mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tandbørsten der lærte mig at børste tænder

p1048089 annonce

Nogle gange er de opgaver jeg bliver tilbudt, altså helt særligt sjove at lave. Denne mest fordi jeg startede med at tænke, at jeg simpelthen ikke anede hvad pokker jeg dog skulle have at sige om en tandbørste. Godt nok en god tandbørste, men stadig. En tandbørste.

Alligevel gled snakken overraskende let da jeg satte mig foran kameraet og det endte faktisk med at blive til lige knap 9 minutter med en snak om mine egne vaner, tandlægeforeningens anbefalinger og en vurdering af, om Oral-B Genius 9000 overhovedet er pengene værd.

Der er så mange specifikationer ved den her tandbørste, at jeg simpelthen ikke kan overskue dem alle på én gang, men det jeg selv synes er smartest er, at jeg kan koble den sammen med min mobiltelefon og på den måde altid holde øje med min tandbørstning. Den kan fortælle mig om jeg børster godt nok på de forskellige områder i munden og man kan, via appen på mobilen, sætte sig mål for sin tandbørstning, som fx hvidere tænder eller bedre ånde, som jeg tænker, at de fleste af os godt kan se en værdi i.

Det er selvfølgelig stadig “bare” en tandbørstning og det behøver naturligvis ikke at være mere kompliceret end som så, men jeg blev altså selv temmeligt overrasket over, hvor “sjusket” jeg tidligere har været med mine tænder i forhold til hvad jeg har lært mig at jeg skal, siden jeg har fået tandbørsten. Jeg synes virkelig den er god – også selvom den er dyr.

Hvis jeg selv stod i en butik og skulle købe den, ville jeg nok være en lille smule skeptisk, men med tanke på at hele familien kan dele én tandbørste, hvis bare man anskaffer sig forskellige børstehoveder, så synes jeg faktisk at prisen er okay. I kan finde en tandbørste magen til min HER og en – næsten lige så sej, men – lidt billigere model HER.

p1048084

Udover at have fået en ekstra tandbørste til mig selv (eller min mand), har jeg også fået lov til at udlodde én til jer og det glæder mig selvfølgelig at jeg – selvom det ikke engang er jul – igen kan få lov til at forkæle jer lidt.


Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen om en Oral-B Genius 9000 er at svare på hvor mange pulseringer den laver i minuttet.


Jeg tør godt afsløre at det er temmeligt mange flere end jeg fiflede mig frem til i videoen ovenfor, som jeg i samme ombæring selvfølgelig gerne vil opfordre jer til at se. Om ikke andet, så gør jer selv den tjeneste at se fraklippet til sidst i videoen; det må kunne give et smil på læberne. I kan finde svaret på spørgsmålet HER.

Jeg finder en vinder om en uge og jeg glæder mig, gør jeg!

Skriv din kommentar

Kommentarer (209)

 1. Svaret er 10500 pulseringer/min! Meget fancy tandbørste og synes det er interessant at man kan “målrette” sin tandbørstning efter behov og ønsker 😉

 2. 10.500 pr. min har jeg læst mig frem til – kunne rigtig godt bruge en ny som afløser til min den gamle:-)

 3. Oral B Genius har 10.500 pulseringer pr. minut (fuldstændig genialt jo) og jeg drømmer om denne smukke sag! Jeg har altid fået at vide hos tandlægen, at jeg skal tænke over min tandbørstning og at der er plads til forbedring. Forhåbentligt kan denne hjælpe mig frem på vejen mod at gøre min tandlæge stolt og min mund glad.

 4. 10.500 pr. minut – den ville være så god til mine snart store unger, der selv begynder at stå for børstning af bisserne

 5. Den laver da 10.500 pulseringer i minuttet! Jeg ville ELSKE at vinde den her tandbørste, efter jeg for under en måned siden ENDELIG har fået min bøjle af. I en alder af 20 år…………

 6. 10.500 pulseringer pr minut… Og jeg gør det der med vendingen, men glemmer at ændre rutinen når jeg børster

 7. 10.500! Uuuh det ville være en lækker sag at vinde. Jeg krydser fingre ligesom alle de andre, men bare lidt mere 😉

 8. 10.500 pulseringer 🙂 Jeg har virkelig været plaget af huller i min kindtænder, fordi det er lidt svært at nå ordentligt derind med en alm. tandbørste. Gad så godt at give denne et skud og slippe for de ærgerlige boringer! 😀

 9. 10500 pulseringer. Den ville virkelig komme til gavn herhjemme. Mine børn ikke er store fans af tandbørstning, så jeg håber sådan en smart sag ville hjælpe.

 10. 10.500 pulserende i minuttet. Jeg ville virkelig blive glad for at vinde en. Jeg tabte min elektriske tandbørste eller vel nærmere familiers i min skilsmisse for et halvt år siden. Og jeg må sige det er noget af en mærkelig fornemmelse nu at børste med helt almindelig tandbørste som altså vel kun kan siges at have en rugbrødsmotor

 11. 10.500 pulseringer pr minut! Jeg gad virkelig godt at have totalt styr på det der tandbørstning. Så behøvede min tandlægeskræk måske ikke være så stor😬😃

 12. Pulseringer: 10.500 pr. min.
  Den vil jeg enormt gerne vinde, for min tandlæge bliver ved med at herse med mig for at få mig til at anskaffe en eltandbørste:-)

 13. Wow, en fed konkurrence! Jeg har hele mit liv børstet med en god, gammeldags, “manuel” tandbørste, men efter at have prøvet en elektrisk, må jeg indrømme… De kan altså bare et eller andet! Den har selvfølgelig intet mindre end 10.500 pulseringer i minuttet og virker super lækker og flot – til trods for det “bare” er en tandbørste 😉 Jeg krydser fingre og håber at kunne kassere de gamle, manuelle og fremover få flotte, rene tænder med denne! 🙂

 14. Hej Cana,

  Den laver søreme 10.500 pulseringer i minuttet! Vi trænger til at stramme op på tandbørsterutinerne, så den vil være yderst velkommen.

  Kh Lene

 15. Den laver 10.500 pulseringer pr. min:D Krydser fingre, så jeg også kan lære at børste tænder 😉

 16. Min nuværende eltandbørste synger på sidste vers, så jeg ville være vild med at vinde en ny! 🙂 Svaret er 10.500 pulsninger i minuttet.

 17. 10.500 pulseringer pr. minut – krydser mine fingre – for min gamle el tandbørstes batteri kan ikke holde til meget længere – desværre 🙁

 18. Uuuh sådan en lækker tandbørste kunne jeg da virkelig godt tænke mig at vinde 😉👌🏽 Den pulserer med 10.500 i minuttet 😁

 19. Kære skønne Cana 🙂
  Hvor er det en fin gave! Den laver 10.500 pulseringer i minuttet 🙂 Du kan tro jeg krydser fingre!! :)))
  Mange knus Line

 20. Hele 10.500 pulsering pr minut! Det kunne være skønt at få udskiftet vores gamle model med en top moderne 😊

 21. Den pulserer 10.500 gange i minuttet -hvilket jo er helt vildt! Det er nok 5 gange mere end min den gamle tandbørste, så jeg skynder mig at smide et lod i puljen 🙂

 22. Den laver 10.500 pulseringer pr. Minut!
  Min tandlæge har lige forslået mig at bruge en elektronisk, så det ville være helt fantastisk at få sådan en! Virkelig noget jeg mangler :-))

 23. 10.500 pulseringer.
  Jeg vil vildt gerne vinde sådan en lækker tandbørste. Min svigerinde arbejder for P&G og taler meget varmt om den. Vi er 5 (snart 6) munde herhjemme, så en ekstra eltandbørste ville være fantastisk 🙂

 24. 10.500 pulseringer pr. minut. Ville være dejlig at vi de 👌🏼😊

 25. Der er 10.500 pulseringer pr. Minut. Jeg håber jeg er den heldige for min Braun er næsten 100år, eller i hvert fald 15 år. Den trænger til en udskiftning.

 26. 10.500 pulseringer i minuttet… Den må meget gerne komme herhjem til mig så vores gamle oral b triumph kan blive skiftet ud 👌

 27. Den fine tandbørste har intet mindre end 10.500 pulseringer pr minut. Jeg ønsker så inderligt at min søn, der har fødselsdag i morgen kunne blive den heldige vinder. 😊 Han har autisme og har ekstremt vanskeligt ved at skulle til tandlægen. Et hul i tænderne vil kræve fuld narkose. Derfor er grundig tandbørstning et must hver aften og denne tandbørste lyder virkelig fantastisk i forhold til at der også er en app hvor man kan følge hvor grundig man er. Jeg krydser alt hvad jeg overhovedet kan for at tandbørsten bliver en ekstra god fødselsdagsgave 🙏🏻🙏🏻❤

 28. Den laver 10.500 pulseringer i minuttet og jeg vil give den videre til min datter der har ønsket sig den helt vildt🍀🍀🍀

 29. 10.500. Den kunne være for mit ” gebis” – synes mine tænder er blevet gulere med alderen 😖 Håber denne kan hjælpe med det problem

 30. 10.500 pulseringer/min. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ville være intet mere end fantastisk at vinde 👏🏻☺️

 31. 10.500 pulseringer pr minut 🙂

  Og hold nu op der er sket meget siden jeg for 10 år siden havde en elektrisk tandbørste!

 32. Pulseringer: 10.500 pr. min.Og med børn der har arvet mine dårlige tænder smider jeg hermed et lod i puljen 🙂

 33. 10.500 pulseringer i minuttet. Jeg vil virkelig gerne vinde, da mine tænder desværre er svage og min nuværende el-tandbørste er ved at være slidt op😃

 34. 10.500 – og som studerende på SU der gerne vil have sunde tænder, og synes tandlægeturene er urimeligt dyre, er hermed mit lod i puljen.

 35. 10.500 pulseringer i minuttet. Med en mand, som har haft – og tildels stadig har – et noget anstrengt forhold til tandbørstning, kunne det være lækkert med sådan en sag, der gør arbejdet ekstra godt – og måske også kan gøre det lidt mere interessant 🙂

 36. 10.500 pulseringer i min.
  Den tandbørste skal min store dreng have, hvis jeg vinder så han kan passe på sine tænder😁

 37. 10.500, dét er da en jævnt vild mængde! Min kæreste nævnte her den anden dag, at han gerne vil have en elektrisk tandbørste. Perrrrfekt, hvis jeg lige var heldig. Dejlig dag til dig, Cana!

 38. Den laver 10500 pulseringer og 40000 svingninger. Altså 50500 bevægelser pr. min. Det er godt nok ikke noget min hånd kan præstere😉

 39. Wow den laver 10 500 pulseringer per minut.
  Det gør jeg bestemt ikke selv med min lille flittige hånd. Den er har også tryksensor som er perfekt hvis man børster for hårdt, som jeg gør (og mine tandhalse vidner om)
  Deltager hermed om chance til pænere tænder til mig og to unger med bøjle!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven