med, starte fortællingen om de “40 uger efter” stille og roligt op på instagram, hvor I skal være mere end velkomne til at tagge #40ugerefter på alle de billeder der siger noget om lige præcis dét på jeres profiler. Jeg har gjort det på min egen og jeg synes simpelthen det var en fest, at kigge mine gamle barselsbilleder igennem og hvor ville jeg dog elske, hvis jeg kunne få lov til at kigge på alle jeres også.

Jeg glæder mig helt tosset meget til at bogen er færdig; næsten ligeså meget, som jeg glæder mig til at vise den til alle jer. I er dem der gør at jeg tør og jeg kan ikke andet end at sige ydmygt tak fordi I læser med.

Tak.

Skriv din kommentar

Kommentarer (36)

 1. Det er jo perfekt!
  Jeg har termin med 2. barn om et halvt år 🙂
  Glæder mig til at læse den – og tillykke med det!

 2. Arh, kunne den ikke have været klar nu? Med termin om 4 1/2 uge kan jeg jo ikke vente et halvt år 😉
  Spøg til side, hvor er det fedt!

  1. Ha ha, hvor er du sød! Jeg ville ØNSKE den kunne komme ud inden din fødsel, men jeg håber, at du også kan få lidt ud af at læse den, NÅR den kommer. I mellemtiden, så pøj pøj til dig!

 3. Hvor er du sej og det er altså bare en god idé! Sådan en kunne jeg godt have brugt, da jeg som 22 årig blev mor til min datter 😘🙂

  1. TAK! Jeg håber også at der kommer til at være rigtigt mange kvinder, som får gavn af den <3

 4. Ej, hvor er det bare fedt at læse! Kæmpe cadeau til dig! 👏😊 jeg er gravid med andet barn og har termin til november, så det kan jo ikke passe bedre 😍 Er sikker på din bog kan give lidt med på vejen, selvom jeg har prøvet hele møllen før 😎

  1. Arghmen, det er jo lige til at få tårer i øjnene af, hvor god timingen er! Tillykke med graviditeten 😀

 5. Den gad jeg godt have ejet, men jeg har nået de 50 uger og skal ikke have flere børn! Men jeg ved allerede nu, hvem jeg vil give den som gave 🙂

 6. Det er simpelthen intet mindre end verdens bedste ide. Jeg har netop snakket med min efterfødselsgruppe om, at vi ville ønske der kunne være lidt mere fokus på de knap så glamouriøse og lyserød ting der følger efter en fødsel. Ikke som en skræmme kampagne, men som et realistisk billede af hvordan det kan være. Jeg fik en ret voldsom fødselsreaktion efter fødslen af min søn for snart 4 år siden. Og nu bøvler jeg med en fødselsdepression efter fødslen af lillesøster for 7mdr siden. Det var der sq ingen der advarede mig om.

  1. TAK! <3 Jeg håber selvfølgelig at jeg med bogen netop kan belyse nogle af alle dem emner vi ikke lige snakker med alle og enhver om <3

 7. Med en datter på 6 uger ville jeg elske at have den at læse i NU! Men vil samtidig glæde mig til at læse den når den kommer på gaden 😊👍

 8. Fantastisk ide! 👏🏼Min søn er 49 uger (har lige været i gang med at tælle), og vil stadig læse bogen når den engang udkommer! Shit den gad jeg godt have haft.. måske kan den bruges til nr2, hvis det nogensinde sker.. 😉

 9. Hold nu op hvor fedt! Jeg har termin til september, så er det helt sikkert en bog jeg skal have anskaffet mig når den kommer! 🙂

 10. Jeg er meget glad for at se, du putter fokus paa tiden efter en foedsel. Lige nu har jeg en lille dreng paa knap fem maaneder, som har vaeret en svaer baby at have med at goere lige fra starten og stadig er det nu. Saa selvom graviditet og foedsel gik super godt, saa har jeg vaeret ved at gaa ned med flaget mange gange i maanederne efter baby kom til verden. Al fokus synes at vaere paa graviditet og foedsel, selvom tiden efterfoelgende kan vaere saa meget haardere (og laengere!)

 11. Det er SÅ relevant. Vi var (næsten) desperate over, hvor svært det var i de første år. Vi er modne, velfungerende, kærlige mennesker, som blev blæst bagover af, hvor svært det kan være at fungere, når man konstant er presset på alle fronter og ikke har en jordisk chance for at “styre” det lille nye menneske. Jeg har i dén grad slidt på mig selv i denne proces, og det ville have været en stor støtte med et ærligt billede af, at det ikke er forkert, fordi det er svært. Hvis barnet aldrig vil sove. Hvis man ikke længere finder tid til at være social, file fødder eller for den sags skyld bade!
  Skøn idé – pøj-pøj med projektet ⭐️

 12. Genialt timet, da kender intet mindre end 4 (!), som har termin senere på året. Håber den udkommer, så jeg kan nå at give den i barselsgave 😁

 13. Helt vildt fantastisk ide!

  Det lyder som en sjov opgave, og vildt samfundsrelevant og værdifuldt, når man tager i betragtning at en del kvinder i dagens DK giver udtryk for ikke, at trives på barsel. Vi lærer så meget om netop graviditet og fødsel, men ja hvad med de 40 uger efter. Det vil du skrive om.

  Jeg har selv lige startet en (mommy)blog, der har fokus på barnet psykologi, mere specifikt tilknytningsteori. Jeg er i den anledning rundt og snage lidt på andre blogge, og faldt over din.

  Her vil jeg gerne blive hængende.

  Tak for kigget.

 14. Må melde mig til koret om at det lyder som en fantastisk idé:-) for hold da op der sker meget i den periode.
  Jeg håber du også dækker lidt om at få nummer 2, for folk glemmer til tider følelserne er ikke mindre i forbindelse med nr 2 men opmærksomheden fra omgivelserne er.

  1. Jeg vil tilslutte mig hvor anderledes og følelsesmæssigt hårdt det var i eftertiden med nr. 2. Ingen havde fortalt mig om den splittelse man følte over at skulle skære så meget tid fra den stor (som jo er en selvfølge da man har fået en mere) men det var ret voldsomt synes jeg. Jeg har præcis 2 år mellem mine så storebror var heller ikke så gammel. Men fedt med bogen…ville ønske jeg kunne have læst den inde. Mine to 🙂 kh. Michelle

 15. Det lyder som en helt fantastisk ide!! Jeg drømmer om, at det en dag vil blive belyst hvilke udfordringer/komplikationer mor kan have efter en fødsel.
  Jeg blev en baby, voldsom 3 grads bristning og 2 operationer rigere efter min fødsel, og er nu her 5 måneder efter først ved at være smerte- og medicinfri. Det var en mulighed inden for fødselsspektraet jeg ikke liiige havde læst om inden fødslen.
  Mange hilsner fra en mor som ville gøre det hele igen 😉

 16. Spændende! Jeg er ikke selv i nærheden af at være gravid, men jeg elsker dine skriverier og tanker, og er sikker på at den bog kunne gøre lykke hos mine søde gravide veninder 🙂
  Skriv, skriv, skriv 🙂

 17. Måske en ide at udgive den som lydbog også, for her snart 10 måneder efter fødsel, har jeg stadig ikke tid til at sidde og læse 🙂 men man kan altid lytte når man skubber vognen.

 18. HURRA for sådan en bog! Jeg blev mor i januar (første barn), og har siden tænkt “hold nu op, hvis bare at man på den ene eller anden måde kunne få bare et lille indblik i den verden der venter”. De fleste omkring én har altid sagt, at det er det vildeste at få børn. Jo jo, men hvad mener de egentlig med det.
  Du har min fulde opbakning. Er sikker på den bliver kanon.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven