mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

En serieanbefaling med flotte mandfolk og

img_3866

Hvordan det skete, kan jeg simpelthen ikke – uanset hvor hårdt jeg prøver – komme i tanker om, men ikke desto mindre, kørte jeg død i serien SUITS et sted vidstnok midt i sæson 4 og hvis ikke det havde været for en lige knap 10 timer lang flyvetur om på den anden side af jorden, var jeg formentlig aldrig kommet i tanker om den igen. Vi er mellemlandet i lufthavnen i Bangkok hvor jeg har fundet mig en blød sofa og en internetforbindelse fra hvilken jeg altså lige er nødt til at dele min begejstring med jer.

Bevares, jeg glemmer selvfølgelig aldrig Harvey Spector, som er noget af et pragteksemplar, men serien nåede bare aldrig – udover i sæson 1, som var fantastisk – at komme ordentligt ind under huden på mig.

Alligevel, da jeg godt halvvejs inde i flyveturen havde kværnet “Bridget Jones’ baby” og “Bad Moms”, gav jeg den et skud da jeg browsede den lille touchskærm i flysædet foran mig, efter at være kørt død i “Ben Hur”, som den temmeligt berusede mand på den anden side af gangen befalede mig at se, fordi den angiveligt skulle være “verdens bedste film, som man aldrig får anden anledning til at se, end den vi har nu og sådan en chance har man sgu bare at gribe“. Well, jeg syntes at det kvarter af den jeg så, var virkelig træls.

Det syntes jeg til gengæld ikke om SUITS, som lå klar med de første tre afsnit af sæson seks. For syv sytten, for et startskud på en sæson, altså! Selvom jeg egentlig mest satte den på, så jeg kunne falde i søvn til den, så blev jeg så grebet at jeg så de tre tilgængelige afsnit i rap og nu ikke kan tænke på andet!

Serien er efter min mening blevet den bedste version af sig selv, kombineret med en omgang prison break, som for mig stadig står som én af de bedste serier ever made. Mike Ross er blevet den nye Michael Scofield, som jeg i sin tid var temmeligt fjernforelsket i og jeg er kæmpe fan. Hvis ikke I allerede har set den og ovenstående er good old news, så kast jer over den så snart I får en ledig stund. Der er både kloge og pæne mænd og masser (!) af spænding. Jeg aner ikke hvor mamge sæsoner der findes i alt, men åh hvor jeg håber at jeg i det mindste kan komme til at se denne sæson, som jeg er startet på, færdig når jeg kommer hjem i næste weekend. Især hvis det er koldt udenfor, tænker jeg at det er en glimrende weekendaktivitet.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Jeg elskede også første sæson, men gik også lidt død. Er dog altid klar på lidt mere Harvey Spector, hehe.
    Men jeg så det på Netflix og der er kun til og med sæson 4. Hvor ser man 5-6?

  2. Jeg gik død ca samtidig som dig. Men det kan være den skal have en chance mere 🙂
    Jeg kan i øvrigt anbefale “designated survivor” på Netflix hvis du ikke har set den. Ikke for pæne mænd, men bare fordi den er mega fed. I hvert fald hvis man er til noget i stil med House of cards, her bare med en præsident der rent faktisk har noget moral og er et godt menneske.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven