mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Rejsedagbog fra Nepal dag 3 // en hård oplevelse

skaermbillede-2017-01-14-kl-23-29-04

Vi endte allerede på dag to, i bjergene, hvor jeg den første dag primært brugte min tid på at lege med en masse af de søde børn. På et tidspunkt kom den sødeste lille kvinde gående med sin lille nye baby i armene og jeg kunne (selvfølgelig, fristes jeg til at sige) ikke lade være med at tage en lille snak med hende. Kvinden, som viste sig kun at være 16 år gammel, var så sød, at hun tilbød mig at komme på besøg i hendes hus dagen efter – som altså er noget af dét, dagens videodagbog byder på – og puha, det var hårdt! Jeg får stadig helt en klump i halsen, når jeg ser det.

Se rejsedagbogen for dag 4, hvor jeg tog på besøg i en lokal graviditets- og fødeklinik HER

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven