mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Rejsedagbog fra nepal // dag 5+6, de sidste dage

På den femte dag i Nepal kørte vi tilbage fra bjergene og fra fødeklinikken hvor jeg kiggede indenfor, tilbage mod Kathmandu, hvor den i stedet for sultne børn, stod på lokal sightseeing, som i virkeligheden passede mig glimrende; ikke fordi jeg ikke gerne ville fortsætte med at være hos de svært fattige familier jeg havde besøgt i de forgangne dage, men fordi det havde været møghårdt og fordi en tur i de lokale markeder syntes som en god måde at afklimatisere lidt, inden jeg først returnerede til Danmark, for sidenhen at lande i landet over al luksus, Dubai, hvor jeg lige nu befinder mig sammen med min familie.

De to videoer er derfor – heldigvis, tænker jeg – ikke så følelsesladede, men ikke desto mindre, håber jeg selvfølgelig alligevel at I vil se dem, så I om lidt kan sige, at I har “været med hele vejen” 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

 1. Har slugt dine vidoer råt dels pga. en enorm kærlighed til Nepal og dels for at se, hvilke områder, du har besøgt i Nepal.

  Vi er netop kommet hjem i december 2016 efter at have været i Nepal for 5. gang og hvor har du dog ret – Danmark og i høj grad den vestlige verden er et overflødighedshorn af overflod og selvom det er rart hver dag at kunne åbne et (næsten) fyldt køleskab, at lægge sig i en varm seng og at tage et varmt bad, så sætter et ophold i lande som Nepal tingene i perspektiv, for det kan man ikke nødvendigvis der.

  I 2014 var vi i Nepal i 5 måneder og selvom det skærer dybt i hjertet at se børn uden sko, mad og andre ting, vi andre tager for givet, så var det en ‘sund’ oplevelse for specielt de yngste i husstanden. Den dag i dag, hvor de ‘plager’ om noget, er det nemmere at få børnene til at forstå, at der er mennesker på denne jord, der intet har og at vi ikke nødvendigvis behøves en ny PS4, bare fordi vores nuværende PS er forældet i børnenes øjne.

  De mange ophold i Nepal har ført til et liv som selvstændig, hvor der netop importeres varer netop fra Nepal, der sælges online i Danmark og andre lande. Selvom vores forretning ‘kun’ er med til at brødføde ca. 100 kvinder/familier, så er vi stolte over at være med til at gøre en forskel. Af samme årsag er der doneret til indsamlingen i aften så vel som at der blev startet en indsamling efter jordskælvet i april 2015 for at hjælpe dem, der trænger mest.

  De bedste hilsner

  Camilla

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven