mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Fem kvikke kendsgerninger om Cana

Okay, jeg har virkelig overvejet meget, om det var for nederen at omtale mig selv i tredjeperson i overskriften, men altså, det er jo praktisk talt præcis hvad indlægget her handler om og nu hvor vi kun er fem kvinder og en enkelt mand med dét navn her i landet, tænkte jeg, at jeg ikke sådan lige ville blive forvekslet med én af de andre, hvorfor jeg endte med at vurdere, at det går an… Omend jeg stadig synes det er lidt fjollet.

Jeg ææææ(g)lsker Gråsten’s æggesalat. Som i at jeg bliver fuldkommen ustoppelig, så snart jeg har åbnet pakken. Og nej, det smager ikke bedre når man laver det selv, og nej, jeg vil ikke vide hvad de gør ved æggene for at gøre blommerne lige så gummiagtige som hviderne.

Jeg har en efterhånden ganske overvældende taskesamling. Stort set alle i noget værre plastiklæder, som jeg har købt for en slik, alle steder lige fra Føtex til en strandpromenade i Bulgarien. Faktisk ejer jeg ikke én eneste “rigtig” designertaske, som jeg ellers mistænker alle andre bloggere for at have et solidt lager af; ikke fordi jeg ikke gerne vil have én, men simpelthen fordi jeg i hvert fald indtil nu, har været for nærig.

Som barn var jeg udpræget hestepige. Så meget at jeg ofte plagede mine forældre om lov til at gå i skole i ridetøj. Da jeg så en dag endelig fik lov, var det i virkeligheden bare mega akavet, fordi ingen af de andre i klassen åbenbart syntes det var sejt. De interesserede sig åbenlyst ikke for ridetøjsmode i samme udstrækning som jeg, og de satte ikke engang pris på at ridebukserne var med helskind, som jeg selvfølgelig havde forventet. Heldigvis, tænker jeg nu.

Forleden, i Lalandia, da jeg var igang med at iføre mig denne badedragt for første gang, sprang stroppen bedst som jeg stod og tjekkede mit side-boob ud i spejlet foran mig. Og lad mig bare lynhurtigt indskyde, at det absolut intet godt gør for éns selvtillid, når badetøjet pludselig sprænger. Intet.

Nårh ja, og så lige en sidste ting, som hænger lidt sammen med æggesalaten (og måske også den ødelagte badedragt, fnys!). Jeg har nemlig en usædvanligt stor mund, som tager usædvanligt store bidder. Se selv.

img_6242

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Men så kan du også give dine lækre unger nogle usædvanlige store og kærlighedsfyldte kys! – så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget 😉

    1. Ha ha, jeg synes nu slet ikke det er skidt med et ordentligt gab, men jeg er vild med dit perspektiv 😀

  2. Jeg gad faktisk godt prøve og have så store bryster at min bikinitop sprang…eller bare finde en bikinitop der ikke er mega push-up eller trekantet jeg kan fylde nogenlunde ud! Eller altså bare måske kunne holde en stropløs top oppe! Jeg savner altså lidt den der fylde der kommer når man er gravid 😇🙈😂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven