mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Fordele ved at hverdagen starter igen

Den er ofte så udskældt, hverdagen efter en ferie. Og med fin grund, for det er da skønt at holde ferie og at tilbringe masser af tid med både ting og mennesker man holder af for sin fornøjelses skyld og ikke for penge, men dermed da overhovedet ikke sagt, at der ikke kan være fordele ved hverdagen også. Det er da værd at tage med ovenpå sådan en omgang helligdage!

img_6231

Fem fordele ved at hverdagen begynder igen

Du har igen en undskyldning for at gøre lidt ekstra ud af dig selv om morgenen. Bevares, det er da overmåde dejligt at rende rundt helt afslappet og at naturel uden make-up og bh, men der ér altså også noget særligt dejligt over, at gøre sig i stand om morgenen og komme ud ad døren i høje hæle i stedet for crocs.

Dine kollegaer, hvis du er så heldig at have den slags, vil med garanti have en masse at berette om, ligesom du vil have til dem. Medmindre du arbejder på et meget lille sted, er der uden tvivl mindst én som kan fortælle et par pinlige påskefrokostanekdoter i kaffepausen.

Der er nogen som passer dine børn for dig – ovenikøbet et sted børnene har savnet. Ovenpå en uge med påskeæg og dertil sukkerhøje børn hver dag, er det tiltrængt. Det er det altså – og hvis du ikke har børn endnu, så døm mig ikke. Jeg elsker mine børn, men for fanden; en arbejdsdag “alene” virker lige nu som en slags badeferie.

Der er mindst otte timer af døgnet hvor du ikke skal rydde op. Medmindre du er pædagog i en vuggestue,  selvfølgelig. I så fald, håber jeg at du i det mindste kan lide at rydde op. Det tror jeg faktisk godt nogen kan.

Det er ikke længere bare dovenskab at bestille take-away. Hverdagen skal jo ligeså stille i gang, ik? Hastværk er lastværk og hvis du har børn, vil du formentlig, i løbet af din badeferieagtige arbejdsdag, komme til at savne dem heeeelt vildt meget. Alt for meget, til at du kan bruge tid i køkkenet. Næh, du skal sidde på gulvet og lege og have maden serveret.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Dejlig optursliste 😀 “Jeg holder af hverdagen”, er noget jeg arbejder stærkt på, da der jo ligesom er flere af de dage end fridagene, så hvorfor ikke få dee bedste ud af det 😀

  2. Vi flyttede i påsken og ovenpå sådan en gang stress og jag, så er jeg ovenud lykkelig for, at det er hverdag igen. Kan forøvrigt ikke anbefale at have en 3 årig rendende mens man flytter! 😱😅 nyder altså de timer bassen er afsted. Føler meget mere overskud til ham, når jeg har haft nogle timer for mig selv. Synes satme ferier kan være anstrengende med børn, for man er bare på konstant.

  3. Dejlig positiv tilgang til hverdagen. Jeg har haft første dag efter barsl idag. Waaaaa vildt vildt vildt, men også okay… Så får weekender, ferier og helligdage pludselig en hel anden vægt;-)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven