mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Lyserøde drømme og en tur til Dubai

img_4168

Om et par timer kommer nogle af vores venner forbi og jeg glæder mig som en sindssyg – selvfølgelig fordi de kommer, men mest af alt, fordi de kommer for at hente nøglen til vores lejlighed, som vi forlader de næste otte dage, imens de bliver og passer godt på den så længe. Vi forlader København og rejser til Dubai og jøsses altså, hvor jeg glæder mig.

Heldigvis viste natten sig at blive temmeligt meget bedre end de foregående par stykker, hvor jeg med lidt god vilje har fået sammenlagt fire timers søvn per nat og jeg kan nu forhåbentlig koncentrere mig lidt om at få pakket de sidste ting i kufferten, inden vi drøner afsted.

Det har simpelthen været intet mindre end en genistreg at komme hjem fra Nepal på en fredag, for så at holde tre fridage herhjemme, inden vi rejser på familieferie, fordi både jeg og børnene på dén måde får tanket op på noget af alt det nærvær vi mistede i sidste uge og jeg er på den måde kæmpe af overkompensation.

Vejrudsigten siger – irriterende for jer og godt for mig – at der bliver solskin og 25 grader og jeg kan allerede se, hvordan jeg skal ligge under en parasol på stranden og kigge på mine børn, som henter spandevis af vand, som de hælder i et hul, som konstant synes at suge alt væde til sig. Jeg glæder mig måske særligt meget, fordi både Jens og Peter nu er så store, at de begge kan give udtryk for deres behov og at det alt andet lige, med årene, er blevet lettere og lettere at være deres forældre. De kommer til at have en fest og når de har dét, så har jeg det samme. Dét bilder jeg i alle tilfælde mig ind og så må mine lyserøde drømme briste, hvis det viser sig ikke at holde stik.

Jeg kommer formentlig ikke til at blogge så pokkers meget direkte dernede fra (hvis altså, jævnfør mine nytårsintentioner, jeg kan finde ud af at lade være), men til gengæld har jeg planlagt en masse indlæg til jer om alt muligt andet i de kommende mange dage – blandt andet kommer der en lille serie med videodagbøger fra min tur i Nepal, som jeg håber at I vil se med på. Der er både lidt af det sjove, lidt af det hårde og lidt af hvor usandsynligt smukt og grimt landet er på én og samme tid.

For nu, håber jeg bare at I får en knaldgod start på ugen – I fortjener det! Og jeg håber, selvom temperaturerne ikke tilnærmelsesvist indbyder til badevejr, at solen kommer til at skinne på jeres næser og at I giver jer selv lov til at spise dét I har allermest lyst til – måske bare en mundfuld, hvis I er på kur.

Skriv din kommentar

Kommentarer (17)

 1. God tur. Vi kom hjem fra 8 dage i Dubai i går!
  Der er dejligt og temperaturen er perfekt.
  Anbefaler en tur i Burj Kalifa (verdens højeste bygning), Dubai Mall, Dubai fountain, Dubai Marina, Medinay Jumeirah (kaldes også Lille-Venedig), Palmeøen – her kan I fx tage ud til det største hotelby dubai, Hotel Atlantis, og tage i deres fantastiske badeland!
  Ellers bare nyd standende 🙂

 2. Det lyder bare dejligt, håber i får en god tur.
  Vi overvejer også at tage til Dubai, men jeg kender heller ingenting til det. SKal i bo på et børnevenligt hotel? Eller kan du anbefale et?

  1. Jeg kender intet til hotellerne hernede, men her hvor vi bor er der indtil videre dejligere end jeg nogensinde har oplevet det andre steder før 🙂 Hvis det holder stik ugen ud, skal jeg gerne svinge nogle detaljer indover i er blogindlæg 🙂

 3. Kære Cana. Dubai er den vildeste og mest kontrastfulde by, vi nogensinde har besøgt. Vi rejste afsted til Dubai og Vietnam, da vores søn var knap 2 år og boede hos nogle bekendte i byen.

  Et godt tip er at tage “turistbussen” rundt i byen. I kan selv bestemme, hvornår I vil af og hvad I vil se. Oplev den gamle del af Duabi (ET MUST!), Burj Khalifa (er en VANVITTIG oplevelse) og Hotel Atlantis (eventyr og badeland.

  Lej en taxa og kør ud i ørkenen. (ca. 30-45 min.) og oplev landet udenfor Dubai. Her kan I også ride på kameler, hvilket drengene nok er synes er TOPPEN!

  ROMANTICO: Book et bord ved springvandet på Burh Khalifa. 275 meter højt springvand med musik, farver og bevægelser. Der er ALTID proppet, så kom i god tid.

  NYD jeres rejse!

 4. Prøv fridaybrunch på et af hotellerne/restauranterne! Det er det vildeste 🙂

  Ellers så er det bare lidt sjovt at være i foodcourt i en af mallsne(emirates eller dubai mall) der er et hav af madmuligheder fra verdenskøkkenet (udover burger, pommes osv.).

  Tag til Kitebeach, der kan man leje løbehjul på en bane, masser af legepladser og forhindringsbaner på vandet 🙂

 5. Wild Wadi er også et godt vandland, der skal man ikke selv slæbe baderingene – ligesom i Atlantis badeland.

  Ellers så tag i bur dubai og tag sådan en båd over vandet til guldtuben. Det er det gamle dubai 🙂

  Lej en bil hvis i tør! og kør rundt og se palmen.

 6. Dubai er skønt, men husk på at UAE er et muslimsk land, og man må derfor ikke vise skuldre og knæ mange steder (feks Dubai mall), kysse i offentligheden etc.

 7. Jeg kom hjem i sidste uge efter 10 dejlige dage i Dubai. Vi boede i Marinaen og vi syntes ret godt om beach walk med de mange lækre restauranter. Jeg vil råde jer til ikke at tage i Legoland. Vi var afsted og selvom, der ikke var særlig mange mennesker, var der så lange og langsomme køer. Derudover måtte min den yngste (som er samme alder som din Peter) nærmest ikke prøve noget. Forlystelserne er de samme som i Billund og han kunne genkende mange af dem fra vores besøg i sommer, så han var rigtig ked af, han ikke måtte prøve.
  Til gengæld er Global Village en sjovt og anderledes oplevelse. Her skal du dog huske at man ikke må vise knæ!!! Jeg måtte pænt købe et par lækre leggins til at tage på under min sommerkjole.

  Rigtig god tur!

  1. Øv med jeres oplevelse i Legoland – men tak for at give den videre 🙂 Det gemmer vi til en tur i Billund til sommer i stedet, så 🙂

 8. Dubai er fantastisk, og det kommer fra én, der har været der utallige gange! 😉 Og der er så mange gode muligheder for gode og sjove oplevelser! 🙂 NYD jeres tur!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven