mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Optur i nedtur

img_5221

Kender I det, når der sker ét eller andet uforudset, som ikke lige passer ind i de planer man ellers havde? Noget, som man i virkeligheden bare synes er pisseirriterende? Sådan er det i alle tilfælde for mig i ny og næ, men fordi jeg simpelthen ikke gider at gå og bruge min tid og mit liv på at være tvær, så prøver jeg altid på, at se det gode i det dårlige. Hvor godt det går, vil jeg lade op til jer at vurdere.

På nedturssiden, var det virkelig irriterende, da jeg hentede Jens i børnehaven i går, med beskeden om at hans flyverdragt var gået i stykker. I slutningen af februar. Dagen før der kom sne. Hvor der ikke var andet end thermotøj str 98 tilbage i vores lokale børnetøjspusher.

På opturssiden gav det anledning til en fridag i dag, hvor jeg tog Jens under armen for at gå på jagt efter en ny flyverdragt, eller et par overtræksbukser, som et par garvede mødre i børnehaven rådede mig til at købe, nu hvor han snart starter i skole.

På nedturssiden var der ingen flyverdragter eller overtrækkere i hverken Jens’ nuværende eller kommende størrelse i hvad der føltes som samtlige butikker i Fisketorvet.

På opturssiden var der udsalg på alt overtøjet, hvor man kunne have sparet 50%, men fordi vi intet købte, kan man vel godt forsvare at sige, at vi sparede 100%.

På nedturssiden brugte jeg til gengæld virkelig mange penge på udklædningstøj og fastelavslir til den fastelavnsfest Jens og jeg i en hurtig vending besluttede at stable på benene i vores gård på søndag.

På opturssiden har jeg nu en lykkelig fem-årig, som glæder sig helt vildt til at holde fest.

På nedturssiden kunne jeg overhovedet ikke finde noget ordentlig slik at komme i tønden, udover nogle lion-bars, som Jens proklamerede at han altså ikke kan lide.

På opturssiden kan jeg virkelig godt lide lion-bars og jeg har altså ikke noget imod at spise mine børns madaffald, som jeg engang beskrev HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Nu ved jeg ikke, hvordan du har det med brugt tøj, men tjek reshopper ud 🙂 der er også nye (fejlkøb) til salg 🙂 der er jeg sikker på, du kan finde en flyverdragt til fornuftige penge

    1. Jeg har det smadderfint med brugt tøj – desværre var der bare kun billige flyverdragter i pink eller lilla i Jens’ størrelse her i området. Yikes. Jeg satser på thermo- og regnbukser i stedet og håber på godt vejr, snart!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven