mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Se mine nye briller

img_5089

Det er altid spændende med nye briller, synes jeg, fordi man med dem forholdsvist let kan skifte totalt udtryk og karakter. Derfor havde jeg også glædet mig gevaldigt til i dag, hvor jeg skulle hente de to par jeg bestilte i sidste uge, efter beskeden om at mine øjne ikke længere tålte mine (daværende) kontaktlinser for godt.

Men ak, det ene par var pist forsvundet og til trods for at de søde (men noget forvirrede) butiksassistenter kiggede samtlige skuffer og brilleetuier igennem, dukkede de aldrig op.

Til gengæld lå det andet par parat. Dem jeg har været mest spændt på.

Et par dage efter jeg havde bestilt dem, så jeg en mand komme cyklende forbi mig på Østerbrogade iført præcis de samme briller og jeg mistænkte pludselig, om jeg mon havde begået samme brøler som da jeg for små 10 år siden kom til at købe et par herrebriller? Dem som jeg til min store fortrydelse en gang havde på, samtidigt med en vordende far på fødegangen, med umanerligt god brillesmag og usandsynligt dårlig humor. Ak, mand. Det var simpelthen så kikset, fordi manden tydeligvis blev i tvivl om hvorvidt det var ham, der var trukket i en damebrille og han kunne således nærmest ligeså godt have været iført en kjole, som jeg skulle overbevise ham om, var utroligt maskulin. En situation der på ingen måder er ønskværdig på en fødegang, hvor manden for alt i verden helst ikke skal fokusere negativt på sig selv, men positivt på sin kæreste.

Og ja, da jeg i dag returnerede til butikken for at hente dem, kunne jeg selvfølgelig ikke undgå at bemærke det store “HERRER”-skilt, der hang lige over hylden, lige dér hvor jeg havde fundet dem.

Men helt ærligt, de var – og er – altså de sejeste briller jeg længe har set! De er markante, store og se-jeg-har-briller-på-agtige, på den helt rigtige kunstneriske i-don’t-give-a-fuck måde. Nu skal jeg bare lige finde ud af om de også er gode til mig.

img_5087

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

 1. Sødeste dejligste Cana du kunne iføre dig en gammel kartoffelsæk og stadig bære den med stil og ynde … Du er en så smuk naturlig kvinde <3
  Og Fuck om det er herre briller de er mega fede og passer så godt til både ansigtsform og dit hår!
  Tak for dig <3

 2. Jeg har faktisk kun gået med herrebriller hele mit brilleliv fordi kun de passer til min ansigtsform 🙂 Der er oftest ingen der ved det, hvis du ikke fortæller det 😉
  Desuden ser du altså brandgodt ud!

  1. Hvor er du sød! Tak – jeg tænker du har helt ret i at man ikke kan se det, hvis man ikke ved det 🙂

 3. Jeg undrer mig over, at dine er så tynde selvom de er så store? Jeg har selv store briller, men grundet min høje styrke, så ligner de oftes hinkesten. Har du meget lav styrke eller har du betalt meget for ekstra ekstra tynde glas?

 4. Kære Cana
  Smuk smuk brille på en smuk pige.
  Har forsøgt at forstørre billedet for at se mærket, men det er ikke muligt 😀
  Jeg leder desperat efter nye briller og er vild med din 😄
  Hvilket mærke er det?
  Mange hilsener fra
  Charlotte

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven