mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Den ærlige version af mig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var jo ikke fordi jeg havde fyldt nogen med løgn eller sagt mere end hvad jeg kunne holde, men fordi det bare var så lillebitte en brøkdel af sandheden jeg i virkeligheden havde delt, besluttede jeg for nogle uger siden, at skrive min “om mig”-side om. Den side her på domænet, som gerne skulle kunne give de fleste et billede af hvem jeg, kvinden bag bloggen, i virkeligheden er.

Tidligere stod der noget med min alder, at jeg var gift, havde børn og at jeg elskede både kaffe og røverhistorier; men altså ikke noget, sådan rigtigt, om mig. 

Bevares, den er jo god nok, jeg er både gift og har børn og drikker masser af kaffe, men hvis jeg sammenligner mig med alle andre 30-årige kvinder her i landet, så får det mig næppe til at skille mig sådan alvorligt meget ud. Det tror jeg til gengæld jeg gør nu, hvor jeg endelig har fået skrevet siden om. Ikke fordi jeg er anderledes end alle andre, men fordi jeg har været ærlig og hvis I har lyst, må I meget gerne læse med lige HER.

… Og så skal I selvfølgelig være mere end velkomne til at spørge ind, hvis der er noget I gerne vil vide mere om.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven