mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vores spontane Damer i Dilemmaer

img_4921

Som med så meget andet, har jeg i nogle uger gået og grublet over hvordan pokker jeg skulle gribe min nye idé an. Ser I, i de seneste måneder er jeg begyndt at lytte til podcasts og jeg synes det er svært hyggeligt. Jeg gør det i bussen på vej til kontoret, når jeg laver mad og i det hele taget når jeg befinder mig alene og lige har gang i et eller andet, som ikke kræver så mange hjerneceller. På den måde er sådan noget som opvask, tøjvask og gulvvask pludselig faktisk blevet helt hyggelige pligter, som jeg nærmest ser frem til, fordi det er både hyggeligt og sjovt at lytte til podcasts imens. Okay, jeg ser måske ikke ligefrem frem til alle de ting der slutter på -vask, men for mig er det ret stort at jeg ikke længere hader mine pligter 😉

Derfor var det også ret stort da jeg onsdag eftermiddag, imens drengene sad og tegnede, igen sad og brainstormede lidt på den idé jeg troede skulle være en jordemoderfaglig podcast, men som pludselig, da jeg sad og skriblede henover papiret, blev til noget helt andet.

Det blev til Damer i Dilemmaer. En samtale- og diskussionspodcast, hvor jeg, sammen med en anden, vil diskutere jeres dilemmaer.

Straks skrev jeg til Cecilie om ikke hun ville være med, fordi hun ubetinget er den kvinde her i min nærhed, som jeg har allerbedst kemi med og i løbet af 5 minutter havde vi lagt en plan, som vi, 4 timer og halvanden flaske rødvin senere, havde eksekveret, ved at indspille vores første afsnit.

I det afsnit diskuterer vi selvklart ikke andres, men egne dilemmaer, men planen er altså fremover at det vil blive jeres dilemmaer vi tager op til endevendelse og diskussion.

… Og sør’me så, som det måske største ind til videre, så har vi her til morgen fået en mail om, at iTunes har godkendt podcasten og at vi nu er klar. Den slags gode nyheder kan jeg selvfølgelig ikke sidde overhørig og historien jeg teasede om i går, må i stedet vente til engang i morgen, så I kan være de allerførste der får mulighed for at lytte til Damer i Dilemmaer.

Hvis nogle af jer sidder i et dilemma I ikke rigtigt ved hvordan I skal gribe an, må I meget gerne sende det til os på vores facebookside HER.

Og vigtigst af alt, så håber jeg selvfølgelig at I vil downloade og høre podcasten HER, hvor I også kan abonnere, så I altid får nyeste afsnit serveret, når de kommer, hvis I skulle have lyst til den slags.

Åhhh altså, jeg er spændt, jeg er nervøs og så glæder jeg mig bare heeeeelt vildt til at høre hvad I synes.

Ha’ en dejlig lørdag! Sneen ligger stadig her i København, så jeg håber på at jeg kan snige mig en tur i Ørstedsparken med drengene senere, imens Thomas og min far river køkken ned. Jeg tænker at det må være en udmærket arbejdsfordeling.

Skriv din kommentar

Kommentarer (22)

 1. Hej Cana,

  Rigtig fin idé! Men med det samme kommer jeg til at tænke på Sneglcille, at hun lige har fundet på det med podcast også begynder du også på det, er det ikke lidt underligt? Og hvad siger hun til det?

  1. Nej, det synes jeg ikke er spor underligt. SneglCille er bare lidt længere fremme i skoene end hvad mine jyske røjsere kan finde ud af:) Vi, sneglcille og jeg, arbejder som du formentlig ved, ret tæt sammen og hun er både kollega og veninde, så det er klart at vi snakker om rigtigt mamge ting sammen – herunder også om podcasts, som vi hver især har vidst at hinanden har pønset på igennem længere tid 🙂 Vi er jo ikke konkurrenter, vi er kollegaer og vores podcasts er heldigvis ret forskellige 🙂

 2. Spændende! Er igang med at høre det, og jeg elsker konceptet. Mest nok også fordi jeg ELSKER Mads og monopolet 😂
  Men er du ikke nervøs for om nogen hører det her dilemma og tænker: “Hmm, min kone/kæreste/søster/veninde var i byen med Cana for lidt siden, mon hun har været mig/ham utro?” Ingen fordømmelse. Men jeg ville blive nervøs 🙂

   1. Er du svedt i varmen, hvor ville jeg føle mig forrådt, hvis min veninde brugte min betroelse – fuld eller ej – til at skyde sin nye podcastidé i gang. Der bliver bragt forholdvis mange detaljer, og lur mig om ikke det bliver gættet. Og egentlig synes jeg ikke, du/I behandler hende særlig omsorgsfuldt. Pyha.

    1. Kære Anonym,
     Du har helt ret og derfor håber jeg at du vil bruge et par minutter på at høre vores andet afsnit, hvor vi fortæller om, hvordan det i virkeligheden forholder sig, med det der dilemma og den der veninde 🙂 Jeg lover dig, at vi er søde og omsorgsfulde.

 3. Er virkelig ked af det på din venindes vegne, at hun skal høre sit aller mest fortrolige hun har betroet til dig, diskuteret i dit podcast. Der siges selv hun har sagt det fordi hun stoler på dig. Hvis det var mig, havde jeg betroet mig en anden veninde næste gang 🙂 Der er ingen anonymitet her, ved personer der kender jer. For os andre er det en anden sag, men synes ærlig talt det er super strengt af dig som veninde. Du kunne have sløret det bedre.

  1. Hej F,
   Jeg er fuldstændigt enig med dig og derfor håber jeg virkelig også at du vil bruge et par minutter på at høre næste afsnit hvor vi fortæller hvordan der forholder sig med det dilemma 🙂

 4. Hej Cana
  Du må undskylde, hvis du allerede har svaret på dette eller gjort opmærksom på det andet steds, men kan man lytte til podcasten på Android?
  Hav en dejlig dag.

 5. Please please please innovate – skrev det sidst og skriver det igen, du er for god til at blive ved med at kopiere ting fra andre og at i så starter jeres første podcast med en løgn, gør det virkelig SÅ utroværdigt 🙁 Æv altså, du burde virkelig holde dig for god til det..

  1. Altså, nu synes jeg jo ikke jeg kopierer andre, men det er klart, at vi er kraftigt inspirerede af Mads & Monopolet – som vi elsker! Og som vi laver vores helt eget take på 🙂 Jeg håber at du trods alt har lyst til at lytte med 🙂

 6. Jeg elsker din blog, men hold nu op hvor syntes jeg at det her koncept er no go!
  For det første totalt kopi af sneglcille – men det er jo hvad det er. Men i første afsnit fremstod i enormt uforberedte og faktisk en smule usympatiske. Hele det faktum at dele en venindes dilemma på den måde, og hvordan i omtaler den jordemoder. Tænkte at jeg måtte høre jeres forklaring i podcast to. Havde regnet med at det måtte være et dilemma som ikke længere var aktuelt, men som du havde oplevet. At det var en løgn, gør det hele meget værre. I fremstår enormt utroværdige. Øv!
  Elsker stadig din blog – men hold jer fra det. Eller tag lige fingeren på pulsen og overvej hvad i vil frem med og hvordan det skal formidles.

 7. Hej Cana..
  Jeg hører altid podcasts i min bil, jeres kunne jeg desværre ikke høre.. Øv..
  Det var simpelthen ikke optaget højt/tydeligt nok og efter 5-10 minutter måtte jeg give op..
  Jeg vil sende et ønske om tydelighed og måske en bedre optagelse afsted herfra..
  Hilsen Elise

    1. Jahuuuuu! Det er jeg glad for! Vi har i tredje afsnit som er tilgængeligt nu forsøgt at skrue op. Du må meget gerne melde tilbage om det er blevet bedre 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven