mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Få et unikt hjem med dine helt egne designs fra IDEmøbler

img_5806 annonce

Det er en tydelig tendens, at de fleste af os gerne vil have et unikt hjem, som bærer præg af vores personlighed, imens det stadig passer ind i tidens trend, som de seneste år har handlet stadigt mere om det rimeligt enkle, rå nordiske udtryk. Derfor er det, synes jeg, noget nær en genistreg, at man hos IDEmøbler nu kan designe ikke bare sin egen sofa, men sørme også sit eget plankebord, så man kan få noget, der stilmæssigt passer ind i tidens trends, men samtidig er unikt og matcher éns personlige præferencer. Kæft, det er smart, synes jeg!

Jeg har i lang tid gået og troet, at jeg faktisk var ret nede med IDEmøblers sortiment og at jeg havde nogenlunde styr på hvilken type møbler de forhandlede, men jeg skal da lige love for, at det tog røven på mig, da jeg ved et tilfælde opdagede at man kan designe sine egne møbler hos dem, da jeg forleden kom cyklende ned ad Gammel Kongevej på Vesterbro i silende regnvejr, hvor jeg besluttede mig for at søge ly for regnen i den lokale butik, hvor det gik op for mig. Det er ganske vist fordi jeg primært shopper (også møbler) på nettet, hvor det endnu ikke er lykkes mig at finde frem til om man rent faktisk kan designe sine egne IDEmøbler, men altså, man kan i deres fysiske butikker og jeg synes det er så sejt!

Man vælger selv form, farve, udtryk og ben på sin sofa og der hænger selvfølgelig stofprøver i alle afskygninger, så der skulle være noget for enhver smag og så man kan få lov til at mærke og se “sin” sofa for sig, inden man køber den. Ski’e smart!

Hvis det var mig der skulle købe en ny sofa i morgen (som jeg heldigvis – og desværre – ikke skal), ville jeg enten gå med en gråblå eller en rosa, tror jeg, men det er altså noget for enhver smag – og selvfølgelig også læder, hvis man er mest til det. SÅ smart, jo!

img_5805

img_5807

Plankebordet, som lige nu måske nærmest er noget af det allerhotteste, når det kommer til indretning her i Danmark, kan man også få masser af indflydelse på hvordan skal se ud.

img_5814 img_5808

Her kan man vælge både træsort, udformning af bordpladen og ben, så det passer lige akkurat til éns hjem og smag og jeg synes det er helt tosset genialt. Ja ja, jeg ved godt at jeg roser det lidt vel rigeligt, men jeg tror simpelthen at dét her er fremtiden for rigtigt mange butikker; at vi som kunder kan få lov til at få medindflydelse på de produkter vi køber, så vi (og vores hjem) ikke ligner alle de andre. Man bliver sin egen møbeldesigner, hvor udfaldet aldrig kan gå rigtigt galt, fordi der har siddet nogle rigtige designere og lavet nogle bulletproof skabeloner.

img_5815

Det var altså ikke helt tosset, sådan at svinge ind forbi IDEmøbler på sådan en regnvejsdag. Jeg blev i alle tilfælde inspireret og jeg tror at det havde gjort sig gældende uanset i hvilken af deres 36 butikker jeg var troppet op i.

Nuvel, kan I have en dejlig mandag. Jeg er sikker på at foråret nok skal komme tilbage for fuld hammer og i mellemtiden kan I jo, hvis I er til den slags, lade jer inspirere af IDEmøblers nyhedsbrev, som I finder lige HER.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven