mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

10 ting fru Buttenschøn har optur over

img_4468 reklamelinks

Jeg har herremeget optur over…

… hvor overdrevet søde I har været til at komme med jeres input til min fremtidige frisure. Et klart flertal stemte for at jeg skal beholde min page og selvom jeg egentlig gik og troede at jeg stilede mod at blive langhåret igen – fordi jeg er langhåret, by heart – så tror jeg simpelthen at I har ret. Jeg elsker mit hår som det er nu; også selvom jeg ikke kan lave lange slangekrøller når jeg et par gange om året får lov til at skeje ud på den røde løber.

… At være stået tidligt op. Ja, sgu. Formentlig fordi Jens var så spændt på at se om tandfeen havde været på besøg i nat, efter han i går tabte sin tredje tand, vågnede han allerede ved fem-tiden og jeg kunne således nå både at lave pandekager, drikke to kopper kaffe, kysse mine drenge og være ude af døren længe før otte. Hej, effektivitet!

… At Thomas’ forårstour først for alvor starter om tre ugers tid og jeg derfor i de kommende uger faktisk har muligheden for at lave ovenstående trick, uden at skulle trække mine drenge i tøjet hurtigere end de gider.

… De her labre banditter. Kæft, de er flotte. Og dyre.

… Morgenlyset i smukke København set fra min pind herinde i Andedammen, som jeg har affotograferet ovenfor.

… At være rask, når nu jeg kan læse den ene artikel efter den anden om, hvor hårdt landet er ramt af influenzaepidemi.

… At have raske børn, nu vi er igang.

… Den café jeg ved et tilfælde opdagede forleden, da vi var ramt af strømafbrydelse på kontoret og vi søgte ly andetsteds. Det er en vaskeægte improvisationscafé, som dem man ser i amerikanske film og selvom der altså ikke var gang i scenen sådan en hverdagsformiddag, så tror jeg på dem. Det går ned mandag, fredag og lørdag aften og jeg vil simpelthen derind snart og se hvad det går ud på! Det lyder vanvittigt morsomt – og måske også en smule tåkrummende, men det gør det vel i virkeligheden bare bedre. Jeg husker ikke caféens eksakte navn, men det var noget ala Comedy Improv og den ligger i bunden af Rådhusstræde, hvis nogen skulle have lyst til at slå et smut forbi.

Denne t-shirt og alle dens søstre, som gør det særdeles godt, hvis man propper dem lidt ned i et par bukser og tager en lang halskæde på. Det gør det selvfølgelig kun bedre, at den kun koster 79 kroner.

… At det er fredag og at jeg rent faktisk har fulgt med i X-faktor i år! Jeg ved ikke om det er efterårets Vild Med Dans der har lært mig, at det faktisk kan være enormt hyggeligt at følge med i den slags fredagskonkurrencer eller om det slet og ret bare er blevet bedre tv med årene, men jeg sluger det råt. Også selvom jeg var så skuffet over at Blachmann smed Mads ud i fredags. Han var jo totalt Danmarks svar på Ed Sheeran.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven