mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg skylder jer vist en læbestift der holder

img_4751 reklamelinks

Det er ikke sjældent set at læbestiften allerede et stykke inde i forretten enten sidder på vinglassets rand eller er forsvundet ned i maven, sammen med de spæde salatblade, men jeg kender altså en læbestift der holder til det hele.

I morges, efter jeg havde været i bad, opdagede jeg, at jeg fuldstændigt havde glemt at fjerne min læbestift fra aftenen forinden og jeg kunne derfor ikke lade være med lige at vise den frem på snapchat, hvor jeg straks blev overfaldet med spørgsmål om præcis hvilken læbestift der var tale om, men fordi det ville tage mig timevis at svare alle og fordi jeg tænker, at flere måske kunne have lyst til – eller ligefrem brug for – at vide noget mere om denne holdbare læbestift, kommer alle informationerne altså her i stedet.


Læs indlægget med de bedste læbestifter og hvilke farver du skal gå efter HER


For det ér en god læbestift! Jeg tog den på omkring klokken 17.00 lørdag aften, hvorefter jeg spiste lidt mad, inden jeg brugte fem timer på at tale i telefon, for derefter at børste tænder, sove hele natten og gå direkte i bad næste morgen og altså opdage, at læbestiften stadig sad tilnærmelsesvist perfekt. Vildt, ik’? Men ikke desto mindre er det altså sandt, som I kan se på billedet herunder.

 

img_4759

Læbestiften er en to-trins-laban,  Lip Finity, fra MaxFactor og den kan blandt andet købes hos matas.dk

Jeg har den i flere farver, men den jeg næsten altid tyer til er denne, som er nedtonet og en lille smule kølig i nuancen, som gør, at den får mine tænder til at syne hvidere end de rent faktisk er. Den er perfekt til de finere hverdage eller til de festlige dagsarrangementer, som for eksempel barnedåb eller fødselsdagsbrunch.


Se mit bud på fem gode festkjoler HER


Læbestiften findes i mere end 20 forskellige nuancer, så der burde være én for de fleste af os. Udover den ovennævnte læbestift har jeg også denne, som er en lille smule mere festlig og denne, som er lidt mere afdæmpet. Det eneste jeg mangler den i, er den knaldrøde – men der har jeg et par andre, som I kan høre om en anden god gang 🙂

En enkelt spurgte mig hvordan man dog fjerner den igen, når den holder så godt og jeg plejer altså bare at bruge den billige 2-trins make-upfjerner fra matas, som I kan finde HER og hvis ikke jeg har den ved hånden, så bruger jeg en lille sjat olie, som også virker helt fint, hvis man har lidt tålmodighed.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

 1. Hej Cana.
  Endnu engang tak for gode blogindlæg, det er altid fornøjelig læsning.
  Ang. de der læbestifter, så har jeg, efter dit første indlæg om dem, selv forelsket mig i dem og bruger dem ligeså ofte jeg kan – og holdbarheden er fænomenal. Dog oplever jeg, at læbestiften kommer til at se lidt flosset ud på mine læber, hvilket jeg dog tit oplever med læbestift, og samtidig forsvinder den lidt på det område af mine læber, hvor de er mest fugtige. Er det noget du kender til?

  1. Hej Luka,
   Jeg oplever ikke så meget at læbestiften forsvinder – som du også kan se på billedet ovenfor, men til gengæld kan den godt af og til “flosse” lidt som du beskriver. Det sker dog oftest hvis jeg enten har tørre læber, eller hvis jeg har smurt for tykt et lag på 🙂
   Så prøv næste gang at påføre et lidt tyndere lag hvis du kan og se om ikke det hjælper 🙂
   KH

 2. Kære Cana. Jeg har for første gang nogensinde, tror jeg, fulgt et makeup råd fra en blogger – nemlig at købe denne læbestift, og jeg var mega spændt på, om jeg nu kunne stole på dit råd😉 I aftes og nat var jeg så til den skønneste 40 års fødselsdagsfest med drinks og dans og læbestiften holdt til det hele😊😊😊 Tusind tak! Nu mangler jeg så bare et råd til en øjeskygge der også holder, selvom man sveder tran af at svinge benene til 80’er hitsene💃🙈

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven