mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I årets løb – nogle af de kiksede øjeblikke

Der har – med største selvfølgelighed – været utallige kiksede øjeblikke i det forgangne år og hvilken bedre dag end i dag, midt i tømmermændenes højborg, at tage et kig på nogle af de særligt kiksede situationer.

Som for eksempel da jeg fejlagtigt blev ønsket tillykke med maven.

Eller da jeg viste min kiksede side frem, med et billede med åbne bukser – hvor jeg ikke havde opdaget hvad det lignede jeg havde i trusserne.

I Polen viste jeg til gengæld ikke trusser, men jeg rendte i stedet – utilsigtet selvfølgelig – rundt med våd bagdel.

Da jeg få dage forinden min dans med Robbie skrev dette indlæg, fuldstændigt intetanende om, at jeg rent faktisk ville ende på forsiden af de kulørte blade – heldigvis med en lidt anden overskrift end den jeg havde forestillet mig.

Jeg skulle dog ikke fritages helt for fejlslagne overskrifter, som for eksempel da en journalist spandt guld på at jeg angiveligt skulle “tænde på” Mie Moltke.

Jow, jow, det har sgu været et ok år. 

img_1618 img_1627 img_1628 img_1623 img_1624 img_1631

… Og ha’ så lige en så-dejlig-som-muligt 1.januar, ik’? Og velkommen til 2017!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Cana, København eller Sønderjylland, ja det er fuldstændig ligegyldigt, du ER og BLIVER en fantastisk skribent! Du har bare ordet i din magt og det ville næsten være en forbrydelse, hvis du ikke delte dit vidunderlige talent med os alle sammen 😘 Og kan du og alle dine drenge så have et skønt nytår 🎉🎆🎶 glæder mig til at følge dig i 2017 😍 Qnuzzer til dig 💕

    1. Det var dog den bedste kommentar jeg overhovedet kunne forestille mig at skyde 2017 igang med! TAK! Tak, tak, tak. For dig og for din evne til lige at gøre mig helt vildt glad. Godt nytår – og tak fordi du læser med.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven