mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Postkort fra Dubai

img_4322

Hej venner, 

I kan tro der er dejligt her i Dubai. Solen skinner hele tiden, temperaturen er perfekt døgnet rundt og vi plasker rundt i vores mange swimmingpools dagen lang. Vi har været en tur inde i Dubai Mall, verdens største indkøbscenter, og vi har set på det dansende springvand, som selvfølgelig også holder verdensrekord som det største springvandsshow, Dubai Fountain. Drengene er glade, kaffen er udemærket og solen har fået lov til at kysse vores solcremeindsmurte kinder i rigelige mængder. 

Kys Cana og de tre andre


Sådan kunne et postkort meget vel have lydt, meeeen nu hvor jeg desværre ligger i sengen, alene på hotelværelset og forsøger at gøre kål på den kvalme som har fået mig til at stå på hovedet i toilettet hele natten og morgenen (uden at have drukket shots, som I (og jeg) i går kunne lære, at jeg altså ikke kan tåle, så tænker jeg at jeg godt kan tillade mig at give jer den lidt udvidede version.

Vi ankom natten til tirsdag til vores hotel, som i dén grad har overgået vores vildeste forventninger. Serviceniveauet er tårnhøjt og selvom priserne tilnærmelsesvist er det samme, så er det helt okay, da vi bor i en lejlighed, hvor vi selv kokkererer vores morgenmåltider og et par af vores aftenmåltider på de dage, hvor drengene har været for trætte til restauranter, hvilket selvklart holder forplejningsudgifterne lidt nede. Her er mange flere swimmingpools end vi har haft tid til at prøve og hotellets børne/legeområde er overdrevet fedt! De voksne er simpelthen så søde og hvis ikke det var fordi vi netop er taget på ferie for at have masser af familienærvær, så skal jeg ikke kunne afvise, at Thomas og jeg godt kunne have fundet på at lade drengene underholde i nogle andre voksnes varetægt nogle timer, imens vi drak drinks i solen – selvfølgelig leveret på en bakke direkte til liggestolen, som er standarden her. Drengene ville uden tvivl elske det, men det må altså blive en anden gang.

Vi hygger os, soler os, bader, spiser og har det dejligere end dejligt. Alle dagene foregår i slowmotion, hvor vi lader os styre af vores lyst, med børnene i hovedfokus; nogle dage bare på hotellet og andre dage på opdagelse i byen og jeg elsker det.

Drengene har deres livs fest hernede og uanset hvor hårdt jeg prøver, kan jeg faktisk ikke lige komme i tanker om nogle nedsmeltninger hos hverken den store eller den lille i de seks dage vi har været afsted indtil nu – og dét må altså næsten være rekord. Jens er sjov, omsorgsfuld og meget mere skarp i sine betragtninger end jeg har haft tid til at opleve nogensinde før og Peter snakker som et vandfald og vil hele tiden dele ud og sørge for at alle har hvad de har brug for og jeg simpelthen så meget optur over dem.

Det er indtil videre uden tvivl den bedste ferie vi nogensinde har været på som familie, uagtet det faktum at jeg altså i det forgangne halve døgn har været sygere end syg. Det tyder dog på, med min evne til at forfatte mere end to sammenhængende ord, at det går fremad med kvalmen, så jeg satser på at jeg stadig kommer til at kunne nyde de sidste dage sammen med mine drenge også. Og så glæder jeg mig allerede til, formentlig engang i næste uge, at forfatte et indlæg med mine bedste anbefalinger til Dubai – for der er nok at tage af. Jeg er vild med at være her og jeg er virkelig blevet positivt overrasket!

img_4301 img_4298 img_4247

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Men også et HARD CORE usympatisk land. Du kan være helt sikker på en uendelig social uretfærdighed ligger hele vejen igennem. Få steder i verden er en så systematisk udnyttelse muliggjort.

 2. Rigtig god bedring Cana 🍀 Hvad hedder hotellet, vi vil selv gerne enntur til Dubai med 4 børn. Fortsat god ferie 😎

 3. Hej Cana. Vil du fortælle lidt om hvordan denne ferie adskiller sig fra jeres tur til Tenerife? Og på hvilken måde du synes denne tur er bedre? (Aka du skrev at dette var jeres bedste familieferie;-)

  1. Hej Tina,
   Tenerife var dejlig – uden tvivl – men også MEGET charter med all-inclusive og hele pivtøjet. Hotelstandarden i Dubai var desuden væsentligt højere end den var på Tenerife – og så er det for mig et kæmpe plus, at man ikke nødvendigvis havner i en danskerkoloni, når man rejser 🙂
   I Dubai er der tilmed meget bedre muligheder for shopping, end der er på Tenerife og jeg synes det er helt genialt at kombinere storby og strand på den måde 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven