mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En kvindes tilståelse #17

Og hvad kan man så lære af det, tænker du? Ja, jeg har i hvert fald lært, at jeg altid skal skide inden jeg har sex og at jeg aldrig mere skal have sex inden en vigtig eksamen” sluttede kvinden, der i forgårs sendte mig nedenstående tilståelse, sin mail af med og jeg må – hulkende af grin – være tilbøjelig til at give hende ret i sine betragtninger.

img_4912

Vi havde ikke været sammen i ugevis og jeg troede egentlig at jeg var blevet lagt på is, så da han en aften skrev om ikke jeg havde is i fryseren, blev jeg ellevild. Jeg var ret vild med ham og kunne slet ikke forlige mig med tanken om, at han ikke skulle blive min, så jeg svarede hurtigt tilbage, at jeg altid havde is og at han skulle være velkommen.

Det var perfekt! Det var aftenen inden en vigtig eksamen på studiet og i stedet for at læse, trængte jeg måske også meget mere til bare lige at få tømt tankerne og få nulstillet den massive liderlighed jeg i løbet af de seneste uger havde fået bygget op. Jeg er trods alt typen der tænker bedst, ovenpå en orgasme, fortalte jeg mig selv, imens jeg pludselig fik et mildt hjerteanfald, da jeg kom til at kigge mig omkring i min lille studielejlighed, som mest af alt lignede noget fra Armageddon. “Jeg kommer om en time” skrev han, imens jeg forvirret sprang rundt og forsøgte at lufte ud, vaske op, støvsuge, bade og selvfølgelig købe den der forpulede liter is, inden manden, som jeg altså var fuldstændigt stålsat på skulle vindes tilbage, ville dukke op.

Jeg ilede rundt som en høne uden hoved, men jeg nåede det! Isen blev hentet, lejligheden så nogenlunde præsentabel ud og jeg havde været i bad, i løbet af 50 minutter og jeg var totalt ovenpå. Kæft, hvor det kører, tænkte jeg.

Okay, jeg skulle godt nok skide en lille smule, men jeg plejer at have rimeligt let ved at holde mig et døgns tid eller to og jeg kunne bare slet, slet ikke holde ud, hvis jeg skulle lægge en hørmer lige inden han ville komme ind ad døren. Så jeg holdt mig, smurte i stedet et lag lak på neglene og åbnede døren med mit mest sexede smil, da han få minutter senere ankom.

“Jeg har savnet dig” smilede han og bed mig i øret.

“Jeg har også savnet dig” fik jeg fremstammet inden han kyssede mig hårdt og bar mig hen i sengen.

Yeeeees, mand! He’s totally mine! Det var lige før jeg kunne mærke sejrsdansen indeni, over hvor vild han var med mig og hvis ikke det var fordi jeg altid har forsaget ægteskabet, så var jeg sikker på, at jeg kunne høre bryllupsklokkerne ringe. Det var fuldstændigt ligesom på film – bare bedre, for jeg var i hovedrollen.

Det var exceptionelt! Han gjorde alle de rigtige ting; kastede mig rundt. Han var virkelig noget af et catch! Den fik hele armen og jeg var totalt ovenpå. I bogstaveligste fortand, faktisk. På én eller anden måde, var jeg nemlig endt med at ride ham – baglæns – og til min store fornøjelse ramte han lige akkurat plet på mit allermest følsomme punkt, når jeg lænede mig lidt forover og red ham så hårdt som jeg kunne. Han stønnede, jeg stønnede og jeg kunne langsomt mærke den komme. Det store orgasme, som jeg igennem flere mindre orgasmer havde bygget op til.

Jeg lænede mig længere frem og red alt jeg kunne. Min krop boblede som foden af et vandfald og jeg var parat.

Arghåårrhhh, jeg kommeeeeer…… (stilhed)…. FUCK!

Jeg tog mig til numsen. Nej, nej, nej!!

NEJ!!

Fuck, altså. Jeg greb den lynhurtigt og fløj ud på badeværelset.

Hvad havde jeg dog gjort?! Eller for fanden – jeg vidste jo godt hvad jeg havde gjort…

Jeg havde for helvede lige lagt en lort på maven af den mand jeg håbede på skulle blive min og det endda med røven rettet direkte imod hans ansigt, imens jeg stønnede min orgasme ud i stratosfæren.

Han havde set mit lille stubbebehårede røvhul åbne sig for bare at lægge en bruno lige oven på ham.

Fuck, altså! Heldigvis tog han det pænt og kom ud i bruseren hvor jeg grædende sad i hjørnet af kabinen og grinede af mig inden han gav mig et kys. Men for fanden, jeg havde skidt på ham. Med ægte lugtelort og det hele. Dagen inden min eksamen, hvor jeg bare lige skulle have renset tankerne for at kunne koncentrere mig bedst muligt. Tak for kaffe.

Det endte med at være mit livs dårligste eksamenspræstation. Til gengæld så jeg faktisk fyren flere gange siden.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hahahahaha!!! Ligger i sengen og græder af grin i mens jeg holder mig for munden for ikke at vække min kæreste.. hold nu kæft det er sjovt!!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven