mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas Garderobe – feminin rock chick!

De popper op overalt (især på instagram); pigerne der fortæller at de aldrig går i sort og jeg bliver altid i så dejligt humør, når jeg ser deres spraglede tøj i farver varierende i alle regnbuens farver. Hver gang tænker jeg, at jeg også snart skal blive bedre til at indkorporere lidt flere farver i min garderobe, som især i vinterhalvåret bærer præg af at jeg stort set altid falder til patten og klæder mig i sort. Men hey, det ér altså også bare pænt med sort. Eller sejt, måske nærmere, hvis man går efter samme stil som jeg.

Derfor har jeg – i hvert fald lige nu – besluttet at gøre hvad jeg kan for at acceptere at jeg åbenbart bare er “den sorte type” – som i forårs- og sommerhalvåret eksperimenterer med lidt farver i ny og næ; oftest i kombination med det sorte og så må det sjove islæt komme fra nogle lidt skøre accessories, frem for fra vilde farvekombinationer. Og jeg mistænker, når jeg kigger rundt, at jeg ikke er ene om at elske sort, vel?

Derfor har jeg fundet lidt forskellige ting, som matcher min personlige stil perfekt, frem til jer herunder – ting, som jeg altså (virkelig!) godt kunne finde på at købe. Fordi de er fine – og sjove.

Som kattetasken eller halskæden med et kys, herunder. Og nitter, for guds skyld! Suk, hvor er der meget pænt og kun én af tingene ligger allerede hjemme i min garderobe, så jeg mistænker at det kunne blive dyrt. Især fordi jeg har et lunt øje til det hele. 

sort-og-godt reklamelinks

/1 Der er ikke andet at sige om denne rock’n’roll t.shirt fra Moves, end at den er fantastisk! Den koster 250.- HER

/2 Her har vi dem; “mine” læder-look-alike-jeans. De er fra Only og jeg elsker dem og som en bonus: hver eneste gang jeg har dem på, bliver jeg spurgt om hvor de er fra. De er skønne og koster kun 299.- HER

/3 Den er cool, den er nuttet, den er sjov og så er den billig. Jeg er kæmpe fan af denne kattetaske, som koster 180.- HER

/4 Jeg mistænker at man ikke kommer til at kunne bruge denne halskæde fra Aldo særligt mange gange, inden nakken bliver blågrøn, men ikke desto mindre synes jeg den er skøn! Og sjov. Den koster 149.- HER

/5 Blomster, huller og perfekt-blå momjeans, som med et lille opsmøg i anklen bliver super cool med en t-shirt og en sej jakke. Ja tak! De er fra topshop og koster 649.- HER

/6 Når man kigger på modebilledet for foråret og sommeren, er der én ting især, som vi ikke kommer udenom. Knuder! De her lukkede sandaler (som garanteret har et fancy navn, som jeg bare har været for sløv til at fatte) er vanvittigt fine og jeg overvejer kraftigt om ikke de skal være mine første knudeting 🙂 De koster 449.- HER

/7 Denne her nederdel er jo lige præcis dét min garderobe trænger til, for at få lidt ekstra feminitet; den er assymetrisk og med store flæser og jeg tænker, at den bliver cool både med sneaks og åbne sandaler, en løs t-shirt og en cool jakke eller blaser! Haps. Nederdelen er fra Moves og koster 400.- HER

/8 Ja! Ja! Ja! Denne her læderjakke med tonsvis af nitter er jo overdrevet pæn! Den er sej, uden at være for meget og jeg tænker, at den kan sætte prikken over i’et på rigtigt mange looks! Tænk 1,2,3,6 og denne – wauw, hva’? Og så koster den 999.- HER

/9 Hvis førnævnte jakke er lige vild nok, er denne fra Mango et virkeligt fint alternativ; der er knap så mange nitter og lir og til gengæld er den med en pris på 699.- lidt billigere. Find den HER

/10 Det allermest moderne lige nu, når det kommer til smykker, er sådan nogle lange dinglede klunkeformede perleøreringe og jeg ved ærligt talt ikke om jeg hader eller elsker dem, men til gengæld er jeg helt pjattet med de her øreringe, som koster 299.- HER

/11 Oh. My. God. De ser så dyre og lækre og eksklusive ud og så koster de bare 250.- de her bordeaux veloursko. Dem skal jeg sipelthen have. Basta. I må selvfølgelig også gerne købe dem, hvis I har lyst og I kan gøre det lige HER. Så får vi simpelthen venindesko 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Kære Cana. Min stil er meget hen af din og går også altid i sort eller mørkegrå. Tænker også ofte, at nu må der farver på, men det føles bare slet ikke som mig, når jeg står iført grøn eller rød bluse på 😂 Så jeg har også affundet mig med, altid at være hende i sort! Så må folk altså tænke hvad de vil 😉

  2. Hej cana. Nej du er ikke den eneste, som elsker sort. Jeg er også mest til sort eller mørkeblå, og til nøds grå. Jeg er bare totalt stilforvirret 😂 Så jeg kører bare den udefinerbare stil. Feminin, boheme, casual eller mere råt/rocket.

    Fede ting du har vist. Nok nogen ting jeg kunne finde på at købe selv.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven