mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Et seriøst støvlecrush

sofie schoon ankelstøvler reklamelinks

Jeg. Ved. Det. Godt. Nogle gange er jeg bare en overfladisk gås, med hang til nitter og huller i bukserne, som en anden teenager, der ikke kan få nok af Justin Bieber, efter han for alvor har fået blæk i overarmene. Men ærligt talt, så var det lige før jeg blev helt våd i trusserne, da jeg i aftes sad og browsede ankelstøvler til et shoppeindlæg jeg ville planlægge til jer, nu hvor jeg altså er begyndt at tro på, at de vamsede støvler snart skal pakkes væk for i år, da jeg blev bombarderet med de sejeste støvler jeg længe har set, fra Sofie Schnoor, som virkelig har gjort det godt i denne sæson.

Jeg er helt på røven over hvor seje de er og jeg er simpelthen nødt til at eje mindst ét par derfra. Nu skal jeg bare lige beslutte hvilke det skal være, for jeg er bange for, at det ikke kan blive til flere par, da de ikke er sådan helt billige.

sofie schnoor

/1 HER /2 HER /3 HER

Jeg ville uden tvivl komme til at bruge både 1 og 2 rigtigt meget, ligesom jeg allerede gør med mine asos-støvler, som jeg har på, på billedet øverst og som minder lidt om. Nu hvor jeg jo faktisk allerede har nogen der ligner dem lidt, så tænker jeg dog om jeg ikke bare skal gå all in på mega fede forårs- og sommerstøvler med nummer 3. De vil uden tvivl kunne gøre selv de kedeligste jeans med en gammel hvid t-shirt (og røde læber, selvfølgelig) til et svedigt look. Seriøst, jeg er helt solgt! Det er lige før jeg vil tro, at de kunne gøre mig til et lidt bedre menneske. I hvert fald til et menneske med lidt rankere ryg – og sejere sko 😉

Hvilke ville i vælge? Hvis overhovedet nogen af dem?

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

  1. Jeg stemmer på 2’eren, men jeg er også lidt en konserva-dulle😏
    Noget andet er – nu har jeg savlet over din læderjakke i umindelige tider, hvor er den fra?

    1. De er også flotte! Også i de andre farver – har du set dem? Jakken er fra Munderingskompagniet og den blødeste læderjakke ever!

    1. Dem jeg har i forvejen – også med tre spænder – fra asos er også lidt billigere 🙂 Men jeg tænker, om ikke det alligevel var på tide med en upgrade 😀

  2. Ville vælge nr 2, som findes i mørke rød/bordeaux så de ikke minder for meget om dem du har i forvejen.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven