mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg tænker på #17

img_5016 reklamelinks

… Om der rent faktisk findes nogen som ikke glæder sig til forår? Eller om vi simpelthen kan blive kollektive enige om at det godt snart må se at komme igang, det der solskin.

… Hvad vi skal have til aftensmad. Og om jeg overhovedet kan lave det, da der i morges da jeg tog afsted hjemmefra, stadig ikke var knald på hverken køleskab, komfur eller ovn.

… At jeg alligevel aldrig havde troet, at jeg skulle tage mig selv i at google “hvor hurtigt gror fingernegle

… At det nok passer meget godt med 0,1 mm om dagen, når jeg kigger ned på min udgroede gellak, som altså ikke er pæn efter 18 dage.

… Om børns negle ikke vokser endnu hurtigere? Det føles helt klart sådan med mine drenge.

… At Jens helt klart skal have sådan et par hurtig-løber-sko her. Han er stadig vild med glimmer og jeg elsker ham totalt for det. Især når jeg kan finde det på udsalg, som nu.

… Hvor lækkert det i øvrigt bliver, når vinterstøvlerne igen kan blive byttet ud med sko. Jeg prøvede forleden, men fik våde strømper inden jeg havde forladt vores gade, hvorfor jeg vendte om og trak tilbage i de bløde støvler.

… Om jeg skal erhverve mig de her eller de her solbriller.

… At jeg egentlig bedst kan lide de første, men at jeg overvejer nummer to, fordi leveringstiden er kortere.

… At den eneste grund til at jeg har (eller tager mig) råd til dyre solbriller er fordi de to par briller jeg købte forleden kostede under det halve af hvad jeg havde forventet. Og at briller og solbriller jo godt kan gå under samme budget, ik’?

… Hvad jeg skal gøre, hvis jeg slet ikke kan forlige mig med dem. Brillerne, altså. Jeg mener, de er vildt flotte og seje begge to, men også meget statement-agtige.

… At jeg i virkeligheden bare ikke ved om jeg er sej nok til så seje briller. Jeg har jo ofte også bare fedtet hår og gammelt tøj på.

… Bland-selv-slik. Især lakridssutter, som, uanset hvor barnagtigt det måtte være, er et must-have i min slikpose. Og de der store, snoede, bløde karameller. Uhm…

… At det nok er en god idé at få styr på aftensmaden inden jeg går i slikbutikken. Sushi, måske, hvis køkkenet stadig ikke virker.

… Hvem der ryger ud af X-factor i aften. Jeg mistænker at det kommer til at stå imellem Fyhnen Sisters og Samantha Gomez. Uden at have noget at have det i, naturligvis.

… At det vigtigste også bare er, at Morten går videre. Ham er jeg eddermamer vild med!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Du måtte dæleme gerne blande min slikpose…
    Statement-briller er det der liver hverdagen op, når man har fedtet hår og gammelt tøj på (tro mig, har haft briller i 20 år, siden 4. Klasse)…

  2. Hvis du ikke kan holde det ud med briller, så kan du muligvis have glæde af en operation. Jeg havde mere end -8 men måtte alligevel selv betale for operationen (Kr. 16.000) Men hvor har de penge været givet godt ud! Det er mindst 12 år siden. Jeg havde brugt linser i 30 år de sidste 15 år på døgnlunser! Aldrig nogen problemer, men kunne ikke rigtig se mig selv skifte linser som 70 årig! Jeg har sparet mange, mange penge på briller! Nu hvor jeg nærmer mig de 60 til næste år er jeg blevet afhængig af læsebriller, men kan endnu nøjes med briller fra Tiger eller lign. (Kr. 20-25), som ligger og flyder overalt. Operationen var af 2 omgange, er øje ad gangen med en uges mellemrum. Nemt og bekvemt. Billede ønske jeg havde prioriteret at få det gjort meget, meget tidligere. PS: Glæder mig til at se jeres nye køkken med BRILLER!

  3. Jeg har hørt (og oplevet) at børnenegle vokser MINDST 5 cm om ugen!
    Men at en flækket negl derimod bliver hæmmet og slet ikke vokser i over en uge, det har jeg næsten helt sikkert oplevet… 😏😬

  4. Serviceinfo: Børns negle vokser så hurtigt, fordi de gratter meget mere i alting, end vi voksne gør. Negle vokser hurtigere, når man “slider” på dem ved at bruge dem. Derfor springer de ud af fingrene på børn:)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven