mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Nye plakater i stuen og børneværelset + en rabatkode til jer

p2259114 annonce

Med fare for at lyde irriterende, synes jeg altså efterhånden, at det for alvor begynder at ligne noget i vores stue, som nu allermest bare mangler en omgang ledningkærlighed, for at være nogenlunde som jeg gerne vil have den – for nu, i alle tilfælde.

Jeg er især vild med vores nye billedvæg, som jeg knuselsker! Den er primært fyldt op med plakater fra Desenio, som jeg af en eller anden mærkelig grund, først for nyligt har fået øjnene op for.

Desenio er et plakat-mekka med hundredevis af plakater indenfor alle mulige forskellige kategorier og genrer og det eneste der var svært for mig, da jeg var inde og bestille plakater hjem, var at begrænse mig. For der er så meget pænt og med priser helt ned til 24 kroner, så har mit jydegen altså umanerligt svært ved at styre sig!

p2259115

Lotusblomst (fra 55 kroner) HER // Fjer (fra 24 kroner) HER // Danser (fra 59 kroner) HER // Fashion (fra 49 kroner) HER // Ansigt (fra 119 kroner) HER // Lyserød mur (fra 99 kroner) HER // Læbestift (fra 24 kroner) HER

Jeg kan vildt godt lide kombinationen af forskellige plakater, størrelser og vores Rostrup-maleri, som passer perfekt ind i den sort/hvide/rosa-farveskala i alle plakaterne. Det er feminint uden at være girly og som den eneste østrogenramte hjemme hos os, synes jeg det er helt perfekt. Især den helt store danserplakat, som er str 70×100 synes jeg gør det rigtigt godt og hvis nu vi havde haft en hel masse mere plads, havde jeg nok købt hendes søstre også. Det giver nemlig en helt særlig effekt, med store plakater, synes jeg og så kostede min faktisk ikke mere end 259 kroner 🙂

På børneværelset kunne jeg selvfølgelig heller ikke dy mig for lige at købe et par plakater med, som passer perfekt ind på drengenes værelse.

p2259117

Born to be wild (fra 24 kroner) HER // Batman (fra 49 kroner) HER

Til alle plakaterne kan man selvfølgelig også købe billedrammer til en fornuftig penge og som en fantastisk bonus, så er rammerne sådan nogle vildt handy nogen, som ikke giver ømme fingre eller krøllede hjerneceller – de er seriøst lette at have med at gøre. Både når plakaterne skal i dem og når de skal hænges op. For ja, jeg har selvfølgelig hængt dem op selv 🙂

Hvis I også har fået lyst til at skabe nyt liv med plakater og rammer fra Desenio, så kan I, hvis I køber senest 2.marts, med rabatkoden cana25 spare 25 % på alle plakaterne, bortset fra deres exclusives.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Takker for netop lige den rabatkode som jeg ønskede at kunne finde da vi selv lige har lavet om her hjemme og så skal væggene da selvfølgelig have nye plakater ☺️🙏

  2. Ved ikke hvor hurtige de var om at levere din ordre, men her er uge efter min bestilling har jeg stadig ikke modtaget noget. På track & trace bliver pakke ved med at befinde sig i Sverige…. Pengene er naturligvis trukket. Når man ringer til deres kundeservice, beder de bare en om at ringe tilbage senere på ugen, hvis pakken stadig ikke er leveret. Håber ikke alt for mange af dine følgere, får samme dårlige behandling af din samarbejdspartner. Ellers tak for en dejlig blog 😊

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven