mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Den smukkeste artikel nogensinde

verdens-bedste-artikel

Det var som at få en mavepuster af kærlighed, nærvær og omsorg kastet lige i solar plexus, da jeg for et øjeblik siden lod mig glide tilbage i minderne; både om dem der var og alt det der er sket. Hvad vil jeg selv huske? Hvad vil jeg helst glemme? Og hvad skal jeg gøre med den skygge, som 81-årige Ellen, som ligger på sit dødsleje fortæller, at vi alle har?

Puha. Jeg er fyldt op. Med tårer i øjnene og følelser ud over det hele.

Det hele er afstedkommet af en artikel fra Information som I kan finde HER, hvor en journalist har fulgt en kvinde i de sidste måneder inden hendes ventede død. En meget, meget smuk artikel om livet og døden, som jeg rent faktisk tror, at jeg er blevet et bedre menneske af at have læst. Også selvom – eller måske fordi – den slutter med et billede af Ellen, efter hun er gået bort.

Kæft, det er stærkt! Tak til Ellen og til Line, som har skrevet artiklen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (20)

 1. Okay, jeg kneb en tåre. Jeg kneb flere. Efter mange pludselige tab indenfor meget kort tid i min familie, har døden været meget svær for mig. Jeg er blevet meget bange for at miste. Men den her artikel trøstede på en måde. Gjorde døden til, hvad den er, eller hvad den kan være. Det var utroligt smukt. Jeg græd ikke, fordi det var trist. Men fordi jeg er glad for, hun døde med sådan en ro og fik så fine ord med på vejen.

 2. Jeg tager med mine forældre på InterRail til Paris om en måneds tid for at fejre Fars 80 års fødselsdag.
  Det er en togtur på 13-14 timer.

  Jeg TØR ikke læse artiklen.

  Jeg kan mærke det i flere dage, hvis jeg har haft en kæmpe tude-tur.

  1. Den er heldigvis meget, meget fin, så hvis du alligevel gør det, så tror jeg ikke du vil fortryde, men du kender selvfølgelig dig selv bedst. God tur på InterRail, når I skal afsted. Det lyder som en ret enestående tur!

 3. Tak! Hvor er det en smuk artikel! Ligger stadig i sengen med en sovende mand og søn.
  Det minder mig om at nyde livet mens man har det. Virkelig smuk tekst! ❤

 4. Meget, meget fin artikel❤
  Har selv mistet min mand for 2 1/2 måned siden, så den gjorde stort indtryk❤

 5. Hård med smuk artikel. Den rør mig helt ind til benet, da jeg selv plejede min far i hans hjem, 7 mdr op til hans død.
  En utrolig hård, men smuk og elskværdig oplevelse. På de 7 mdr lærte jeg virkelig min far at kende. Fik fortalt alt om hans liv og han elskede at dele minderne. Så selvom det er enormt hårdt at se ens kære blive svagere og svagere og til sidst glide stille ind i døden, så er det samtidig en af de smukkeste og bedste minder i mit liv 💙

  1. Åh altså, det lyder både hårdt og fantastisk, sådan som du har plejet din far <3 Jeg håber at I fik præcis dén afsked du – og han – ønskede. KRAM.

 6. Åh..

  Jeg mistede min mor alt for tidligt 10. april 2014 til kræft. Hun nåede lige akkurat at blive 60 år.

  Hun kom på hospice, og havde samme forløb som den i artiklen. Det var smukt, sørgeligt og fredsfyldt.

  Tårerne løber ned af mine kinder. Åh hvor bragte det minder. Minder om savn og sorg.
  Tak Cana. Det var smukt❤

 7. åhh hvor fin en afslutning på et rigt liv – tænk at være så afklaret.

  min far døde for 6 mdr. siden – han havde alzheimer, så alt i alt tog jeg afsked med ham 3 gange, 1 gang da han blev udredt, 2 gang da han pga af sygdommen talte over sig til min bror om at han ikke var min biologiske far, hvilket forsåvidt ikke ændrede noget,han ville altid være min far – vi var et makkerpar ham og jeg. 3 gang da han døde imens jeg var ude og rejse, jeg havde bildt mig selv ind at jeg var helt afklaret, det var jeg så bare slet ikke.Aldrig har jeg følt mig så alene….

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven