mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Noget om kvinden med de smukke krøller

img_5423

Udover de åbenlyse fordele, som at jeg selv bestemmer min arbejdstid og lever af min hobby, så er der altså også andre fordele ved mit job som blogger – og én af dem jeg elsker allermest er alle de ven- og bekendtskaber jeg har fået i kraft af mit hverv. Èn af de damer jeg priser mig særligt lykkelig for at have mødt, er Miriam, kvinden med Københavns sejeste krøller, de længste (naturlige) øjenvipper og en helt særlig, grovkornet jargon, når hun skriver på sit domæne, Miriamsblok.dk.

Faktisk blev jeg i sin tid, længe før jeg kendte til Miriams og hendes blogs eksistens, engang klantret for at have kopieret hendes idé, efter at have udgivet en mindre indlægsrække, som startede HER, hvorefter jeg naturligvis straks måtte se hvad pokker hun var for én.

Det viste sig – desværre, for mig – at Miriam havde haft gang i at afsløre kvinders hemmeligheder i enkelte sætninger, længe før jeg og jeg lod det derfor glide stille og roligt ud i sandet og svang i stedet Miriam en krammer og en “jeg-håber-vi-er-cool-og-det-var-altså-ikke-overlagt-plagiat”-undskyldning, da vi mødtes første gang. Heldigvis returnerede hun med sit karakteristiske – og fantastiske – grin, med hvilket hun vandt mit hjerte. Hun er så sød, så sjov og så forbandet klog – og så er hun fra Jylland og har en kat, som hedder Frank, som i min bog bare er som flødeskummet ovenpå en iskold frappé på en varm sommerdag.

Vi har efterhånden mødtes en del gange, Miriam og jeg, og udover til et drønhyggeligt event i går, var det altså senest hjemme i min dagligstue, hvor hun, sammen med Cecilie, indfandt sig for at agere gæstedame i denne uges afsnit af Damer i Dilemmaer, hvor vi diskuterede familiekonflikter og et kattedilemma, hvor jeg uden at røbe for meget, godt kan afsløre, at Miriam i sidstnævnte tog teten og rådgav efter bedste kattedameevne. Og hun gør det godt, gør hun.

Hvis ikke I allerede kender hende, så tjek hende ud – jeg lover, at hun er et fandens skønt bekendtskab, også selvom man “kun” kender hende igennem bloggen – og podcasten, som forøvrigt ligger online i itunes og podcast republic til android lige nu. Lyt med, hvis I har lyst.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Miriam er en af de første blogge, som jeg sådan rigtigt fulgte og ikke missede et indlæg fra. Der er kommet mange gode til siden, men Miriam tager stadig førstepladsen:) Ps. Mere Frank til folket!!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven