mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Fridag, frisør og fortrydelsesret – med før/efter-billeder.

Vi endte med slet ikke at få nogle pandekager, som jeg ellers havde påstået over for både Jens og for jer, men til gengæld så fik vi vafler, kanelsnegle og en hel masse af det lidt sundere, fordelt rundt i et væld af små skåle, da Jens og jeg indfandt os på Cafe Livingstone til frokost. Det var mit første besøg derinde, men fordi jeg efterhånden er faldet over det en god håndfuld gang rundt om på de sociale medier, var mine forventninger tårnhøje. Og med rette, skulle det vise sig! Alt, måske lige på nær æggene med de ristede svampe, som smagte lidt underligt, sad lige i skabet. Det bedste ved det hele var dog alligevel selskabet, for hold op altså, hvor begynder Jens bare at gøre sig nogle ægte sjove betragtninger.

“Mor, tror du ikke også at ægget smager lidt dårligt, fordi det er kommet ud af numsen på en høne?”

Jeg dør lidt over det.

Efter maden ræsede vi ind til min frisør, Izabella, som fik et helt skævt udtryk i ansigtet, da jeg sagde at mit hår var blevet alt for langt. Hun mente faktisk at det havde en ret lækker længde, som kun ville blive bedre af en studsning og et par centimeter yderligere i længden, så det ville komme ned omkring kravebenet, men jeg stod fast og holdt på den korte page, som hun smilende gav sig i kast med, alt imens hun jonglerede kaffe, sludder med mig og teknisk assistance til Jens, som havde fået lov til at se Netflix på hendes computer.

Det var selvfølgelig ikke andet end 4-5 centimeter der røg af (i modsætning til dengang jeg klippede alt mit hår af), men det gjorde en kæmpe forskel og jeg var, da jeg sad i stolen, helt pjattet med længden. Min hals er igen kommet til syne og håret sidder ikke længere med en tagrende så stor som Oslobåden bagpå – og så kan det igen lige akkurat ikke komme i en hestehale, således jeg ikke risikerer at falde i den evige morfælde, med en hurtig samling af håret frem for en (hurtig og langt pænere) styling.

Men. Nu tror jeg sgu alligevel at hun havde ret, Izabella. Det var pænere med det lidt længere hår, ser jeg nu hvor jeg kigger på før/efter-billederne.

Seriøst, jeg ligner jo en mor. Måske endda en mor, som arbejder på et bibliotek. I arkivet.

img_6288 img_6289 img_6290 img_6291

Ejjj nej, altså. I morgen må den få fuld skrue med masser af bop og ramasjang og så skal jeg i mellemtiden overveje at høre lidt bedre efter min frisørdames råd næste gang; hun har trods alt ret god stil. Jeg håber på det bedste for resultatet i morgen – om ikke andet, så gror det heldigvis ud igen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (19)

 1. Jeg syns nu det nye klæder dig rigtig godt 😄 Giv det en uges tilpasning og så bliver det spitze 😄👍 Hot mama 😘

 2. Det er blevet mega fedt din nye frisure, det skal du ikke fortryde. Nu en smart und superlim, som ikke ligner Oslobåden 😉

  1. Ha ha, jeg er ikke sikker på om jeg fatter så meget andet af din kommentar end at du kan lide håret – og dét er jeg glad for! Tak 🙂

 3. Nu føler bibliotekaren sig heldigvis truffet😜😜Sjovt nok er vores børn ca. lige gamle og vi har faktisk også klippet vores lange hår kort nogenlunde samtidig, og har lige nu også nogenlunde samme frisure – så jeg kan fint følge dig i et par af livets aspekter😂😂. Valgte også at få page sidst jeg var til frisør, men nu skal det være langt!! Og så har de frisører det med at glatte håret, så det klister til kinderne. Synes det hjælper lidt dagen efter med noget dust og tørshampoo👍🏻😊.

  1. Ha ha ha!!! Uuundskyld!! Jeg er sikker på du er pivfræk – med både kort, længere og langt hår 🙂

 4. Jeg synes nu altså at dit nye hår mere siger “pivfræk studine” end kedelig bibliotekar. Jeg er vild med det 😍

 5. Det ser godt ud!! Faktisk kom jeg for 2 mdr siden til min frisør (havde ret langt hår) med et billede af dig med page og sagde at mit hår skulle være som Canas 😉 Frisøren sagde, “uuh er det så kort du vil have det” og gik ellers i gang.
  Og jeg har virkelig fortrudt!!! Jeg bærer ikke denne frisure så smukt som dig

 6. Spot on med bibliotekaren! Jeg er selv bibliotekar med præcis dén samme frisure som dig, blot i en blond udgave 😄 Jeg ønsker det dog også lidt længere, så kan godt forstå dig.
  Tror i øvrigt at der er gået lidt Noora i den hos mange frisører 😊

 7. Jeg synes faktisk, at du ser rigtig godt ud med den længde, men tror du har ret i, at der måske godt må komme lidt mere “puf” i det 😀 <3

 8. Det korte har så meget mere kant (ikke kun i bogstavelig betydning) jeg synes du skal være glad for at du holdt fast ved din egen mening, de har altså ikke altid ret de frisører, tror altid man skal vende sig til nyt hår (især fordi de altid putter så meget lækkert gøjl i)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven