mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Torsdag på tilbud – halv pris på alt fra Designers Remix, Day og mange flere

At der kommer et knaldende tilbud som det her på en ganske almindelig torsdag, hen imod slutningen af en måned, som ovenikøbet er januar, hvor de fleste af os sidder lidt tungt på pengepungen, er mig en gåde, men ikke desto mindre, så er der simpelthen i dag – og kun i dag – 50% på alle varer fra efterårs- og vinterkollektionerne fra Baum und Pferdgarten, Ilse Jacobsen, Custommade, Day Birger et Mikkelsen, Rosemunde og Designers Remix inde på Boozt.com. Der er selvsagt virkelig, virkelig meget at komme efter og hvis man – som jeg – tror, at det betyder at det “kun” er efterårs- og vinteragtigt tøj der er på bud, så kan man godt tro om igen. Modeverdenen er nemlig ikke umiddelbart så praktisk anlagt og der er derfor lidt af det meste – dog selvfølgelig med en overvægt af dét, der er lunt og lækkert at have på.

Ovenpå en tur til Dubai i sidste uge og endnu en tur, som jeg nok skal fortælle meget mere om snart, i næste uge er det begrænset hvor meget jeg kan få mig selv til at svinge dankortet, men jeg har selvfølgelig alligevel vinduesshoppet en del og I skal næsten se nogle af de ting jeg er blevet mest lun på. Det hele altså til halv pris – men kun i dag. I kan se hele udvalget HER.

udsalg-baum-und-pherdgarten-designers-remix-day reklamelinks

/1 Den er simpelthen så mega pæn denne her sorte kimonokjole fra Custommade og jeg fatter simpelthen ikke hvordan jeg kan have linket til den så mange gange, som jeg efterhånden har, uden at have erhvervet mig den. Måske skulle jeg alligevel bare shoppe en lille smule… Find den HER

/2 Designers Remix kan altså bare noget med at lave tøj der er skabt til kvinder med former der ikke nødvendigvis matcher modellerne i ugebladene og jeg elsker det! Denne uldkjole, som har et lidt løst fit omkring taljen og tight fit omkring numsen ville for eksempel være perfekt til min kropsform, hvor jeg gerne vil skjule maven lidt. Find den HER

/3 Den er på alle måder pæn, denne skjortekjole fra Designers Remix. Både som den er og med en strik udover. Find den HER

/4 Jeg elsker både farven og detaljen med et stykke (fake) læder på denne strik fra Day Birger et Mikkelsen. Med et par sorte jeans og nogle seje støvler, ville den rocke min verden ret godt. Find den HER

/5 Hvis man er til det lidt mere klassiske look, er denne strik – også fra Day – et virkelig godt bud. Jeg er vild med den lidt asymmetriske knappelukning, som giver den kant og klasse på samme tid. Find den HER

/6 Egentlig troede jeg mest at Rosemunde var romantiske blonder og bløde undertrøjer, men de laver åbenbart også sko og jeg er helt pjattet med de her. Den åbne slids på forfoden får benene til at syne flere kilometer lange og hvem vil ikke have det?! Find dem HER

/7 Når man som jeg ofte går i helt sort (eller gråt) tøj, er det ret lækkert at kunne tilføre lidt farve med en smuk taske og denne fra Day er vanvittigt pæn, synes jeg. Både til sort og grå, men også til en farve som den vinrøde sweater, faktisk. Find den HER

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven