mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Ekstra nem aftensmad

p2239097

ANNONCE for RetNemt.dk

Der er rigtigt mange af jer, som både sødt og betænksomt har spurgt ind til vores nye køkken og hvornår I mon må få lov til at se det færdige resultat og hvor ville jeg dog elske hvis jeg kunne vise det frem, hellere i går end i dag, men desværre er vi – som min erfaring siger mig at man altid gør, når det drejer sig om større ombygninger – rendt ind i nogle små udfordringer, som altså betyder, at køkkenet endnu ikke er spor færdigt.

Til gengæld er det funktionelt og hold nu op, hvor er det lækkert at lave mad i et køkken, som selvom det ikke er helt færdigt, alligevel stråler af “her-bliver-smadder-lækkert”. Jeg er allerede nu meget gladere for at gå i køkkenet end jeg nogensinde har været i vores københavnerkøkken, men med madlavningen må jeg også erkende, at der er opstået en lille udfordring i, at jeg faktisk ikke havde kalkuleret med den ekstra tid jeg skulle bruge, både på at handle ind og forberede måltider, i forhold til den tid det tager lige at rende i Østerbrogade efter take-out. Især ikke nu hvor Thomas er startet på sin forårstour og jeg dermed er temmeligt meget overladt som alenevoksen i buttenhjemmet.

Derfor har jeg endnu engang allieret mig med retnemt.dk, hvor vi har modtaget 2 ugentlige måltider, som jeg hver uge går ind på deres hjemmeside og vælger iblandt deres mange forskellige retter. Vi er selvfølgelig lidt udfordrede i forhold til, at jeg helst ikke spiser kød, men de har heldigvis altid nogle gode fiskeretter og af og til også nogle helt vegetariske og fordi jeg var så vild med retterne da vi også brugte dem sidste år, var det oplagt at tage dem igen.

I denne uge fik vi to fiskeretter; én fra kategorien “ret sund” som bestod af en virkelig lækker tunburger med broccoli on the side og én fra kategorien “xtra nemt” som bestod af en omgang fiskefileter med grøntsagstilbehør, ærtepuré og orientalsk fladbrød.

Tunburgeren hittede stort hos Jens, imens broccoli’en hittede stort hos Peter og de var begge rørende enige om, at fiskefileterne var fantastiske – især når de fik i skvæt lime, som vi heldigvis havde stående i køleskabet.

Begge retter var nemme at lave og jeg var – som altid – ret imponeret over råvarerne, som var friske, lækre og nøje afmålt, så der ikke er noget madspild, andet end hvis man ikke spiser op, selvfølgelig.

nem aftensmad nem aftensmad nem aftensmad

Jeg synes virkelig det er lækkert, både at spare tiden i supermarkedet, men altså også at få nogle andre retter ind i hverdagssortimentet, som ellers normalt kører ret meget på repeat med de samme 8-10 retter. For eksempel havde jeg formentlig aldrig selv fundet på at servere en fiskefilet på salat med masser af grønt og “bare” lidt orientalsk brød on the side, men det var virkelig lækkert og helt klart noget jeg sagtens kunne finde på at improvisere en omgang nem aftensmad ud fra en anden gang igen.

Det er ret nemt, det er ret inspirerende, det er ret lækkert og så er det heldigvis også til at betale. Hvis I også har fået lyst til at prøve RetNemt, så får man lige nu faktisk 25% rabat på sine to første leveringer – uanset om man bestiller til 2-3 eller 4 personer, så der er faktisk helt op til 425 kroner at spare. I kan tjekke det hele ud lige HER.

p2239104

Det er ret nemt 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven