mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

En personlig rabatkode til børnetøj- og sko til jer

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Jeg kan altså ikke lade være med at blive mere end bare almindeligt stolt, når nogen har spottet mit udprægede udsalgs-gen i en sådan grad, at de ligefrem tilbyder mig, at afholde mit eget lille ét af slagsen – og det er lige præcis hvad der er sket nu! Og dét altså ikke bare lige fra en hvilken som helst butik, næh, det er såmænd min absolut foretrukne butik, når der skal hentes tøj og sko hjem til hele familien, boozt, som til og med i morgen, har tilbudt mig at give jer, der læser med her hos mig, 15% rabat på alle nyheder fra Angulus og Mini A Ture – som, hvis nogen skulle være i tvivl, altså er dem der er mega gode til støvler, sandaler, overtøj, regntøj og mega-nuttet-tøj. Til børn.

Det eneste det kræver er, at I klikker jer ind til hele udvalget lige HER og shopper for mindst 599.- og bruger rabatkoden cana15

I blandt de mange lækre sager tænker jeg at nedenstående kunne være særligt interessante at tage et kig på. Eller faktisk så synes jeg at det hele er pissepænt, men altså, her er så i det mindste et lille udvalg. Det meste findes i masser af farver, som gør det ret unisex, som jeg altså er helt pjattet med, men det er selvfølgelig en smagssag – hvis man bedst kan lide lyserød til pigerne og blå til drengene, er der også rig mulighed for det 🙂

rabatkode-boernetoej

// 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 sandal HER  // 9 HER // 10 HER // 11  HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER  // 15 HER  // 16 HER

Rabatkoden gælder KUN i dag og i morgen (d.2.-3.marts) og altså på alle varer fra Angulus og Mini A Ture, som ikke i forvejen er nedsatte, hvis bare man shopper for mindst 599.-

Så kan det forår sgu bare komme igang, hva’? Sæt igang 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven