mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Børnecitater #7

Efter at have grinet mig igennem samtlige 30+ kommentarer til indlægget HER, hvor en sygeplekerske for eksempel beretter om sin frygtelige vagt i går, hvor hun sked i bukserne, da hun forsøgte at slå en lille fis i medicinrummet, fik jeg lyst til mere! I ved, det er ligesom når man først tager hul på den der plade chokolade man har haft liggende i skabet i noget tid, så er det nærmest umuligt at stoppe før den er tom, ik’?

Til jer der måtte have det som jeg, er der således endnu mere at trække på smilebåndet over, med et par skønne børnecitater, som forleden havnede i min facebookindbakke, efter jeg i et nostalgisk øjeblik havde gen-delt dette indlæg. Og til jer, der sagtens kan lade chokoladen ligge – ja, så satser jeg på at I stadig har masser af humor og plads til lidt børnelogik i jeres hjerter, for der er nu engang nok til os alle. Og vores ansigter er nu engang pænest, når vi smiler, så man kunne næsten se det som en slags skønhedskur 😉

img_5792

Da jeg blev gravid for fjerde gang, fortalte vi børnene at de skulle være storesøskende og Conrad på tre år udbrød: “jeg håber at det bliver en dreng, en pige eller en hundehvalp“.


Vores gode venner kører fra Farum og hjem til Holte og hvis du er lokalkendt, så går turen via Bistrup og ad en smal snørklet vej inden man rammer den tosporede Kongevejen. Mellem Bistrup og Kongevejen kører familien bag ved en rustvognen og faderen, der er mest advokat og ikke så meget pædagog siger til sin ældste søn Simon på 6-7 år: “Se Simon, der kører en bil med en død mand i!” Mor prøver at bløde den lidt op: “Vi ved ikke om det er en mand eller dame“. Da familien når Kongevejen og de to spor, har de mulighed for at køre forbi den meget langtsomt kørende bil og Simon udbryder: “Det var en dame!” Mor spørger undrende: “Hvorfor siger du det“? Simon: “Det var manden, der kørte”!!! Dét er skøn børnelogik.


Min søn på 3 ( snart 4,) så en fremmed dame på gaden den anden dag, og han begyndte straks at fundere over hendes navn. “Mor, måske hedder hun Fastelavn?!?..” Hvorefter han begynder at nynne, “Fastelavn er mit navn…”
Den logik havde moderen ikke lige set komme


Vi sidder og ser X Factor med den obligatorisk skål fredagssnolder foran os:

Sille: Tror du egentlig de får fredagssnolder?
Mig: Hvem?
Sille: Dommerne!


Kirstine 6 og jeg snakker om, at hun snart skal til og huske, ikke og lade små dele til lego og lign ligge på gulvet, da lillebror 3 mdr, inden så lang tid, begynder at putte ting i munden…

Mig: det er rigtig vigtigt, at du husker at tage dine små ting med, for ellers risikerer vi, Karl bliver kvalt i en lille dims

Kirstine: ja, og så får jeg rigtigt svært ved at finde de ting igen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Jeg og min datter på 5 år gik forbi nogle nye huse på vores vej og jeg sagde at det kunne være dejligt med så nye ting som i de huse hvor hun svarer mor de ting bliver også gamle og der bliver også beskidt og rodet. 😀

 2. Da mine tvillinger var 3 år gamle overhørte jeg denne samtale på bagsædet i bilen…

  Naja: Jeg vil gerne snart i Zilogisk Have.
  Emma: Ai Naja, det hedder ikke Zilogisk Have. Det hedder ZAlogisk Have.

 3. Jeg har en søn som pt er meget optaget af tissekoner og mænd!
  Det er fantastisk når han liiiige skal fortælle (selvfølgelig råbende) tilfældige handlende i Rema1000, at ” min mor har en tissekooooneee” 😂 – Eller min mor har patter, lissom koen 😂

  1. Ha ha ha!!! Han er ikke just et Københavnerbarn, formoder jeg. Jeg tror ikke mine børn ANER hvad patter er – desværre! 😀

 4. Min søn på 5 år kommer løbende ind til mig efter at ha fundet en 10’er i sin jakkelomme. “Mor mor, hvor kommer den her fra? Mig: Det ved jeg da ikke. Ham, mens han gaber højt: Mor, har jeg tabt en tand?😂

 5. Mine forældre og min nevø (på ca 3 år) var på besøg hos mig. Min nevø spørger hvorfor jeg egentlig ikke har et værelse fyldt med legetøj osv. Min mor svarer: “Det er fordi moster ikke har nogen børn. Men det kan jo være hun får engang”, hvortil min nevø svarer: “Så synes jeg det skal være nogen (børn) jeg kender. Og det gør ikke noget hvis de har en hund” 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven