mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Endelig bliver vores køkkenmareridt til en drøm

img_4776 annonce

Lige siden jeg så vores lejlighed for første gang, har jeg ønsket mig et nyt køkken. Det gamle fungerer egentlig fint, men der er bare ét eller andet over det – måske det kirsebærfarvede træ, bordpladen, skabslågerne der ikke rigtigt kan lukke eller de mange halvdårlige løsninger – som bare slet, slet ikke spiller for mig. Det er uhumsk og slet ikke hyggeligt og for mig indbyder det ikke til andet end en skål hurtig havregryn med mælk og rosiner på de dage, hvor det skal være særligt festligt.

Desværre.

For rent faktisk så elsker jeg at lave mad. Jeg elsker at eksperimentere og at skabe nye smagsoplevelser, både i det salte og i det søde køkken, men af en årsag, som jeg er tilbøjelig til at tilskrive vores triste køkken, så har jeg kun sjældent gjort det, siden vi flyttede til København. Og jeg savner det.

Jeg savner at blive inspireret af mit køkken og at have lyst til rent faktisk at opholde mig i rummet; både med et glas rødvin og med madlavningen og derfor er jeg simpelthen så ovenud lykkelig for, at det nu langt om længe er ved at være på plads, at vi skal have et nyt køkken.

Det er faktisk ikke første gang vi skal have nyt køkken og jeg har derfor af bitter erfaring lært, at man ikke skal gå med hvad som helst – eller at der i hvert fald kan være god grund til at gøre sig lidt research inden man investerer i den helt store omgang. Derfor startede jeg på trustpilot, hvorefter jeg spurgte nogle af vores venner som netop har fået lavet nyt (og mega sejt og meget større end hvad vi nogensinde kunne klemme ind i vores lille lejlighed) køkken fra et firma, Aubo, som scorede 9,6 ud af 10 på trustpilot, om deres oplevelse og de gav altså et kæmpe grønt lys. Derfor skyndte jeg mig at bestille deres katalog HER, inden jeg bookede et møde med Kenneth i deres butik ude i Valby. Vores venner havde haft en drøngod oplevelse med Kenneth og jeg besluttede derfor lynhurtigt at gå til ham, selvom der faktisk også ligger en Aubo her på Østerbro, som rent geografisk havde været mere oplagt. Og gudskelov for det, for han viste sig nemlig at være smaddersød, ham Kenneth.

Han forstod lynhurtigt hvad vi (altså, mest jeg) gerne ville have og han kom med nogle virkeligt fine forslag, uden at være anmassende på den der irriterende sælger-måde, som man ellers ofte oplever når den store pengepung nu alligevel ligger på disken. Jeg har en fornemmelse af, at rigtigt mange sælgere bliver grådige og det får altså mig til at lukke tegnebogen solidt og gevaldigt i, men med Kenneth oplevede jeg faktisk bare, at han gerne ville give mig så godt et køkken som muligt. Han ville bare gerne gøre mig glad.

Og ved I hvad? Det tror jeg simpelthen jeg bliver. Vi har i hvert fald bestilt et køkken og jeg kan næsten ikke vente med at det kommer! Jeg tænker lækre salater, masser af kager, gryderetter og en pokkers masse køkkensnakke med både børn og voksne. Arghmen altså, det bliver SÅ godt.

… Også selvom det garanteret bliver lidt drøjt i dagene op til, når det gamle køkken er pillet ned og indtil det nye køkken står klar. Dén del har vi nemlig ikke prøvet før, da vores køkken i Valby dengang blev sat op, inden vi flyttede ud i huset. Jeg tænker, at det må være noget med rugbrød, smelteost og take-away i et par dage. Og kaffe med pulvermælk.

Skriv din kommentar

Kommentarer (25)

 1. Åg Cana jeg kan så meget sætte mig ind i dine tanker. Vi har også et lille køkken, men bestemte alligevel at de hængende skabslåger og den grimme slidte træfarve trængte til at blive skiftet ud. De 1 1/2 uge det tog var et mareridt, men jeg har simpelthen levet på en lykke sky siden. Bliver glad og ivrig hver gang jeg træder ind i mit lækre køkken, som jeg her i næste uge har haft i 3 år. Så selvom pladsen er trang, kan det sagtens blive ovenud lækkert, glæd dig 😘 Ville gerne vise dig et billede af mit lille lækre køkken, men det kan man vist desværre ikke herinde 😉

 2. Wuhuuuuuu! Stort tillykke, eller hvad man nu siger;) Og det klarer I snildt – vi overlevede vist en måneds tid eller to, fordi der også skulle laves gulve og vægge. Det var liiiiidt hårdt til sidst;) Glæder mig til at se resultatet!

  1. Taaaak 🙂 Jeg håber sør’me vores er overstået lidt hurtigere end på en måned – gulvene er heldigvis allerede fixet og væggene er jo så små, at jeg tænker, at de bliver klaret i et snuptag over et par dage. Eller altså, det HÅBER jeg 😀

 3. Jeg ved lige nøjagtig hvordan du har det med den manglende lyst til at lave mad i et ikke-inspirerende køkken! Da vi flyttede ind i vores hus var der et ganske godt køkken af ret god kvalitet, men…fyr look-a-like….nej…og pink (ja, du læste rigtigt!😆) vægge…og messing lamper…nej, bare nej! Messingen røg ret hurtigt ud, det pink blev malet, men det var ligesom ikke nok. Så efter et par år i lidelse tog vi den dybe indånding og fik et nyt lækkert køkken. Og jeg har på intet tidspunkt fortrudt det! 😃 Og ja, jeg kan uden at blinke med et øje sige, at der ér blevet lavet meget mere mad end før – det er IKKE en skrøne! 😉
  Så glæd dig! Og tænk på, at den periode hvor det er byggerod, det er så forsvindende kort tid i fht hvor lang tid du bagefter kommer til at bruge derude 😄👍🏻

 4. UHA UHA hvor har vi det dog hårdt i DK hvis det er et stort problem med “farven” på dit køkken Cana dette er ikke iorden med dette opslag i disse dage hvor var du da der blev samlet ind i Lørdags ? det skuffer mig

  1. Så vidt jeg ved sad hun ved telefonen 5-6 timer med jetlag og modtog donationer? 🙂
   Hilsen en som både bidrog i lørdags og også ønsker sig et nyt køkken pga grimme klinker og bordplade 🙂

  2. Som flere af de søde damer siger, så sad jeg i telefonpanelet i tv-studiet under Danmarks Indsamling og tog imod mange af de bidrag der fik det totale indsamlingsbeløb op over 90.000.000 kroner.

   1. Super Cana det var da godt at du hjalp med ved telefonen ! men det har jo ikke noget at gøre med jeg skrev om dit nye køkken og som jeg kan se skriver du Anonnce på det opslag så det betyder at du har fået det Tillykke med det men ville gerne have at du måske brugte mere tid på ting der er vigtige for verden lige nu og dette er ikke ont ment
    mvh Jan

    1. Ar der står annonce kan jo også betyde ar hun har fået nogle penge for at skrive det waller at hun har modtaget en rabat på køkkenet. Det synes jeg sgu egentlig er helt fair. Sådan er livet goder skævt fordelt. Jeg tjernet eksempelvis også mere I løn end min mor og jeg er nyuddannet.
     Desuden- selv hvis køkkenet var helt en foræring (hvilket jeg tvivler på), så skal hun jo stadig svare skat af der.

    2. Det er i følge markedsføringsloven sådan, at jeg er forpligtet til, ligeså snart jeg – uanset grundlaget – har en aftale med en virksomhed om at jeg nævner dem på min blog, tydeligt at markere det som en annonce, når jeg skriver om det. Om det så bare var lutter “goodwill” fra min side, så skal jeg stadig skrive annonce, hvis det er noget jeg har aftalt med virksomheden. I langt de fleste tilfælde får jeg betaling for mine annonce-indlæg, men ærligt talt, så synes jeg ikke at min løn kommer andre end mig og dem der betaler mig den ved, på samme måde som det i øvrigt gør sig gældende med alle mine samarbejdsaftaler.

 5. Jan!!! Hun sad bed telefonerne og gjorde en fandens stor gerning! Og lur mig, om Cana og Thomas ikke donerer til forskellige velgørenhedsorganisationer…

  Og hvis ikke, så ville det i så fald være deres valg…

 6. Hej søde Cana. Køkkenet er hjertet i hele huset, så det er sku vigtigt det “spiller” for en. Først når det rigtige køkken er der føler man sig rigtig hjemme. I skal glæde jer til Aubo køkken. Det er rigtigt god kvalitet og din lyst til at udfolde dig kreativt i køkkenet, vil totalt booste med det nye køkken. Lur mig om du ikke “kommer til” at uploade en opskrift eller to fra dit kommende nye køkken 😆 Glæd jer, I blir SÅ glade for det.
  Hilsen Stella

 7. Hej søde Cana. Køkkenet er hjertet i hele huset, så det er sku vigtigt det “spiller” for en. Først når det rigtige køkken er der føler man sig rigtig hjemme. I skal glæde jer til Aubo køkken. Det er rigtigt god kvalitet og din lyst til at udfolde dig kreativt i køkkenet, vil totalt booste med det nye køkken. Lur mig om du ikke “kommer til” at uploade en opskrift eller to efterfølgende 😆 Glæd jer, I blir SÅ glade for det. Mit tip til jer er at investere i en Quooker. Det gjorde vi og har sparet bordplads til både elkedel og kaffemaskine. Den er awesome!
  Hilsen Stella

  1. Ih en dejlig kommentar! Jeg er virkelig glad for at høre at du også er glad for Aubo – jeg har faktisk også udelukkende hørt godt om den, så jeg håber, at den er god nok 🙂 Og tak for tippet – det må jeg lige snakke med dem om 😀

 8. Altså, jeg er VIRKELIG skuffet over vores Aubo køkken! Vores har stille og roligt skiftet farve på låger og skuffer så vi lige nu har tre forskellige nuancer af hvid på dem. Og så er lakken, eller hvad det nu er det hvide er, sluppet flere steder, mest på over og underkanten på både skuffer og skabe men også enkelte steder på de store flader. Ved godt at det er 10 år gammelt men alligevel er det temmeligt øv når man har investeret så mange penge. SUK.
  Når vi en gang her i den nærmeste fremtid skal lave nyt køkken, tror jeg bare at vi tager et fra Ikea. Det kan i hvert fald ikke være dårligere end vores Aubo.

  1. Årh nej, det er jeg sørme ked af at læse. Jeg håber at det kommer til at gå bedre med vores køkken 🙂

 9. Hej Cana

  Jeg sidder og tænker, at dit indlæg om nyt køkken kunne være skrevet af mig.
  Vi havde samme oplevelse med Aubo. Vi fik nyt køkken for lidt over ½ år siden, og vi er så glade for det.
  Ligesom Stella Due, vil jeg anbefale en Quooker. Vi valgte en løsning med sæbedispenser, alm. blandingsbatteri og Quooker – alt sammen af mærket Quooker, og det ser super flot ud. Jeg ville gerne kunne vedhæfte et billede, så du kan se det 🙂
  God fornøjelse med dit nye køkken. Du vil komme til at elske det.
  Hilsen Joan

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven