mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Vandtætte sneakers – til drengene og til mig

p3069193
annonce

Selvom vejret nogle dage virker mere forvirret end en høne uden hoved, så har der i løbet af de seneste par uger alligevel været en hel del lyspunkter, hvor solen har tilladt sig at flirte så meget med mine fregner på næsen, at de har været i kraftig overvejelsesfase om ikke snart de skulle til at springe frem i fuldt flor, som de gør hvert eneste forår og jeg elsker det. Jeg elsker den halve time med åben jakke i solen på en legeplads og den følelse af frihed det pludselig giver, når fingrene ikke længere behøver at være pakket væk i hverken handsker eller lommer og når de store vamsede vinterstøvler, kan blive byttet ud med de lidt fiksere modeller.

Bevares, jeg elsker også både støvler, luffer og den forpuppede følelse man kan få, når man pakker sig ind om vinteren, men der er bare noget helt særligt over at kunne klæde sig lidt lettere på, ikke sandt?

p3069185

Til gengæld – i hvert fald når man som jeg, er nogens mor – så er der selvfølgelig stadig nogle krav, som er mere eller mindre ufravigelige i hverdagen med børnene. Især til skoene, som altså skal kunne holde til et og andet – især skal de kunne holde til turen både i sandkassen og på græsplænen, uden man får hverken kolde eller våde fødder og til lige præcis dét formål, er mine nye vandtætte sneakers fra Ecco altså intet mindre end eminente, samtidigt med at de er ret seje, synes jeg.

Selvom jeg faktisk, den første gang jeg så dem, syntes de lignede nogle værre mormor-sko, men i samme sekund som jeg tog dem på og kiggede mig i spejlet, ændredes min mening sig totalt. Først og fremmest var de som smør at glide ned i og dernæst, så synes jeg faktisk bare, at de var herreseje, når de kom på. Kender I ikke det? Det sker for mig oftest med kjoler, som kan være noget så nederdrægtigt kedelige, når de hænger på bøjlen, men så når de kommer på, bliver de fantastiske. Sådan var det også med de her sko, som jeg altså elsker nu. Især på de dage hvor jeg sætter dem sammen med mine favorit læderlook-bukser, som er med til at give skoene lidt ekstra kant.

Lige nu, imens det de fleste dage stadig er temmeligt koldt udendørs, føles skoene dejligt varme, men faktisk så skulle de være lavet med et helt særligt “cooling-system” som gør, at fødderne ventileres særligt godt i dem, således man ikke (lige så let som i almindelige sko) får varme og svedige fødder i dem, som ganske givet er enormt snedigt om sommeren – især for sådan én som mig, som gerne går i sneakers året rundt, så jeg glæder mig allerede!

p3069175

På fuldstændigt samme måde er mine drenges nye sneakers også lavet; således de altså både er vandafvisende og gode til at ventilere de små fødder, samtidig med at de naturligvis stadig har bibeholdt alle Eccos andre og mere velkendte gode egenskaber for de små, bløde barnfødder, som helst skal have så gode forhold som overhovedet muligt, for at børnene kan boltre sig og lege frit, som jeg i sin tid skrev mere om HER.

p2189048 p2189058 p2189068 p2189086p2189064

Både drengenes og mine sko er altså perfekte til lange dage rundt i byen, i parker og på legepladser – især når de kan kombineres med bare fingre og sol på næsen og mon ikke der kommer rig mulighed for lige præcis dét, de kommende måneder?

Det skal der.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

    1. Ja, det er dem. Jeg syntes også de så ret kluntede ud, da jeg så dem, men når de kommer på, er de virkelig lækre, synes jeg 🙂

  1. Hej 😊 Synes du er spænde at følge.Dem må jeg også prøve til mine piger.Hvor er dine lækker skindbukser fra 😘 Kh Marlene

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven