mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Se mine nye nørdede briller

img_5378

Kan I huske, da der i sidste uge var sket en fejl og mine briller ikke var dukket op hos optikeren som de skulle? Well, NU er de kommet og da jeg lige var kommet mig over, hvor meget jeg ligner en kobling mellem en afdanket tennisspiller og en high-tech computernørd fra 90’erne, når jeg tager dem på, begyndte jeg straks at elske dem!

De er seje, markante, fine, lette, specielle og en lille smule grimme. Præcis som jeg gerne vil have dem.

Faktisk så seje, at jeg har sat mit linseabonnement helt ned til 10 dage om måneden – og så må vi jo se, om det holder eller om jeg ender med at sætte det op igen.

No matter what, er jeg herreglad for mine nye nørdede briller. Er de ikke bare flotte?

img_5375 img_5376

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. De er skide flotte til dig. Herhjemme hedder de pædobriller, det kræver sgu et smukt hoved at kunne rocke dem 👌🏻

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven