mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Når man ikke kan komme til lægen…

img_5572

Jeg er simpelthen lige nødt til at komme ud med noget her. Det var slet ikke min mening at involvere jer eller nogen som helst andre end dem der er tæt på mig i det her, men jeg er på grådens rand og jeg aner ikke hvad pokker jeg skal stille op med det faktum, at jeg åbenbart ikke kan få lov til at komme til lægen. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, men jeg har selvfølgelig også primært haft læge i Sønderjylland, hvor jeg er stensikker på, at den (manglende) behandling jeg har været udsat for, aldrig havde fundet sted. Jeg er ikke ude på at få medlidenhed og slet ikke på at få stillet nogen internetbaseret diagnose, men jeg vil gerne have frem, at det sørensus’me godt nok kan være op ad bakke at få lov til at komme til lægen – også selvom man tydeligvis fejler noget. Jeg er så skuffet, ked af det og vred.

Men altså, I er nødt til at få hele historien…

Det startede for lige knap to uger siden, med en lille kløende prik på min højre hånd og jeg mistænkte straks, at det var en kropslig reaktion på, at jeg har haft lidt rigeligt om ørerne i den seneste tid. Mit hoved har været fyldt på lige linje med min kalender og jeg har af og til haft svært ved at få mig selv med i det hele.

Derfor gearede jeg selvfølgelig ned; meldte fra til nogle ting og forsøgte at få styr på mig selv.

Prikken formerede sig til flere og da jeg i torsdags blev ramt af den vildeste kløe på alle mine nu mange hundrede prikker, blev jeg for alvor bekymret og jeg spurgte nogle sygeplejeveninder til råds.

De kom med alle mulige teorier og alle med en anbefaling om, at ringe til min læge. Nu.

Nu har jeg aldrig været kendt for at være typen der render til lægen i tide og utide, så jeg syntes selvfølgelig sagtens at det kunne vente til dagen efter, når min egen læge havde telefontid, hvor jeg forsøgte at ringe.

Jeg blev mødt af en optagetone igen og igen, men måske var mit udslæt også blevet lidt bedre faktisk? Det var nok ikke noget særligt, så jeg besluttede at droppe lægen, nu hvor jeg alligevel ikke kunne komme igennem. Jeg har alligevel aldrig haft hudproblemer, så det ville nok hurtigt gå over af sig selv…

I løbet af weekenden blev prikkerne bare flere og flere og selvom kløen aftog, var jeg ikke i tvivl om, at det ikke var helt sundt. Derfor forsøgte jeg igen mandag at ringe til lægen. Og tirsdag. Og onsdag, hvor jeg stadig ikke var kommet igennem.

Onsdag eftermiddag fik jeg – efter at have snakket med en læge som min egen læges telefonsvarer henviste mig til at ringe til, og som bad mig (sjovt nok!) ringe til min egen læge – nok af at hænge i telefonen og jeg cyklede op til min læge. Så måtte de da kunne give mig en tid.

“Vi lukker tidligt i dag” stod der på sedlen på døren, som var låst.

For helvede også!

Her til eftermiddag, seks dage og hvad der føles som hundredevis af forgæves telefonopkald senere cyklede jeg igen forbi, hvor døren til min store begejstring gik op. Hurra!

Efter lidt venten på at receptionisten havde tid, fik jeg meldingen om, at jeg tidligst kunne få en tid d.27.marts – om elleve dage -for det var jo ikke længere akut, når der sådan var gået så mange dage. Og ellers var jeg velkommen til at ringe til lægen i telefontiden i morgen.

Seriøst?!! Altså, den telefon som jeg de seneste seks dage ikke én eneste gang har haft heldet med mig til at komme igennem til? Pisseflot.

Jeg viste receptionisten mine hænder og forklarede ham, at jeg altså ser sådan ud over hele kroppen, hvortil han svarede at han da godt kunne se at den var helt gal. “Du må ringe til lægerne i morgen tidlig og få en akuttid af dem” sagde han med et smil, alt imens jeg var ved at springe i luften.

Hold. Nu. Kæft. Altså.

Jeg var lige ved at begynde at tude oppe i venteværelset. Jeg har for helvede fået udslæt over hele fucking kroppen, jeg betaler min skat og ovenikøbet til den allerhøjest mulige sats og så kan jeg kraftederme ikke engang få lov til at komme til min egen læge, når jeg, efter mere end et års radiostilhed fra min side deroppe, er blevet syg. Ikke med feber-og-opkast-syg, men syg i min hud, som for pokker er mit allerstørste organ.

Jeg er så edderrasende og jeg forstår simpelthen ikke hvordan det kan lade sig gøre, at vi har så dårlige vilkår i det offentlige. Det er en ommer, er det!

Skriv din kommentar

Kommentarer (75)

 1. Hold da kæft! Jeg ville også være rasende! Har selv prøvet kun at kunne få en tid langt ude i fremtiden og det er simpelthen ikke i orden. Jeg tror jeg ville have endt med at ringe 1813 i weekenden og forsøge at komme til vagtlægen på skadestuen med det. Hvis det simpelthen ikke var muligt at få fat i egen læge.

  1. Det har i hvert fald indtil nu været ganske umuligt at komme igennem til egen læge – så nu skifter jeg 🙂

 2. Normalt plejer jeg ikke at kommentere, men det her gjorde mig virkelig ked af det, og føler mig nødsaget til at skrive, at jeg 100% forstår din frustration! Og FEDT at du skriver det og deler det, for få ord kan oftest være nok til at se en ændring.

  Min første tanke var, at du det var helt forfærdeligt, min næste var, at jeg er endnu mere bekymret for, hvis fx dine to drenge skal til lægen, og de så heller ikke kan komme til, eller du for den sags skyld stadigvæk ikke kan komme igennem pr telefon til din læge.

  Har du mulighed for at skrive til din læge?

  Nu kommer jeg fra Nordjylland, og aner ikke om det er en mulighed i det store København. Heroppe kan jeg kontakte min læge pr mail via hans hjemmeside, og så svarer han oftest relativt hurtigt – måske du kunne skide ham en mail, og bede ham kontakte dig? Fortælle at du har prøvet at kontakte ham i dagevis nu, og det bare ikke er muligt!
  Måske du bør overveje lægevagten måske? Ring til dem og sæt dme ind i din situation, så må de altså hjælpe dig – andet er bare ikke okay!

  Jeg krydser virkelig meget fingre for dig! Og for at du kommer til lægen – og så håber jeg at du laver en opdatering, når du har fået sat dem på plads. Rigtig god bedring til dig!
  Kh. Nanna

  1. Det var en god idé at forsøge på mail! Jeg tror dog at løsningen for mig her bliver at skifte læge. Desværre bliver det bare ikke bedre for andre som er i samme lægehus, da jeg kan se at de stadig har åbent for tilgang :-/ Suk, altså.

 3. Du er ikke alene om den frustration!
  Jeg står i præcis den samme situation med udslet på begge arme og nu også lidt i ansigtet, men da jeg kontaktede min læge for halvanden uge siden (!) gav de mig en tid til den 28. marts fordi de ikke mente at mit udslet var slemt nok til at jeg kunne få en akuttid.
  Nej, jeg er ikke ved at dø – det er jeg helt klar over, men at skulle vente i tre uger med kløe og udslet i ansigtet er absolut ikke rart. Jeg føler med dig og giver gerne anbefalinger til hvilke cream der kan hjælpe lidt på tørheden og kløen 😉

  1. Åh gud nej – jeg håber for dig, at du kan gøre noget i mellemtiden! Jeg kom i går i tanker om, at Kimovi som jeg tidligere faktisk har reklameret for, har lavet en saltholdig creme, som jeg smurte mig ind i og ved du hvad? Det er faktisk allerede blevet bedre!! Den kan købes på apoteket, hvis du vil prøve den 🙂

 4. Åh hvor er det altså synd for dig!
  Mit sygeplejehjerte kan ikke holde sådan noget ud! Desværre, er det bare alt for almindeligt.
  Har selv en søn med alvorlig refluks, som vi faktisk endte ud i at måtte kontakte flere af min mands læge kollegaer (i fritiden!!!) For til sidst at få en tid hos gastro amb. På børne afd. For at få noget sølle medicin!!!! Det hele tog 6 måneder!!!

  Jeg endte selv med at kollapse noget tid efter.

  Det spreder sig som ringe i vandet. Det rammer ikke kun én, men flere og deres pårørende!!

  Vi har sågar oplevet flere episoder. Hos egen læge og i hospitalsvæsnet. Og det værste er at jeg ikke ved hvad ikke-sundhedsprofessionelle gør? De har jo ikke andre veje ind….

  Ak ja… trods det hele, så god bedring kære Cana! Hilsner fra Fyn!

 5. Hvor er det bare for meget at du ikke kan få en tid hurtigt hos din læge Cana. Jeg kan sagtens forstå du bliver rasende og frustreret og det er du i din fulde ret til. En lægesekretær kan/må vel for pokker heller ikek vurdere hvor akut det er. Jeg var selv udsat for lidt det samme med min mand da vi boede i Kbh. Jeg endte med at henvende mig til 1318 efter kl.16, og fik dem til at se på det. Håber du kan få en læge eller anden med faglig kompetence til at se på det hurtigst muligt.

  1. Ja, det virker sgu en smule urimeligt! Især faktisk fordi jeg nu hvor jeg kigger på læger med henblik på at skifte, kan se, at de faktisk har åbent for tilgang, så der bare kan komme endnu flere patienter til, som ikke kan komme til deres læge. Det er jo under al kritik.

 6. Hej Cana,

  Det er jeg simpelthen så ked af at høre, det lyder som om, at du har en rigtig dårlig læge!! Jeg håber inderligt, at det snart lykkes dig at blive set på, andet kan da ikke være meningen! 🙁

  Jeg vil dog lige tilføje, at jeg ikke tror, at det handler om, at det er i KBH. Jeg har verdens bedste læge i et lægehus, hvor det altid kan lade sig gøre at få en akuttid, når man ringer om morgenen og hvor jeg altid føler mig lyttet til og taget alvorligt!

  Knus og kærlige hilsener til dig
  Sara

  1. Hvor er du sød. Jeg tror du har ret – jeg var vist mest af alt bare oprevet, da jeg skrev indlægget 🙂 Selvfølgelig findes der gode og mindre-gode lægehuse alle steder i landet 🙂

 7. Kram til dig, det ser ikke rart ud.. Det ligner i øvrigt mistænkeligt meget det udslæt, jeg blev ramt af, op til en alvorlig stress-sygemelding. Pas godt på dig <3

 8. Skynd dig at skift! Havde samme problem med en læge på Østerbro, der havde lukket for mange patienter ind i sin klinik, så han havde aldrig tid til nogen…

 9. Hej Cana
  Det lyder som fransk rosen (pityriasis rosea), hvilket er fredeligt, men desværre tager nogle uger mere at komme over. Slå det op i patienthåndbogen på sundhed.dk og se om ikke det passer. Det kan være det giver lidt ro mens du venter på lægen. Og træls at du ikke kommer igennem. Det er ikke i orden.
  God bedring.
  Mvh en anden (til tider lidt for travl) læge

  1. Ejjj hvor er du sød! Tak for din kommentar. Det er heldigvis, med lidt antihistamin og en god creme faktisk blevet lidt bedre nu, så jeg håber at det er på retur.

 10. Det kan bestemt også forekomme her i Sønderjylland, endda her på Als. Jeg har lige været syg i en måneds tid med mange lægebesøg, den ene dag ringede jeg (også der mellem 8 og 9 for at få en af de famøse akuttider) 10 gange!!! Uden at blive mødt af andet end en optaget tone… Samme aften endte jeg med ambulancen til Aabenraa med fuld udrykning… 1,5 uge efter forsøger jeg at ringe til lægen igen, 19!!!!! gange før jeg kom igennem… Det er dybt godnat… Håber for dig at du snart kommer igennem og får tjekket det udslæt, det ser meget ubehageligt ud…

  1. Nej dog, det lyder helt grotesk!! Jeg håber ikke at det er standarden i dit lægehus, for så kunne det da tyde på, at du også bør overveje at skifte.

 11. Så kom tilbage 😜 Vi har fået nyt lægehus her i Tinglev og hvis du ringer kan du kun få en tid samme dag. Ikke noget med at du kan i morgen eller om 3 dage. For så må du ringe igen den dag du kan 😊 hver morgen imellem kl 8-9 er der åben konsultation. Der kan selvfølgelig forekomme lidt ventetid men det er virkelig et fantastisk koncept. Slut med at ringe til en optaget telefon eller at du et Nr 14 i køen 😊

  1. Ha ha, der er nu også liiiiiidt langt fra Broager til Tinglev 🙂 Men altså, lægerne i Broager var nu også smaddergode da vi boede der 🙂

 12. Det er fadme ikke ok…. skift læge ASAP🙈
  Det ligner lidt fnat…. ikke at jeg selv har haft det, men googlede det igår fordi det er på min søns skole 😳

 13. Jeg kan sagtens forstå din frustration, og håber for dig, at der snart kommer styr på sagerne. Jeg synes dog det er lidt ærgerligt, at du klandrer København som synderen – det er snarere en knold til læge du har, der har taget for mange patienter ind. Selv har jeg en glimrende læge her i København, som altid kan finde tid til én, selvom det kun er subakut.

  1. Du har helt ret! Det er selvfølgelig ikke en Københavnerting – jeg tror bare jeg var oprevet da jeg skrev indlægget, så jeg tænkte mig ikke ordentligt om 🙂

 14. Hej Cana
  Det er da helt vildt!!!
  Jeg var gået amok og nok endt på skadestuen en eller anden nat når kløen var for vild.
  Jeg bor i Nordsjælland og må sige at det er ret så nemt at komme til ved det lægehus vi er tilmeldt. Har lige i dag været inde med min datter der havde fået sin mors (=min) finger i øjet i går, under et ellers fredeligt lusetjek, og i dag blev ringet hjem fra bh fordi øjet var rødt og gjorde ondt. Ringede kl tolv og var oppe hos dem godt to, sådan kunne jeg virkelig godt ønske det også havde været for dig! Håber du asap får lov at se den gode side af vores sundhedssystem nu hvor du har lidt under “the dark side”!

  1. Tak! Jeg overvejer også at få læge lidt længere nordpå – for selvom det selvfølgelig er lidt irriterende med ekstra transporttid, så er det bedre end slet ikke at kunne komme til lægen 😀

 15. sikken dårlig behandling .. I Sønderjylland eller ej, så har jeg en helt fantastisk læge her i Søborg ..
  Har dog også prøvet lægevagten i Sønderborg med en pige der havde slået armen.. Det var bare et slag… Efter weekenden tog vi til egen læge , som sendte os viderer .. Min datter havde brækket kravebenet 2 steder … Så dårlige hændelser sker desværre alle stedet …
  Håber du får tid ! En akuttid !!!

 16. Det er fandme også for ringe!
  Min kæreste skiftede læge, fordi det aldrig lykkedes ham at komme igennem til sin læge – der online tidsbestilling var konstant nede, og telefonen var altid optaget eller blev ikke taget. Så nu har vi allesammen læge i Lyngby (hvor vi boede indtil for 2,5 år siden), selvom vi bor i Hvidovre. For de har køsystem på telefonen og åben konsultation i en time hver morgen. Det er træls at skulle bruge en time på at komme til lægen. Men jeg tør ikke skifte, for man ved sgu ikke, hvad man får!

 17. Ej det er da SLET IKKE i orden! Og dine følelser er for det første helt okay, men de er da fanden galeme også rigtige at have (håber du forstår min hensigt med den sætning!!).
  Hvis ikke du allerede ved det, så vil jeg bare give et lille pip om, at man kan skifte læge op til 10 km væk (er ret sikker på, de 10 km er grænsen). For skifte læge – ja det havde jeg da gjort! Evt. til et lægehus, hvor der er flere praktiserende læger tilknyttet og måske bedre mulighed for en hurtig tid.
  Håber du finder ud af, hvad det er. Og rigtig god bedring. Mange tanker fra Trine

 18. Tror desværre ikke det er helt unormalt – men derfor er det på ingen måde i orden. Har selv et lægehus i København, hvor de heller aldrig tager telefonen. Og hvis man bestiller en tid over nettet er der tre ugers ventetid. Har forsøgt at skifte, men stort set alle læger i området har lukket for nye patienter.
  Kan du ikke ringe til akuttelefonen og fortælle det har bredt sig helt vildt her til aften.
  Håber du snart finder ud af, hvad der er galt. Stort kram herfra – det er ikke sjovt når man føler sig magtesløs.

 19. Jeg er SÅ glad for min læge. Det kan være svært at komme igennem i den time hvor der er læger ved telefonen, en det lykkes nu 9 ud af 10 gange og har aldrig oplevet, at jeg ikke kunne få en akuttid de gange der har været behov for det. Og jeg får også altid hurtigt svar på e-konsultationer. Alt i alt er jeg bare mega glad for min læge. 😊

 20. Løsningen er E-konsultation! Den ofte mest enkle og hurtigste metode til at få kontakt til egen læge og man bliver ikke vanvittig af at blive afvist af optaget-toner gang på gang… :/

   1. Vi får svar dagen efter som regel. Selvfølgelig er der undtagelsen der bekræfter reglen. Men det virker altså super godt! Også til receptfornyelse olign!

 21. Kender det så godt, og jeg kan hilse at sige, at det føles endnu være når det er et sygt barn man står med! Min læge (bor i Sverige) plejer at sige: “forsøg at ringe tidligere i morgen” (Jeg ringer prik klokken 8:00 når de åbner) eller “lægevagten åbner klokken 17, hvis I synes det bliver værre kan I jo køre ind på børneskadestuen” (hvilket jeg måske synes er lige voldsomt nok, hvis man måske bare mistænker en hals eller mellemøresbetændelse)… man har lyst til at tude, har man…

 22. Ja eller bare ringe til vagtlægen – det har jeg gjort i desperation med børnene nogle gange, netop fordi det var umuligt at komme igennem i dagtimerne 😬😬

 23. Det ligner det min mand har og måden det er kommet på virker som hans. Reaktion på fugt som hænder meget i vand mm. Han var bare forbi apoteket og de gav en creme han bruger og bum få dage efter er de ved at forsvinde!

  Kan dog ikke lige huske hvad den hedder

 24. Det ligner lidt hud svamp.
  Jeg fik en Shampoo jeg skulle bruge på kroppen, og så forsvandt det efter en uge. 🙂

 25. Vores læge har åben akuttid hver dag ml 8-9 det var en af grundene til jeg valgte dem (også i Kbh)… Jeg skulle bruge en læge tid og kunne først få en om 14 dage, derfor var akut tiden min redning!

 26. Hej Cana,

  Jeg er virkelig ærgerlig over at du ikke kan få tid til din læge. Men når jeg læser om dit sygdomsforløb mistænker jeg både eksem men også fnat. Det har jeg selv fået en gang og det er en meget svær diagnose at stille da det er hudlægen der skal finde en fnatmide i huden. Min kærestes hudlæge fandt først en efter det 3. besøg. Jeg håber selvfølgelig under alle omstændigheder at det ikke er det, men prøv at lægge mærke til om det kløer mere i bestemte situationer, fx i sengen når du ligger varmt.

  Ellers så synes jeg ikke 11 dages ventetid er så slemt faktisk 😊 Min læge har op til 3 ugers ventetid. Bare mærkeligt at receptionisten ikke kan give folk akut tider for det kan min lægesekretær sagtens.

  1. Det klør faktisk ikke så slemt mere, som det gjorde i sidste uge, så selvom jeg også har tænkt på fnat, så er jeg ret sikker på at det ikke er det 🙂

 27. Skift læge! Og vælg en af dem med uddannelseslæger. Det er ofte meget nemmere at få tid, og de er dygtige og grundige. Og hvis de er i tvivl om noget spørger de bare den ældre læge…

 28. Kære Cana,

  Jeg så sådan cirka sådan ud for 2 år siden – små prikker/udslet over HELE kroppen. Lægerne endte med at konkludere, at det var nældefeber.

 29. Herhjemme bruger vi https://www.laegelinien.dk vi er flere gange blevet skuffet af behandlingen hos 1813,(ikke egen læge) så dette tilbud er bare SÅ rart i en travl hverdag og med børn. Det koster lidt, men står man netop og føler man ikke bliver taget seriøst eller der er lang ventetid, så er det penge lagt godt ud. – ønsker dig pøj pøj med udslettet ( det ligner altså fnat)

 30. Hej Cana
  Jeg vil råde dig til at skifte læge. Evt. til en lidt større lægeklinik, med flere tilgængelige læger og en fornuftig telefontids-politik:)
  Jeg har selv stået i samme situation som dig, og virkelig været frustreret over en optagetone 5 dage i træk, men har fundet ud af at der virkelig er stor stor forskel fra lægeklinik til lægeklinik. Gik fra et lille sted hvor jeg ALDRIG kunne få tid, til et større lægehus hvor jeg altid kan få fat i en læge hvis jeg ringer om morgenen. Desuden kan man nemt booke tid på deres hjemmeside. Ikke fordi jeg render til læge i tide og utide, men med to små børn, og akut sygdom i ny og næ er det nu meget rart at kunne få en tid hos lægen når der er behov. Måske der er en større klinik i nærheden af dig du kan skifte til:) Bare et erfaringsbaseret råd – God bedring med knopperne!

 31. Hej Cana, sikke en møg læge du har fået dig der. Jeg vil gerne give DR. Katz på Østerbro min varmeste anbefalinger. Han bor på reersøgade lige ved siden af optikeren. Han er simpelthen den bedste læge, han har desuden åben konsultation 4 dage om ugen hvor man uden at bestille en tid bare møder op i klinikken med sit gule kort i hånden. Knus

 32. Gudskelov at jeg bor i Jylland. Det vil aldrig have fundet sted her som du også selv refererer til.

  Jeg håber du hurtig kommer til ellers må du ringe til vagtlægen og digte lidt på historien, så du måske kan komme til der ( på trods af st du selvfølgelig ikke er skind død som man ellers skal være for st vagtlægen vil overveje et lille kig)
  God bedring kæreste dig

  1. Tak <3 Jeg tror dog næppe det har noget med jylland eller københavn at gøre, nu hvor jeg tænker over det – men i mit tidligere lægehus i Sønderjylland (og i dit) var den slags aldrig sket 🙂 Heldigvis kan jeg skifte læge og håbe det er bedre et andet sted her i Kjøwenhavn.

 33. Ej. Det er da for latterligt. Jeg ville ha tudet af vrede foran receptionisten. Jeg flytter snart tilbage til dk fra Tyskland og frygter lidt lign scenarier med ny læge i dk. Håber du snart får styr på prikkerne og at næste møde med sygevæsenet blir mere positiv.

 34. Sådan en læge har jeg også haft, det var SÅ frustrerende ! Nu er jeg skiftet til en der har online tidsbestilling og e-mail konsultation. Det gør livet noget nemmere. 🙂

 35. Vores læge har fra 1/3 afskaffet ventetiden. Det betyder, at man fra dagen før kl 16 kan bestille en tid via deres bookingsystem til dagen efter og indtil kl 12 telefonisk på dagen. Så er man SIKKER på at få en tid samme dag. Og det er faktisk til at komme igennem på deres telefon nu. Det er et fantastisk tiltag. Der er nogle få ting, der fortsat kræver tidsbestilling i god tid. Bl.a. Graviditetsundersøgelser og ungernes årlige undersøgelser.

  Men ufatteligt, at en sekretær ikke kan sætte dig på en akuttid. Under al kritik!

 36. Det mest “utrolige” ved din historie er næsten at du ikke har skiftet læge!? Det kan gøres for 100,- og så kan du få hjælp. Jeg er i et lægehus med 3 faste læger og en masse læger i turnus. Man kan hver morgen møde op mellem 8-8.30 med akutte ting, og man kommer altid til. Det er jeg da nødt til at have med 3 børn. Se at få skiftet søde Cana. Og god bedring

  1. Hvis det så ikke var fordi, at alle andre læger i nærheden (altså i nærheden af mig, hvis jeg vil skifte læge) har lukket for tilgang af flere patienter. Så må man (jeg) jo beholde det lægehus, jeg har og vente en måneds tid på at få en tid. Og så der få at vide, at det nok ikke er noget særligt og at det nok går væk af sig selv. Og jeg er ved gud heller ikke typen, der render min læge på dørene.

 37. Det er snart elendigt i Danmark. Jeg ringer til spl hos lægen og får af vide mine blodprøver, ikke var gode, men jeg ringer om lidt, siger hun… Tja, det skete så ikke. Jeg gik på sundhed.dk og fandt selv mine blodprøve svar. Der ser jeg bl a at mine stofskifte tal er mere end dobbelt så høje, så det de max må være. Lægen svarer ikke på mail, så gu ve hvor man så skal henvende sig, for at komme videre og i snarlig behandling…??? 😔

 38. Jeg synes det er under al kritik. Det må kunne gøres bedre.
  Henvend dig til sundhedsministeren og spørg om det kan være rigtig!!

 39. Jeg kan forstå dig 110%. Adgang til lægen er der rene LORT. Jeg er heller ikke en af dem der har overrendt sundhedssystemet igennem tiden, men nu hvor man har behov er det komplet umuligt. At komme igennem til lægen er første forhindring. At få en tid som ikke er 14 lysår væk er der næste. Når man så kommer til lægen kan man kun fejle EN ting. Man kan ikke have flere ting de skal se på nu hvor man endelig er kommet så langt. Lægen kan så heller ikke gøre andet end at give en henvisning til en specialist. Så starter det hele forfra. Ny tid hos specialisten 3 lysår ude i horisonten. Måske bliver man så repareret. Alternativ må man komme igen, når der endnu engang er talt med lægen…. og rouladen gentager sig. Hvis du har et kontorjob er der ofte stor forståelse for at du lige må forlade arbejdspladsen for at gå til lægen. Kører du som jeg i arbejdskøretøj skal man pludselig over i at forsøge tilrettelægge sin rute så du kan smutte forbi læge/hospitalet. Sidde og vente i uvis lang tid på at komme til. Kun for at blive stresset og om du har parkeringstid nok tilbage, eller skal ned og stille parkeringsuret frem. Kun for at komme tilbage og finde ud af at du har været kaldt på mens du var væk. Når du så endelig er færdig skal du man så lige ud til de næste kunder, hvis du da er i stand til at køre bilen. Nu med Corona er det bestemt ikke blevet nemmere. Jeg hader sundhedsvæsnet og politikerne for deres lort.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven