mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg har købt en ny taske!

Kan I huske da jeg forleden påstod, at jeg ikke ejer én eneste svinedyr designertaske? Og at stort set alle mine (mange) tasker sådan set ikke er mere prangende end at de kan erhverves i de fleste highstreet-butikker, for ikke at sige i de velassorterede supermarkeder, for nogle af taskernes vedkommende.

Ja? Godt, for sådan forholder det sig altså stadig. Jeg har købt en ny, billig taske og jeg synes den ligner så meget en million at jeg er nødt til at vise jer den. Den ligner noget som de unge piger inde på kontoret ville kaste rigtigt mange af dollars efter og så gør den altså noget rigtigt godt, både ved mit humør og mit til tider stadig lidt vinterkedelige tøj.

img_6322

[REKLAMELINKS]

Taske HER / skjorte HER / Bukser HER

Det selvfølgelig stadig ikke sådan at jeg skal afvise at jeg på et tidspunkt kommer til at købe mig en rigtigt dyr voksentaske – ja, faktisk så går jeg faktisk og drømmer om det, hvis det viser sig at jeg får penge tilbage i skat, når den slags opgøres for selvstændigt erhvervsdrivende – men jeg synes samtidig det er en fest, at kunne gakke lidt ud med en småtosset (og megasej!) taske, uden at tømme hele sparegrisen på én gang. Til dét, er denne her taske perfekt!

img_6323 img_6324

Faktisk var det ikke mig selv, der opdagede tasken. Det var faktisk et impulskøb uden lige, fordi den poppede op som et forslag inde på zalandos hjemmeside, da jeg var ved at klikke et par i øvrigt ret fantastiske – og desværre udsolgte – slippers, som minder lidt om disse, hjem. Et forslag der ikke kunne være ramt mere plet og I skal være mere end velkomne til at køre mig kunsten efter. Tasken kan købes HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. I could also never bring myself to spend 5000+KR on a bag (although cheers to those who do it). You found a good one! Love it! Enjoy 🙂

 2. Jeg ELSKER en lækker blød lædertaske der bliver flottere og flottere for hver gang den bliver brugt på! Dog synes jeg de er for dyre, så jeg køber kun når der er sparet sammen og som en gave til mig selv i en særlig andledning. Tænker jeg måske skal have en flot “skoletaske” når nu jeg er færdig som lærer!

 3. Den er rigtig fin – godt køb! Og det er Topshop og Zara rigtig gode til – lækre ting til ingen penge👍🏼

  Jeg “konverterede” selv for ca. 8 år siden – og istedet for MANGE i dårlig kvalitet har nu 5 lækre (og et par stykker fra f.eks. Zara, som er for gakkede til at kaste mange penge efter).

  Grunden til, at jeg gjorde det var, at jeg simpelthen var SÅ træt af, at mine dagligdagstasker blev SÅ grimme og slidte mega hurtigt! Jeg var i forvejen begyndt at købe skind (istedet for plastiktasker), og sådan én jan hurtigt koste 1-1.500 kr – og det synes jeg er vildt mange penge, hvis/når den er grim/ slidt (selvom jeg passede på) efter 1-1,5 år.

  Jeg fik i 2009 en Mulberry taske af min søde mand til en 6-7.000, og jeg gar brugt den hver dag siden! Spændet gar fået et par ridser, men thats it! Og den ryger altså både i cykelkurven og i bunden af bilen.

  Dvs. når jeg nu køber en ny taske, så er det for at opfylde et andet behov (anden str., farve el. Lign.), istedet for st udskifte.

  Når det er sagt, så skal man selvfølgelig tænke sig rigtig godt om, når man køber en dur taske. Str., behov, farve, skindtype (for holdbarhed), funktion osv. skal tages i betragtning, for du kan også sagtens få en 20.000 kr. taske, som ligner lort/er ødelagt efter en tur i regnvejr – og det fungerer ikke for mig! Jeg køber dyrt fordi den skal være lækker, god kvalitet og blive ved med at være det. Så tænk dig om inden – specielt hvis du ikke vil have/har råd til mange.

  Men GØR DET! 🙂 det er den fedeste følelse af lækkerhed!:-)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven