mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vi har fået nyt køkken og I skal selvfølgelig se det

nyt køkken aubo annonce

Selvom det trak lidt mere ud, end hvad jeg umiddelbart havde forventet, så er jeg ikke mindre glad for det endelige resultat af det nye køkken, som jeg langt om længe kan vise jer.

Som I der læser med på jævnlig basis måske allerede ved, så er vores køkken faktisk blevet gjort mindre end det var tidligere, fordi vi med en væg, næsten midt i køkkenet, har etableret et lille kammer (se en plantegning HER) som på sigt skal fungere som børneværelse, som vi trods alt synes er mere vigtigt end det store samtalekøkken – men det er selvfølgelig en smagssag 🙂

Fordi køkkenet blev gjort mindre, har vi naturligvis været nødt til at tænke lidt praktisk og én af de løsninger, som Kenneth fra Aubo i Valby, hvor vi har købt køkkenet, kom med, var, at skabene selvfølgelig skulle gå helt op til loftet, således vi ad den vej får optimeret på skabspladsen og jeg elsker det allerede!

Arghmen, jeg kan næsten ikke få hænderne ned over hvor lækkert jeg synes det er og selvom jeg allerede nu har mine udfordringer med at holde den hvide vask hvid, så er jeg simpelthen så glad for at køkkenet er så lyst, nu hvor rummet er så småt. Det indbyder virkelig til at være der; også på mine drenge kan jeg alle rede mærke en forskel. Især Peter er nu blevet meget mere vild med at gå med i køkkenet og han ved næsten ikke noget bedre end at få lov til at sidde på bordet og være med, når jeg laver mad. Især når jeg laver pandekager!

Udover at hele udtrykket i køkkenet er blevet meget mere lyst og lækkert end tidligere, så er jeg særligt vil med at alle skabe og skuffer åbner ved tryk, således man aldrig behøver at gribe fat i dem og at skufferne ovenikøbet – uanset hvor hårdt man prøver – aldrig kan smækkes hårdt i. Dét er genialt, til at passe på små børnefingre 🙂

Derudover er jeg også stor fan af vores vandhane, som er med udtræk, der altså bare gør afskylning og rengøring af vasken meget, meget sjovere. Mageligt, i know, men altså, når man nu alligevel er igang, ik’? Så kan man sgu ligeså godt tage det hele med 🙂

Se en lille mini-rundvisning i vores mini-køkken her:

Jeg er så glad, så glad og jeg tror ærligt talt ikke, at jeg kunne være blevet mere tilfreds – nu skal køkkenet bare bruges, pyntes og have lidt mere sjæl, men det er jo for pokker det gode ved det hele, så det glæder jeg mig bare til!

Hvis I har lyst, kan I se meget mere til Aubos køkkener HER, hvor I selvfølgelig også kan bestille deres katalog, som i hvert fald for mit vedkommende, var dét der overbeviste mig om, at jeg skulle give dem et kald i sin tid. De har ovenikøbet – i hele marts – et tilbud med at man kan spare momsen på alle deres køkkenskabe, så hvis I alligevel står og skal have lavet om, så kan det helt klart anbefales at tjekke dem ud. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (14)

 1. Kender du melaminsvampe?
  De er hvide og går ligesom i opløsning når du bruger dem.
  De skal bruges uden kemikalier og er geniale til en hvid håndvask.

 2. Uhhh jeg forstår deres Malmkommode issue😂

  Vi fik køkken fra Kvik, hvor vi har eldreven motor på skraldeskuffen, så man bare skal give den et let put med knæet.

  Vi går og sparker til andre folks køkkenlåger, når vi er ude eller på kontoret🙈

  Men okay jeg er også sådan en som står og skyder med min bilnøgle på hoveddøren og afventer at den låser. Snak om at være distræt😬🙈😂

  1. Ha ha ha!!! Jeg ville seriøst elske, at se bilnøgle-mod-hoveddør-tricket, ha ha ha!!! 😀 Tak for en skøn kommentar!

 3. Lækkert køkken, flot:-)
  Ja så er det om, at I får det i brug, så det får sin charme.
  God køkken weekend!

 4. Lækkert lækkert køkken😍
  Jeg vil så gerne vide hvor plakaten/billedet er fra. Det vil gøre sig så perfekt i mit “nye gamle køkken”😉

 5. Det er blevet flot! Kan se der er flere tips til den hvide vask, men du får også lige et fra mig: Fyld vasken med varmt vand en gang imellem og smid en opvasketabs i og lad det stå over natten, så bliver den så god som ny! Det funkede for os i de fire år vi havde en hvid vask. Den var SÅ fin og hvid, selvom den var næsten ti år gammel.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven