mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Solskin og billige(re) solbriller

INDEHOLDER REKLAMELINKS

solbriller celine
Solbriller: Celiné / Jakke: Culture / Jeans: Pulz / Taske: New Look / Sneaks: Ecco / Tørklæde: ukendt, lignende HER
annonce

Man kan næsten ikke tale om bedre timing, end at det lige nøjagtigt har været i denne weekend, at solen for første gang i år for alvor er gået på charmeoffensiv. Selvfølgelig fordi solstrålerne har været tiltrængt, men i særdeleshed fordi jeg i fredags endelig modtog mine nye solbriller, som jeg bestilte efter at have skrevet indlægget HER.

Jeg endte med, jævnfør føromtalte indlæg, at gå efter dem med den længste leveringstid og nu hvor de er kommet, virker det nærmest som et tegn fra oven (som jeg, for en god ordens skyld, ikke tror på) at solen sidenhen har skinnet så meget, at jeg rent faktisk har kunnet bruge dem, uden at ligne en højrøvet bloggersnude, som jeg ellers altid er lidt bange for, når jeg ifører mig store solbriller og mit evigt vintersorte tøj. Find dem HER.

solbriller celine

De er seriøst seje, synes jeg!

solbriller celine

Og okay, de er måske også en lille smule (læs: ret meget) dyre, men de er altså billigere hos smartbuyglasses.dk, hvor jeg har købt dem, end alle andre steder – og de har selvfølgelig både prisgaranti og solbriller i alle prisklasser, så der skulle være lidt for enhver sol(brille)junkie derude 🙂

solbriller

/1 Quay Australia HER /2 RayBan HER /3 Carrera HER /4 Celine HER /5 RayBan HER

Jeg er især imponeret over deres priser på RayBans, som jeg i hvert fald husker som nogle relativt dyre solbriller, fra dengang jeg købte mig et par af deres cool aviatorbriller, som dengang var the absolute shit. For eksempel koster det ene af ovenstående par RayBans kun 775 kroner, somi alle tilfælde er en helt anden pris end den jeg husker jeg gav for mine, i sin tid.

Nuvel, det var et sidespor. Jeg er tusseglad for mine nye solbriller og endnu mere glad for, at jeg rent faktisk allerede har haft mere end bare én anledning til at have dem på.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Super lækre solbriller. Jeg har altid haft møg svært ved at finde nogle der passer mit ansigt, det er meget smalt, så enten er glasne for store eller også er stængerne for lange og stikker ud son antenner bag ørene!!!
    Men ved du hvad, i lørdags fandt jeg 2 par solbriller i Glitter, jeg kunne passe og som klædte mig. Sted selvfølgelig er af crappy kvalitet er underordnet, men blev så mega glad – ikke mere små kryb i øjnene, når jeg cykler 👍🏻😜

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven