mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tøjkrise i New York – en afstemning

img_4625

Det er ikke meget fart der har været over feltet, siden vi landede med flyet her i New York i nat, dansk tid. Vi har sovet lidt for lidt, spist lidt for meget og slentret rundt, som de skødesløse turister vi nu engang er, Cecilie og jeg. Og det er helt, helt perfekt er det.

Det eneste vi har shoppet er chokolade og vi har endnu ikke så meget som tænkt over, hvordan pokker vi kommer i nærheden af Frihedsgudinden, som man vel nærmest ikke kan tage til New York uden at hilse på, og jeg elsker det. For helt ærligt, hvornår får man ellers, i en helt almindelig dagligdag, mulighed for at bruge en hel dag på ingenting? Jeg kan i hvert fald ikke huske hvornår jeg sidst har prøvet det, uden i hvert fald samtidig at skulle have ansvar for andre end mig selv.

Efter at have tilbragt formiddagen i de nærliggende gader rundt om vores hotel, er vi vendt retur til vores – i øvrigt virkeligt fine – værelse og med ét er jeg blevet ramt af enhver kvindes mest irriterende tro følgesvend. Tøjkrise!

Den ramte allerede i går, da jeg forvirret forsøgte at pakke min kuffert, som endte med at blive proppet med alt muligt forskelligt, fordi jeg ikke anede i hvilken retning mit look til gallapremieren i aften skulle gå. Jeg havde selvfølgelig håbet på, at New York og stemningen herovre ville kunne få mig lidt på rette vej, men ærligt talt, så er jeg stadig helt ude at skide.

Jeg har lige nu tre looks, som jeg overvejer – og som jeg måske også overvejer at mikse sammen på en anden måde – og jeg håber virkelig, at I gider at bruge et minut på at hjælpe mig med at vælge hvad jeg skal tage på. Jeg har stadig et par timer til at beslutte mig inden vi skal afsted, så I kan sagtens nå at give jeres besyv med 🙂

Fælles for dem alle er naturligvis at jeg smider brillerne, bopper håret og tager en masse make-up i hovedet, inden de er fuldendt.

kjoler reklamelinks

Første look er med med nederdel, bare ben, tårnhøje stiletter og en tækkelig off-shoulder top. Der er måske lidt rigeligt med flæser i det her look, men jeg kan på én eller anden måde godt lide at det både er lidt sødt og lidt frækt på samme tid.

Nederdel HER // Top HER // Sko HER

Andet look er dét look som mange af jer faktisk stemte på allerede HER og jeg er altså stadig tilbøjelig til at give jer ret. Det ér pænt og kjolen er skøn at have på.

Kjole HER

Det tredje look er klart det frækkeste, men egentlig også dét jeg synes er det sejeste. Jeg kan vildt godt lide det statement, at man altså sagtens kan være 30 år gammel og vise lidt bar hud. Looket er klart det mest rockede af dem alle tre og dét er jeg svært begejstret for – spørgsmålet er bare, om det måske alligevel er liiiiidt over the top at være iført verdens mindste top, når man skal ud blandt en masse fremmede mennesker?

Nederdel HER // Top HER // Jeans HER // Sko HER

Hvad siger I, d’damer? Skal jeg gå med det søde, det klassiske eller det vovede?

Skriv din kommentar

Kommentarer (26)

 1. Jeg synes nr. 3 er ret fedt – men måske lidt for bart til min smag. Jeg kommer dog heller ikke til gallapremiere i NewYork, måske er det slet ikke for meget der?!
  Men ville foretrække nr 3, men med toppen fra ne 1, så der stadig er lidt bart 🙂

 2. Jeg stemte på ingen af dem. Det er ikke fordi jeg ikke synes at de er flotte, men er bare så vild med skoene på billet 1, at jeg godt gad at se dem med kjolen på billed 2. Lige gyldig hvad du tager på, er jeg sikker på at du ser rigtig godt ud.. og for resten, så rigtig god aften med Girls..en af mine yndlings serier.

 3. Okay jeg stemte på nummer 2, men jeg er virkelig også lun på nummer 3. Måske med de frække hæle til? Det er New York og Girls hvis ikke det taler for at rocke et vovet look, så ved jeg ikke hvornår du skal!
  PS har muligvis lidt for meget optur over jeres tur 😱😳😂

 4. Du flot i det hele 😊 Jeg tænker bare at look 2 er sindssygt flot til dig og meget elegant. Look 3 er mere ungt – men nu skal I jo også ind og se Girls 😜 Det vigtigste er at DU har det godt i det du vælger. Du blir flot ligegyldig hvad 👌🏼

 5. Nr 3, Men drop støvlerne..! Den nederdel siger ikke støvler ( for mig)
  Jeg hade dog selv valgt nr 2, da jeg ikke har en krop som dig..😉
  Go aften/tur👌🏼

 6. Jeg har stemt nr. 3. Det er fedt og helt ærligt, så er det jo også ved at være sidste udkald til at rocke maveblusen (sagt af en på 35) 😜 Hvis du alligevel ikke er helt tilpas i den, så tror jeg også at top nr. 1 vil gå til. Den lange kjole synes jeg faktisk er kedelig og tja, den passer også til når du skal på den røde løber igen om 10 år 😄 God fornøjelse

 7. Uden at kende dig (selvom det godt kan føles sådan) så synes jeg looket på billede tre er mest dig! 🙂

 8. Stemmer for nederdel fra billed 1, top billed 3 og sko billed 1.. jeg tænker det kunne være super lækkert og flot, især når nu din krop kan bære det 😘

 9. Det kommer lidt an på hvad det er du skal til. Men ville nok vælge det i midten, hvis alså ikke liiiige du har pakket det du havde på i vild med dans da du dansede med Robbie.

  1. Det var så gået min næse forbi at du havde solgt den kjole. Så skal de være kjolen i midten, den er rigtig fin

 10. Cana – klart mest look 3, men synes du skal vælge nogle andre sko til og have bare ben. God fornøjelse 🙂

 11. 1 eller 2 – Amerikanere er konservative og nr. 3 kan risikere at blive udskældt, når man kke er verdensstjerne

 12. Tja, lige så mange meninger som der er mennesker 😘
  Jeg stemmer for kjole 1 med sko fra nr 2. Jeg kan godt lide klassisk og elegant – og lidt frækt

 13. Hej Cana.

  Jeg ved godt at det ikke er det indlægget handler om, men jeg bliver altså nød til at kommentere på dine nye briller… Af en eller anden årsag er glassene ikke antirefleksbehandlet, hvilket er et rigtig skidt valg når man tit enten fotograferes eller laver snapvideoer, for man kan ofte ikke se dine øjne for genskær 😔 Det synes jeg helt klart at du skal få lavet om.

  Kh Majken (optisk fagnørd hvis du skulle være i tvivl 😉).

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven