mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Efter længere tids pause…

img_6269

I kender det garanteret godt, når den ene dag pludselig tager den anden, uden man fået nået de ting, man egentlig gerne ville? Hos mig er det oftest de hyggelige ting, der bliver nedprioriteret. Kaffeaftaler med mine veninder, fridage med mine børn, spontane ture i biffen og altså også min og Cecilies podcast, Damer i Dilemmaer, som har stået stille i adskillige uger.

Det er som om jeg nogle gange får spundet mig selv ind i en tro om, at jeg har alt for travlt til at nå det hele og at dét der skal nås, selvfølgelig er det “kedelige”. Vasketøjet, for eksempel. Men helt ærligt, hvornår har nogen nogensinde taget skade af at komme ordentligt til bundt i skabet og hvis nu ikke det var meningen at der skulle kunne komme top på en vasketøjskurv, så måtte tøjet jo falde ned, så snart det ragede det mindst op over toppen. Til gengæld tror jeg at man – eller jeg i alle tilfælde – kan tage skade af at nedprioritere det hyggelige. For hvis ikke jeg tanker god energi i min hverdag, så bliver mit overskud, eller måske nærmere mangel på samme, altså derefter. Jeg føler mig slet og ret mere travl og forviklet alt for hårdt ind i hamsterhjulet, når jeg nedprioriterer at nyde livet.

Heldigvis kunne en god uges påskeferie i sidste uge være med til at minde mig om, hvor vigtigt det er og jeg har således bestemt mig for, at det selvfølgelig er ok at slacke lidt på dét der er energikrævende, til fordel for dét der er energigivende.

Det er endnu ikke blevet til nogle spontane ture i biffen, men til gengæld har Cecilie og jeg altså, efter en længere pause, optaget et nyt afsnit af Damer i Dilemmaer, hvor vi snakker om hvad pokker man stiller op, når man bliver træt af nogle af damerne i mødregruppen. Vi kender begge godt problematikken, Cecilie og jeg, men vi er altså ikke helt enige om hvordan sagen bedst gribes an. Nuvel, jeg slog også en gang op med min mødregruppe og jeg er sikker på, at de allesammen lever i bedste velgående, og at vi i øvrigt er ligeså gode perifære veninder af den årsag. Hvis I har lyst til at høre afsnittet kan I finde HER, hvis I har iphone, eller hvis I søger på Damer i dilemmaer i app’en podcast republic på android.

For nu skal det dog overhovedet ikke handle om sociale konstellationer der ikke fungerer, for jeg er ude på at bruge dagen på at tanke op, samme med Jens, der har fået lov til at holde fri, efter han i morges proklamerede at ‘han havde det lidt skidt, men at han nok ville få det bedre, hvis han måtte være sammen med mig hele dagen’ – og hvis der er noget jeg gerne vil anerkende, så er det at være så meget in sync med sine følelser, at man kan sætte så præcise ord på, hvad man har brug for. Lige nu bygger Jens med LEGO og om lidt tager vi ud og spiser pandekager, inden han kommer med mig til frisøren, hvor jeg ikke har været siden i begyndelsen af december. Det skal nok blive godt. Det hele. Og ja, jeg skal selvfølgelig nok vise jer resultatet af turen i stolen asap 🙂

Ha’ det dejligt så længe!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven