mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Sjov shopping og et tip til at blive opgraderet på rejsen

Man kunne måske med rette godt antyde at jeg af og til kunne have en lille smule tendens til at være lidt skizofren, når det kommer til mit tøjvalg (som I lynhurtigt vil opdage, hvis I sammenligner dagens indlæg med det jeg skrev HER). Jeg er i hvert fald meget enten-eller. Enten sort – eller pang. Eller altså, pang-pastel, som jeg altid drages helt vildt meget af, når foråret for alvor kommer og nu har solen altså skinnet i flertallet af dagene i denne uge og jeg tillader mig således, endelig, at byde det rigtige forår velkommen. Dét forår, hvor jeg får lyst til at bytte lidt af min sorte garderobe ud med den sjovere lillesøster, fuld af lir – om ikke andet, så i dén form der kan tilsættes det sorte, som skoene eller taskerne herunder er glimrende eksempler på.

Nuvel – det handler altså om sjov shopping og så kommer jeg næsten nederst i indlægget med et lille tip til hvordan man kan komme allerforrest i køen, når det kommer til opgraderinger på rejsen, som næsten må prøves!

sjovshopping reklamelinks

/1 Den er måske ikke alt for køn, men den er sjov og så tror jeg den er blød og dét er trods alt det vigtigste når det kommer til en pyjamas, eller et hyggesæt, som dette helt klart ville gå som hjemme hos mig. Hvis den skal klikkes hjem, foregår det lige HER

/2 Jeg kan ikke lade være med at tænke en lille smule SATC, når jeg ser de her fantastiske stiletter, som jo kan pifte ethvert look op, uanset i hvilken stil og farveskala man er startet ud. Ej, hvor gad jeg godt danse sommeren ind i dem! Hvis I er enige, kan I finde dem HER

/3 Jens, som var med mig inde i Andedammen, da jeg sad og fandt fine sager til indlægget her, sagde, at han synes denne her t-shirt er den allersejeste af alle tingene. Ikke engang flamingonattøjet kunne hamle op med den og jeg er tilbøjelig til at være enig. Med et par blå jeans og sneaks er den perfekt til hverdag – og så skal der jo ikke mere end en pangfarvet stilet til at gøre looket mere festligt! Find den HER

/4 Den kan nærmest det hele denne nederdel fra Designers Remix. Den er sej, den er sød, den er kort, den er lang og så tror jeg bare den er helt vildt god både at sidde, gå og i særdeleshed at cykle i, som ofte er dér hvor jeg synes at nederdele kan være allermest besværlige. Og okay, så er den pæn. I kan finde den HER

/5 Jeg er blevet totalt fan af smukke pasholdere og dét her kan næsten ikke andet end at give god karma under rejsen – omend det nok ikke helt kan hamle om med nummer 8! Find det HER

/6 Vi ved det jo allesammen godt; det regner af og til året rundt, så hvorfor ikke gå det i møde med en skøn regnfrakke som denne? Den er jo så pæn! Find den HER

/7 Den er da for sjov, denne her flamingotaske, som kan udgøre det for en casual shopper eller selvfølgelig som strandtaske. Jeg elsker den og jeg er sikker på, at mine børn ville gøre det samme. Find den HER

/8 Hvis I er blandt de lige knap 80% som læser med via mobiltelefonen, så kan det måske være lidt svært at gennemskue hvad det særlige ved disse pasholdere er, men jeg skal med glæde løfte sløret for jer, uden I behøver at klikke jer unødigt ind på dem. Der står “just married” på dem og jeg synes simpelthen det er noget af det smarteste og nu skal I høre hvorfor. Jeg har selvklart kun én gang i mit liv været på bryllupsrejse og jeg har aldrig  i mit liv oplevet en bedre service end den vi fik – alle steder på vores fire ugers roadtrip tværs over USA – som da vi fortalte, at vi var på bryllupsrejse. Og nu til det smarte: med de her pasholdere, som man nonchalant lige kan lægge på disken når man tjekker ind på sit hotel (eller i flyet, hvis man satser på upgrade), så tror medarbejderne automatisk at man er på bryllupsrejse og så venter den gode service lige om hjørnet. Hah, jeg aner selvfølgelig ikke om det holder vand, men jeg har eddermamer tænkt mig at bestille et par hjem og prøve, næste gang jeg tager hr. Buttenschøn under armen mod sydlandske himmelstrøg og I skal være mere end velkomne til at gøre mig tricket efter. Pasholderne kan købes (for en slik) HER

/9 Suk, altså. Valentino laver de smukkeste, seje og super girly tasker og jeg elsker dem – især denne HER som ville være perfekt at skyde foråret ind med. Den er bare røvdyr! Og så har jeg også en rosaversion af denne (som er lidt billigere, men altså stadig ret dyr) som måske kunne minde en lille smule om, så det bliver nok desværre ikke en Valentino jeg kommer til at investere i lige pt. Hvis nogle af jer gør det, så LOV MIG at I viser dem frem et sted hvor jeg kan se dem, ik’?

/10 Helt ærligt, de er sgu da for lækre de her himmelblå adidas-banditter, uanset om det så er til jeans, nederdel eller en kjole der trænger til at blive gjort lidt mere street. OG så er de endda gode at gå i. Bummelum. Find dem HER

… Og altså, giv lige lyd, hvis nogle af jer prøver pas-tricket før mig ik’? Jeg er så spændt på hvad man kan få ud af det, ha ha!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Vil du ikke nok være sød og undlade at bruge ordvalget ‘skizofren’ i denne slags sammenhænge? Jeg arbejder i psykiatrien, og selv om det ‘bare’ er ord, så skaber ord virkelighed, så jeg appelerer indtrængende til at lade være med at misbruge diagnostisk sprog. Mennesker med denne slags lidelser, bliver i forvejen misforstået virkelig meget, og det skyldes til dels at folk ved for lidt om sygdommen, og dels at vi via vores hverdagssprog fastholder nogle stereotypiske forestillinger om skizofrene.
  Jeg ved godt at det ikke er dit ærinde, og du virker som et klogt og reflekteret menneske – så derfor tænkte jeg at det måske nyttede at bringe emnet på banen 🙂 Fortsat god søndag!

  1. Hej Klara,
   Tak for din kommentar. JO, selvfølgelig vil jeg gerne tænke mig mere om en anden gang, inden jeg bruger ordet skizofren, udenfor ordets oprindelige betydning, for du har helt ret i, at jeg selvfølgelig ikke er ude på at stigmatisere eller støde nogen. Til gengæld vil jeg gerne aftabuisere så godt jeg kan.
   Vil du så til gengæld ikke gøre mig den tjeneste, ikke at kalde mennesker med skizofreni, skizofrene? Det er de nemlig ikke. De er helt almindelige, velbegavede, søde mennesker som har en skizofreni – som du sikkert godt ved, nu hvor du arbejder i psykiatrien. Jeg synes bare – som du – at vores sprogbrug er så vigtigt ❤

  2. Klara, du formulerer lige præcis det, som jeg gerne ville, men ikke kunne ☺️ Vi må være opmærksomme på vores ord, og bruge dem, der hvor de skal bruges, så de ikke lige pludselig mister deres værdi og deres form.
   Vi kan øve os på at sige, hvad vi mener 😉

   1. Jeg er så enig med Klara og Rose. Jeg ser ofte folk skrive om “min OCD”, hvis de er lidt pertentlige med noget. Os der har haft OCD tæt inde på livet, kan godt føle det er helt misforstået og misbrug af ord, der beskriver alvorlige sygdomme. Så vær glad for at være sund og rask og overlad diagnoser til dem der er syge.

 2. Hej Cana,
  Bare en tanke; mennesker som lider af skizofreni er jo skizofrene. Ligesom folk med brunt hår er brunetter og kvinder under en graviditet er gravide. At skizofrene så i tillæg kan være mange andre ting, som søde og rare som du skriver, er naturligvis korrekt, men skizofrene er de også. Det ene udelukker ikke det andet:)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven