mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Det viste sig faktisk at være en smaddergod ide

img_4134

Èn af de mest tydelige fordele der er ved at have børn, der efterhånden begynder at være så store, at der er ting de rent faktisk er klogere på end jeg er, at de af og til kan åbne mine øjne for steder og oplevelser jeg ikke anede fandtes. Som for eksempel da Jens i formiddag foreslog at vi tog en tur i Zoologisk Museum, hvor han for nyligt har været sammen med sin børnehave.

Jeg kender godt vejen, så jeg kan sagtens vise os derhen” sagde han stolt og fik lov til at føre os den helt rigtige vej op forbi trianglen, ind igennem den frostdækkede Fælledparken, over vejen og hen til den store grå bygning med det store røde flag. “Det er lige der!” råbte han begejstret, inden vi gik indenfor.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg primært syntes det var en god idé at gå derhen, fordi Jens talte så begejstret om det; og altså, selvom jeg da synes at dinosaurskeletter er fascinerende, så havde jeg måske forventet, at jeg ville synes at det var en lille smule kedeligt. Og nørdet. Og ikke rigtigt noget for mig. Til gengæld trak det op, at det var en indendørsaktivitet, som til trods for at jeg for nyligt har købt denne hue, helt klart var at foretrække med de iskolde temperaturer København bød på i dag.

Og hvilken indendørs aktivitet! Det var smadderspændende og sjovt og godt; både for Peter på 2, Jens på 5 og for Thomas og jeg i vores bedste alder. Der var ikke så meget action, men virkelig mange fine ting, vi kunne se, snakke om og gå på opdagelse i. Der var udstoppede isbjørne man måtte klappe og quizzer man kunne svare på og så var der en biograf, som vi godt nok ikke gjorde brug af i dag, men som jeg en anden gang tænker, at vi også skal give en chance. Jeg var dybt imponeret over de mange udstillinger – de havde endda en Mammut! Og måske vigtigst af alt, så var stedet ikke komplet overrendt med mennesker, som jeg ellers forestiller mig at rigtigt mange børnevenlige indendørsaktiviteter midt i København kan være, sådan en søndag formiddag i frostvejr.

Det kostede os lige knap 250.- at købe adgang til museet og selvom jeg inden tiden egentlig syntes det var lidt smådyrt, så var det alle pengene værd og jeg har allerede måttet love Jens, at vi skal derhen snart igen og at vi altså skal have madpakker med næste gang, så vi kan være derinde heeeeele dagen.

img_4135

Jens fik totalt ret; det var en smaddergod idé at tage en tur i Zoologisk Museum og jeg kan virkelig anbefale alle (især jer med børn), at tage en tur derind – og hvis det er koldt som i dag, så kan jeg varmt anbefale at man efterfølgende krøller sig sammen med dyner og sofa og ser Ice Age, som altså runder besøget smaddergodt af, fordi mange af de dyr man møder i filmen, er de samme som man netop har stiftet bekendtskab med på museet. Det var i alle tilfælde et ret stort hit hjemme hos os. Og helt ærligt, så bliver man vel aldrig hverken træt af eller for gammel til at grine af det lille uheldige egern, der kæmper en brav kamp for sit sølle agern. Jeg gør i hvert fald ikke.

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

  1. Jeg eeeellllsker Zoo Museum! Og det er alt for lang tid siden jeg har været der… jeg har brugt mange timer dér for at tegne, fordelen er, at modellerne står stille 😄 Afsted igen! Og tag da lige en blok og en blyant med 👍🏻😉

  2. Åh det bringer gode barndomsminder frem. Mine forældre tog os “tit” med i Zoologisk museum og det var altid dybt fascinerende at gå rundt derinde 🙂
    Jeg kan røbe at der i Århus ligger Narurhistorisk Museum og det er (næsten) lige så godt. Mine drenge på 10, 9 og knap 2 var tossede med det i hvert fald.

  3. Besøgte stedet for første gang i onsdags med 2 første klasser og skal bestemt også derind med min egne børn. Fantastisk sted.

  4. Zoologisk Museum er spændende for både store og små, og der er altid gang i et eller andet spændende projekt. Vi tog vores barnebarn med derind en dag i vinterferien sidste år og havde en dejlig og lærerig dag 🙂

  5. Jeg var der i forrige weekend med min søn på 3,5, og det var fantastisk! Han elskede “skeletmuseet” i Paris, så jeg var spændt på, om det københavnske kunne leve op til forventningerne. Men dét kunne det! Jeg var selv særligt vild med rummet, hvor man kan røre ved og sammenligne kranier – min søn var meget fascineret af “enanderthaleren”!

    Min eneste anke var, at jeg havde fortalt min søn en masse om den store blåhval, de havde i loftet – men det har de så ikke mere… Hej, gamle mor!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven