mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Instakarma, skolykke og x-factor, selvfølgelig

img_5371 reklamelinks

Der skulle ikke mange “gør det da”-er til at få mig til seriøst at overveje at droppe aftalen om “frugt og is”, som jeg ellers havde forhandlet i hus i morges, da Jens og jeg diskuterede hvad aftenens arsenal af fredagsslik skulle bestå af, for jeg skal lige love for, at jeg blev sliksulten, da jeg i jagten efter et billede af min lille Andedam, blev mødt med synet af de mange kilo slik jeg havde erhvervet i forbindelse med vores house warming, som lå lige der i min kamerarulle.

Alt imens jeg havde travlt med at trykke på det lille hjerte ved alle de skønne “spis du bare slik, det er jo fredag”-kommentarer, blev jeg tagget på et billede af et par støvler. Men altså ikke bare et hvilket som helst par støvler, næh, det var de støvler som jeg viste frem forleden (HER) som tilsyneladende nu kunne erhverves med 20% rabat i Magasin. Magasin, som altså ikke ligger andet end et par hundrede meter væk fra Andedammen, hvor jeg sad på min pind og drømte om weekend. Wu-fucking-hu! Det var jo nærmest som et kald fra himlen, imens jeg sad der på kontoret i min sorte hættetrøje og halvsjasket hår; for selvfølgelig skal jeg eje dem. Især på udsalg.

Derfor strøg jeg fra kontoret en halv time tidligere end planlagt, så jeg kunne drøne ind og shoppe materiel lykke, men ak! Jeg havde glemt mit goodiekort, som skulle give mig rabatten og fordi jeg ikke orkede den lange fredagskø der havde hobet sig op ved kassedisken, tog jeg i stedet – en lille smule slukøret – bussen tilbage til Østerbro, hvor jeg hentede mine drenge og stilede direkte mod slikbutikken.

Således sidder jeg lige nu omkranset af lykke, med et par drenge skiftevis stående, hoppende og siddende på hver side af mig. Med masser af frugt i skålene, en is i hver af drengenes maver og en solid pose slik der venter i køkkenskabet på at Disney Show bliver til x-faktor, fordi jeg ellers er bange for at jeg bare ville komme til at fortære det hele, inden det sjove fjernsyn er gået igang. Og ja, jeg synes altså at x-faktor er sjovt. Åbenbart.

Jeg havde aldrig troet at jeg skulle høre mig selv sige det, men som jeg også var inde på i et andet indlæg engang (HER) så tror jeg altså at det handler om, at et program som x-faktor er vildt nemt at tale dårligt om, når man ikke ser det, såvel som at det altså er utroligt let at holde af, hvis man først sidder der, fredag efter fredag. Som jeg gør, nu. Faktisk er fredag aften på sofaen på én eller anden måde blevet min yndlingsaften; måske fordi begge mine drenge nu er store nok til at kunne være med og til at det rent faktisk kan være hyggeligt at se tv (og spise slik!) sammen. Især i aften glæder jeg mig til at høre Samanta Gomez synge U2. Indtil videre har hun ikke rigtigt rørt mig, men det tænker jeg, at hun med lige netop dén sang, muligvis kan. Eller også flopper det totalt, men jeg tror faktisk mest på det første. Og Ladies With Attitude, som skal synge en ballade – det bliver også godt, tror jeg! Til gengæld er jeg lidt bekymret for både Morten og VKation, som jeg slet ikke kan se i de sange de skal synge, men dér kan jeg selvfølgelig kun blive positivt overrasket. Jow jow, det skal nok blive godt!

Især fordi jeg for et øjeblik siden, så mit snit til lige at tjekke min Snapchat, som jeg havde med inde for at shoppe sko i eftermiddags, hvor der var en sød dame, som venligt ville informere mig om at der altså også er 20% at spare på sko/sandaler/støvler hos boozt, i denne weekend. De skarn, boozt altså! De har simpelthen 20% rabat på nærmest hele biksen, når det kommer til nyhederne indenfor fodtøjskategorien. Til både kvinder, mænd og børn. For fanden! Så kan min 15% rabatkode til angulus, som jeg smed om mig med i går, jo ikke en skid, ha ha! So sorry til jer der måtte have købt sko og sandaler med den. For i dag og resten af weekenden kan man altså spare 20% på latterligt mange flere sko fra vist nok alle brands. Man skal bare minimum købe for 999.- og bruge koden SHOES20 HER.

Som et lille plaster på såret over at jeg tilsyneladende har delt en rimeligt latterlig rabatkode, så har de til gengæld stadig “mine” støvler på lager. Som jeg nu ved passer perfekt til mine fødder. Til 20% rabat.

Køøøøøbt!

Rigtig god fredag aften til jer! Hvis I også vil shoppe, kan I se hele udvalget til damer HER, herrer HER og børn HER.

 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven