mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Rejsedagbog fra Nepal dag 1+2 // på video

skaermbillede-2017-01-14-kl-23-23-32

Imens jeg var i Nepal med Danmarks Indsamlingen gik jeg hver dag og filmede løs – det var i alle tilfælde min intention – i ønsket om, at lave en videodagbog, som jeg håbede på at kunne dele med jer herinde hver dag, så I ved selvsyn ville kunne få en fornemmelse af nogle af de ting jeg oplevede. Fordi internettet har det med at være bedst på egne breddegrader, lykkedes det mig dog aldrig at uploade så meget som en lille flig af det, og dét synes jeg selvfølgelig er brandærgeligt! Derfor har  jeg – selvom det er lidt sent – i weekenden hjemme i Danmark uploadet mine små videodagbøger, som vil komme på bloggen løbende de næste par dage, så I kan se og høre hvad jeg egentlig gik og lavede i Nepal. Kvaliteten af videoerne er måske ikke den bedste, men så bilder jeg mig ind at jeg med rette kan kalde det for autentisk 😉

Den første video er fra dag 1+2, hvor jeg var ramt af nogle tekniske udfordringer, som gjorde, at jeg endte med at slette størstedelen af min video – men så er den til gengæld dejligt kort!

I morgen kommer videoen for dag 3, som er temmeligt meget mere fuld af følelser og store indtryk.

Se videodagbogen for dag 3 HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Ja, det kan være besværligt med nettet i udlandet. Glæder mig til at se alle videoerne 🙂

    Gustavo Woltmann

  2. Armen elsker elsker elsker Nepal. Har været der et par gange, men når jeg ser din video, og de andre opslag du har lavet om Nepal kribler det i mig, og jeg skal snart tilbage igen kan jeg mærke! Nepal er fantastisk! 🙂 Tak for at vække nogle gode minder i mig!
    vh. Mia
    Ps. Toilettet er et af de pænere 😉

    1. Det er virkelig fantastisk! Og ja, toilettet viste sig jo nærmest at være helt luksuriøst! 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven