mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Sidste dag i Dubai

img_4421

Jeg sidder på det lille – gudskelov solide – sminkebord i badeværelset og er eddikesur. Okay, måske bare irritabel. Jeg har med fuld garanti PMS og det er pisse ubelejligt, faktisk. Men det er det selvfølgelig altid med den slags.

Det er vores sidste aften i Dubai og vi er åbenbart kommet til at købe mere end hvad vi sådan bare lige kan have i kufferten på vej hjem og pludselig bliver den slags diskussioner om, hvem der skal bære bleerne, skiftetøjet og alle de mange skærme vi har med, sådan nogle der tager over, i stedet for snakke om hvor dejlig en ferie vi har haft; for det har vi heldigvis. Vi er blevet behandlet overmåde pænt, hotellet har været mere end fremragende, børnene har været glade, solen har skinnet og jeg var ikke syg i andet end et lille døgn, før jeg igen var stand til at suge en velvoksen milk-shake til mig, som var jeg et sultent barn foran en slik-butik. Eller en sulten mig, selvfølgelig.

Komsi, komsa. Jeg skyder skylden på PMS’en uanset hvad og alene tanken om en slikbuffet, gjorde mig faktisk allerede i lidt bedre humør. I hvert fald nok til at jeg kan glæde mig over, at børnene sover og at vi stadig har til en sidste G&T på balkonen. Det plejer at kunne løsne lidt op på stemningen. God aften til jer, i det mindste 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Tro mig, jeg kender det… min mand snakker stadig om hvordan jeg tvang ham til at efterlade et par (adskillige år gamle, totalt udslidte) sko da vi skulle hjem fra Chile…

    1. HA HA HA!! Så langt ude har vi nu heldigvis ikke været. Jeg har vist mest af alt bare været pms-sur 😀

  2. Måske det hele er et udtryk for at ferien har været tiltrængt og betydet meget for jer og derfor opstår irritation og gnidninger fordi den er slut?
    God rejse hjem og smil til jer

    1. Det lyder eddermamer fornuftigt! I hvert fald snakkede vi selv om det samme, da vi et kvarter efter jeg havde udgivet indlægget sad på balkonen og nød en drink 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven