mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

DIY: Sådan får du flotte og store bryster på 2 minutter

p3319427

Siden jeg har fået børn, er mine bryster blevet en lille smule kedelige. Lad os bare sige det sådan. Det nytter ikke længere at proppe dem i en push-up med masser af fyld i bunden; simpelthen fordi de nærmest falder ud af den ved mindste bevægelse.

Det har betydet, at jeg i årevis ikke har gået i nedringede bluser, som jeg ellers yndede at gøre det, inden jeg fik børn, ligesom jeg kun sjældent går i helt stramme bluser, som rigtigt fremhæver barmen. Men nu skal det være slut! Jeg har nemlig fundet på to smarte metoder, som giver flotte, ja nærmest perfekte bryster – på bare to minutter! Èn til de højhalsede, tætsiddende bluser og kjoler og én til de dybe udskæringer og som det så ofte er med mig, så vil jeg selvfølgelig gerne dele ud af mine gode tips og tricks til fri inspiration og afbenyttelse, hvis nu der skulle sidde nogen med samme kvaler som mig, som gerne ville have liiiidt mere gang i de store bryster.

1. metode til at få store bryster på 2 minutter (god til den dybe udskæring)

Jeg synes at krave- og brystbenet er noget af det smukkeste ved en kvinde og når det bliver kombineret med nogle kuglerunde, lækre babbelutter, så er det bare helt vildt lækkert, synes jeg. Og se lige en forskel på de to billeder herunder:

p3319434 p3319435

Det er i virkeligheden meget simpelt at få en smuk kavalergang som den jeg har ovenfor. Hvis du vil gøre mig kunsten efter skal du bare skal bruge:

1 pensel

1 brun øjenskygge. Gerne meget mørk.

p3319441 p3319439

Så maler du bare en tydelig brun streg, der hvor du gerne vil have at det ligner at dit bryst går til og voila – kavalergang, som går virkelig godt i spænd med en god trutmund, som samtidig fremhæver kindbenene lidt ekstra. To fluer med ét smæk!

Denne metode er selvklart kun god, når man ifører sig en nedringet kjole eller bluse, som jeg har gjort ovenfor. Hvis brysterne og brystbenet i stedet er gemt bag et stykke stof, må man tage lidt mere drastiske midler i brug.

2. metode til at få store bryster på to minutter (god til stramt tøj)

Denne metode deler nok vandene, fordi det er så forskelligt hvad vi godt kan lide. Jeg kan egentlig godt lide det lidt kunstige look, hvor brysterne syner meget store, men det er selvfølgelig en smagssag og alt kan selvfølgelig gå an – no judgement!

p3319429

Denne metode er lidt mere krævende end metode 1, men det tager altså stadig kun to minutter, så hvis du vil kaste dig ud i det, skal du bruge:

1 plastikbold (gerne de billige fra supermarkedet) i valgfri størrelse

1 skarp kniv

evt en rulle toiletpapir eller vat, for et blødere touch (mængde afhængigt af din barms oprindelige størrelse)

p3319422 p3319424

Bolden skæres over i to lige store halve; (man kan med fordel skære efter den streg der findes på de fleste billigere bolde) og fores med toiletpapir, så den ikke falder sammen, når den lægges hen over brystet. Hvis man skal i byen og mistænker at der er nogen som kommer til at røre ved dem, så kan man med fordel bruge vat i stedet, da det vil gøre at de føles mere naturtro. Jeg har brugt en forholdsvist stor bold, men jeg synes også det ser ret flot ud til mig med meget store bryster, men alt helt ned til en tennisbold, som giver nogle små “perky” bryster kan gå an og det er bare om at prøve sig frem.

p3319428

 


APRILSNAR!


 

Skriv din kommentar

Kommentarer (61)

 1. Haha vidste at det var en aprilsnar da jeg så plastikbolden!!! 😂😂 den var god. Men Nettos er sjovere. 😄

  1. Ha ha, godt du lurede den! Jeg havde ellers håbet, at man ville lure den allerede ved “trutmunden” ha ha, men den må jeg jo tage på egen kappe 🙂

 2. Ha ha, der blev jeg fanget… slugte det hele råt! Nåede end da at tænke – Aprilsnar hvorfor står der det 😂

 3. Hej Cana 🙂 Jeg har prøvet at søge efter din kalender for i år – mente du havde opdateret den – tager jeg fejl? 🙂

 4. 😂😂😂 den var sjov… mens jeg læste tænkte jeg at jeg ikke rigtig kunne få det til at passe med dig og RIGTIG store bryster… 😆😆

 5. Hahaha 😂😂😂 Bedste aprilsnar ever. Jeg tænkte ved nr 1 “ahhh mener hun godt nok det?” og “jah okay, hver sin smag”. Så ved nr 2, da jeg kom til billedet af boldene, flækkede jeg af grin og kom i tanke om hvad dato vi har idag 😂😂

  Du er fanme sjov! 👍🏻👏🏼😂

  1. Det er jeg sørme da glad for! Det er jo også kun sjovt at lave aprilsnar, hvis det er skægt for begge parter 😀

 6. 😄 Faldt i med begge ben indtil jeg nåede til det med bolden! Undrede mig godt nok lidt undervejs 😛

 7. Ha ha ha !! Den var go’!
  Men tænkte nu hele vejen igennem, at det var langt fra det indtryk jeg havde fået af dig, Cana! 🙂

  1. Hej Thomas,
   Jeg gætter på at du havde håbet på, at du virkelig skulle lære, hvordan man (du, måske også?) kan få flotte og store bryster på to minutter, så jeg beklager selvfølgelig hvis du er blevet skuffet.
   Håber du får en lidt bedre dag i dag.

   1. Thomas – mens du alligevel suser rundt herinde og charmer, kan jeg anbefale en af Canas opskrifter, lidt hjemmebag hjælper altid på humøret 😉

   2. Jeg gider ikke ønske ham en god dag. Vil bare sige til ham, at han er så uendeligt ligegyldig og verdens største idiot. Håber han får Corona.

  2. Og du har en lille PIK! – med en sådan kommentar er du sikkert en af tosserne fra MIB, som hopper rundt som en kanin uden hoved, under div. Demoer på Rådhuspladsen!

   Gro et par nosser som passer til din orm og hav en god dag 😉

  3. Åhhh thomas! Træls du måtte søge efter 5 sekunders selvværd, når du ikke havde nogle af sige noget positivt til som giver 5 dages selvværd. Håber du finder roen til at give et kompliment fremfor had, så fu får det lidt bedre 😇

  4. Hej Thomas.
   Din stakkel. Du får sku lige en krammer ❤️ Det lyder til at du har brug for det. Sig lige undskyld, så vi alle sammen kan komme videre 🙂
   Kristina

  5. Stakkels dig Thomas. Virkede Canas tricks ikke på dine bryster? Jeg er overbevist om at dine bryster også er helt okay. Vi elsker dem som de er både små og slatne… det skal nok gå det lover jeg dig. Tag evt. en fastelavnsbolle eller 2 så du får lidt fedt at fylde brysterne ud med. Det giver i øvrigt også et langt bedre humør 😘
   Rigtig god dag til dig ❤️

  6. Kære Thomas. Du mangler opmærksomhed, omsorg og kærlighed. Jeg får ondt af folk som dig. Det er synd du har behov for, at lade din egen smerte gå ud over andre. Ofte får folk det lige i det sekund bedre med sig selv – men tomheden bliver desværre større bagefter. Ingen har i bund og grund lyst til at være sådan – så jeg synes du skal gøre noget godt for dig selv …. Kvickly har virkelig gode fastelavnsboller… afsted med dig.
   Håber du finder din plads i livet – hvor du bliver lykkelig og glad. Peace

 8. Dejlig aprilsnar 🐣😂 Lidt synd, at Thomas ikke lige fangede indslaget 🥴 Thomas, din dejlige smatso, ha’ en skøn dag🙏🏻

 9. Sweetheart du må da have flotte bryster nu du venter dig…! Det har jeg altid selv haft. SÅ nice ( så længe det varede )

 10. Årh, Thomas – hvor jeg dog kender det. Når PMS’en raser, der ikke er mere chokolade og alle de behagelige mormor-trusser er til vask. Men husk på, det bliver bedre lige om lidt ❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven