mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Familien Buttenschøn på Danmarkstur

skaermbillede-2017-04-24-kl-22-55-50-1 fdmspons

Det var jo overhovedet ikke slemt, det der Lalandia, selvom vores tur derovre fik en noget uventet start, da jeg åbenbart havde booket forkert. Faktisk, synes jeg det var smaddergodt! Ligesom Legoland, som vi havde nærmest for os selv, fordi vi tog derind dén dag i ferien, hvor det regnede allermest. Det er selvfølgelig den ferie jeg også snakkede om HER, det hele handler om.

Vi lagde ferien ud med at køre til Lalandia, hvor vi havde lejet en hytte i fire dage, hvoraf vi brugte én af dagene i Herning og én af dagene i LEGOland, fordi jeg havde en formodning om, at jeg måske ville få en lille smule fnidder af at være så mange dage i Lalandia. Det var på mange måder rigtigt fint, men i virkeligheden ville jeg faktisk gerne have haft lidt flere dage i Lalandia, fordi der var en masse aktiviteter, som vi aldrig fik prøvet, men så ved jeg jo dét til en anden gang.

Efter at have været der, kørte vi videre til Sønderjylland, hvor vi skulle tilbringe de næste tre dage. Fordi jeg synes det af og til kan være en lille smule presset at være gæst hos venner og familie i flere dage ad gangen og fordi jeg syntes det ville være synd for børnene, hvis de skulle sove flere forskellige steder, havde vi lejet en hytte på Vandrerhjemmet i Vollerup, lidt uden for Sønderborg. Og hold nu fast, hvor var det et sejt sted at være med børnene, altså! Det havde jeg alligevel godt nok aldrig troet, at jeg skulle høre mig selv sige om et vandrerhjem, men ikke desto mindre, er det altså sandt.

Da vi ankom torsdag eftermiddag, blev vi mødt af den sødeste kvinde, som viste os til rette og som i samme ombæring inviterede børnene med til deres årlige påskejagt, hvor alle børnene på vandrehjemmet i flok skulle finde plastikpåskeæg rundt på den store grund, som så til sidst udløste et kinderæg til dem hver. Et kinderæg. Det er altså noget af det aller-, allerbedste man kan give mine børn og jeg synes simpelthen det var så sødt af dem, at de havde arrangeret sådan en fin lille aktivitet for børnene. Helt gratis, selvfølgelig. Det vidnede om, hvilken rar og familiær stemning der er på vandrerhjemmet og når man så holder det sammen med, at der var den vildeste legeplads, masser af dyr, som børnene kunne både kigge på og kæle med, nogle fine hytter med en hyggelig lille terrasse foran og en helt udmærket morgensmadsbuffet, ja, så var jeg altså solgt og jeg er stensikker på, at vi nok skal komme tilbage dertil igen en anden gang – næste gang dog helst med lidt bedre vejr i rygsækken, for selvom jeg er vild med at lege ude, så er jeg bedst til det, når solen skinner.

Jeg har lavet en lille video med klip fra turen her – og altså, selvom jeg nok aldrig bliver ansat som hverken videograf, instruktør eller klipper på nogle større filmproduktioner, så er jeg faktisk ganske tilfreds med resultatet.

[vidcore vid=”utkUXjte”]

Med på turen havde jeg en lille agenda om, at finde ud af hvor vi rent faktisk ville få gjort brug af vores nye FDM medlemsskab og hold nu fast; vi brugte det stort set over hele linjen og sparede altså penge stort set alle steder vi kom. Vi sparede penge i Lalandia, Legoland, Monarch, Vandrerhjemmet og på diesel til bilen. En samlet besparelse på over 800 kroner. På én uge, med et medlemsskab som kun koster 640 kroner – eller 699 kroner, hvis man vil have vejhjælp sølv med oveni pakken – om året! Arghmen helt ærligt, dét er da til at tage at føle på. Hvis I har bil og hvis I ligesom jeg er vilde med at spare penge, samtidig med at I kan få masser af både juridisk og teknisk vejledning, når det kommer til biler og kørsel, ja, så kan I altså læse meget mere om medlemsskabet og melde jer ind HER. Selv tak.

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Sikke en dejlig og hjertevarm video ❤️
    I virker som en virkelig skøn familie og hvor ser jeres tur skøn ud. 😊

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven